aja este,nu prea conteaza facultatea,am dat un exemplu,da eram curioasa dak dupa tr liceului se poate intra la SRI da tr sa ai cva ani in spate,liceul nu prea te ajuta...ms cerasela:*
Bine ati venit pe forumul politistilor
Started by Administrator, Feb 01 2010 03:52 PM
269 replies to this topic
Posted 23 January 2012 - 03:54 PM
Salut si bine v-am gasit.
Intamplator, m-am "impiedicat" saptamana trecuta de forumul dumneavoastra. Din aceasta cauza, mi-am "ratat" sfarsitul de saptamana.
Marturisesc ca mi-am petrecut toata ziua de sambata si duminica citindu-va de dimineata pana seara.
Un simplu si onest "Bravo!" celui care a avut aceasta initiativa, "Chapeau" voua tuturor celor care insufletiti acest forum.
Intamplator, m-am "impiedicat" saptamana trecuta de forumul dumneavoastra. Din aceasta cauza, mi-am "ratat" sfarsitul de saptamana.
Marturisesc ca mi-am petrecut toata ziua de sambata si duminica citindu-va de dimineata pana seara.
Un simplu si onest "Bravo!" celui care a avut aceasta initiativa, "Chapeau" voua tuturor celor care insufletiti acest forum.
Posted 30 January 2012 - 10:08 PM
Bună seara! Sunt proaspăt iniţiat pe acest site demn de toată stima. Mărturisesc faptul că mi-am făcut acest cont din dorinţa de a afla mai multe şi a fi la curent cu tot ceea ce se întamplă în această onorabilă meserie, cea de Poliţist. Deşi sunt în clasa a 11-a, profil Matematică-Informatică, am multe cunoştinţe despre acest domeniu, având rude în cauză. Am ca şi ţel admiterea la Academia Alexandru Ioan Cuza şi sper ca acesta să mi se îndeplinească.
Toată stima şi o seară placută tuturor!!!
Toată stima şi o seară placută tuturor!!!
Reply to this topic

1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users

Reply to this topic