Jump to content

Al doilea val al crizei - Masuri de austeritate "Reloaded"

24 replies to this topic

#21 maxu08

Senior

• Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1,854 posts

Posted 26 October 2011 - 04:29 PM

putem face un pariu "virtual" in care sa incercam sa vedem cine va cistiga alegerile parlamentare? eu deja pun pariu ca tot PDL va obtine majoritatea relativa in parlament. si asta ptr ca in teritoriu lucrurile sunt total diferite de ce se vede la TV. Nu va faceti iluzii, poporul votant este prost (politic vorbind) si are mintea scurta. o galeata si putin zahar, ulei sau altele vor rezolva problema votului. La care imi permit sa adaug (chiar daca o sa se supere cineva) si lipsa cvasi-totala a stoparii activitatilor ilegale legate de alegeri - voturi multiple, oferirea de cadouri si bani ptr vot, etc etc. Si primii vinovati sunt cei din politie deoarece ei sunt cei care ar putea sesiza primii orice activitate nelegala.

cele 3 dosare facute la ultimele alegeri nu rezolva cu nimic nici frauda si nici influentarea votului. este adevarat ca lipsa de la vot este daunatoare insa nici nu se face ceva ptr corectitudinea celor exprimate. asa ca toti suntem vinovati sub o forma sau alta. de aceea eu nu ma pling, imi asum culpa si incerc sa ma descurc fara stat, in masura posibilitatilor :)

plus ca am si niste interese materiale sa cistige tot ei ;)

#22 Ben

Devotat

• +Members
  • PipPipPipPip
  • 540 posts

Posted 26 October 2011 - 04:43 PM

Pai atunci daca ai interese sa castige tot "distribuitorii" astia de zahar si ulei, de ce mai blamezi poporul prost care accepta cadouri?!

#23 maxu08

Senior

• Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1,854 posts

Posted 26 October 2011 - 06:13 PM

poporul nu poate fi blamat deoarece el este suveran. eu doar constat.

#24 Catalin

1*

• +Moderators
  • PipPipPipPipPip
  • 5,423 posts

Posted 26 October 2011 - 06:17 PM

A existat vreo condamnare în acele dosare penale pentru votul multiplu?

#25 maxu08

Senior

• Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1,854 posts

Posted 26 October 2011 - 09:35 PM

eu nu am auzit insa daca este cineva care cunoaste poate ne indulceste amarul :))
personal cred ca oferirea de cadouri este mai periculoasa decit votul multiplu prin amploarea pe care o are si eficienta. iar aici primarii si sefii de filiale ale partidelor sunt cel mai usor de prins si dovedit, zic eu. poate gresesc.

Edited by maxu08, 26 October 2011 - 09:36 PM.

Reply to this topic

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users