copilu, in primul rand trebuie sa stii ce inseamna B.C.C.O.A. si cu ce se mananca acea structura...nu vreau sa fiu rau cu tine, dar cred k ti-au placut prea mult filmele de genul Bad Boys...trebuie sa stii ce implica munca acolo, timpul petrecut si sacrificiile pe care trebuie sa le faci( si cel mai important daca esti dispus sa le faci)...sfatul meu e sa o iei de jos...macar 6 luni ca agent de siguranta publica nu-ti strica, in felul asta iei conact cu tot felul de oameni si inevitabil te lovesti de o gramada de spete( crede-ma ca iti vor prinde bine). Daca esti din provincie si nu prinzi orasul sa zicem, iar nu e o crima ptr ca munca la un post de politie este extrem de utila ptr un proaspat absolvent care intr-adevar vrea sa invete meserie( acum depinde si de colectiv si de seful de post). Nu zice nimeni ca tre' sa lucrezi toata viata la furturi de gaini, rate sau mai stiu eu ce alte oratanii, dar e bine sa ai o baza de unde sa pleci.Si eu ma visam in timpul scolii mare politist la B.C.C.O. dar intre timp mi-am schimbat viziunea, am alte teluri. Daca in scoala faci un profil nu esti si obligatoriu sa si lucrezi pe profilul ala in teritoriu( multi colegi din promotia mea au fugit de o.p./posturi la rutiera-la absolvire surpriza mare la clasele de rutiera, in afara de Bucuresti nu stiu daca au ajuns 10% la circulatie, restu au aterizat la posturi). Insa dupa 3-4 ani unii lucreaza la B.I.C., altii la crima, altii la S.P.I.R., unii sunt ofiteri la I.P.J., I.G.P.R. sau D.G.P.M.B. iar altii si-au dat demisia si sunt ofiteri la S.R.I. . Ai rabdare, pune mana si invatza, fura meserie si stai linistit ca ordinea publica n-a omorat pe nimeni si in nici un caz nu reprezinta rusinea Politiei Romane, ba din contra reprezinta majoritatea..

Multa bafta la v.s.-uri..