Admitere Academia de politie
Posted 25 July 2011 - 05:54 PM
A dori sa va intreb cam cat timp e nevoie pentru pregatirea pt admitere?
Eu as zice ca intr-un an invatat zi de zi + pregatire/meditatii de la profesor 8 ore/ luna la fiecare materie e de ajuns?
As dori cateva sfaturi daca se poate legate de pregatire.
Multumesc.
Posted 25 July 2011 - 06:42 PM
Edited by SandoKhan, 25 July 2011 - 06:43 PM.
Posted 26 July 2011 - 02:01 PM
Nu stiu...zic si eu.
De asta am intrebat. Din cate am auzit, e foarte greu.
Posted 26 July 2011 - 03:13 PM
Posted 26 July 2011 - 03:17 PM
Posted 26 July 2011 - 03:56 PM
Posted 26 July 2011 - 10:18 PM
guzzy92, on 25 July 2011 - 05:54 PM, said:
Eu as zice ca intr-un an invatat zi de zi + pregatire/meditatii de la profesor 8 ore/ luna la fiecare materie e de ajuns?
Nu te ma lua dupa altii care "au invatat o luna". Sunt unii care au invatat si 2 saptamani! Dar nu au intrat... Ai mari sanse sa inveti non-stop incepand de acum pana la admiterea din 2012 si tot sa nu intri. Asa ca nu mai pierde timpul si da-i bataie. Eu am invatat in clasa a 11-a asa si asa, in clasa a 12-a non-stop si am intrat din prima.
Ca fapt divers, mai mult de jumtate din studentii academiei sunt la a doua incercare.
Posted 26 July 2011 - 10:51 PM
Posted 27 July 2011 - 01:22 PM
Posted 27 July 2011 - 01:31 PM
In alte parti problele sportive sunt pe primul plan si conteaza mai mult decat ce ai in cap.
Posted 27 July 2011 - 03:30 PM
Felicitari ca ai luat.
Cum ti se pare ?Crezi ca ai facut o alegere buna?
Eu cred ca in momentul de fata doar cei care vor sa faca meseria asta din pasiune si nu de a "papa" bani si a face prostii, dau la Academie.
Posted 26 October 2011 - 06:34 PM
Sunt sanatos, in forma si gata sa trec orice proba dar problema mea este ca sunt cam minutios, iar atunci cand am citit regulamentul pentru admitere am observat ca scrie ceva de semne particulare.Am niste alunite pe fata care cred eu ca pot fi considerate semne particulare pentru ca sunt foarte vizibile si usor de recunoscut.Daca ma operez o sa ramana o cicatrice care va trece cam in 2-3 ani,dar totusi mai greu de observat decat alunitele.Credeti ca asta o sa imi reduca din sanse?
O alta problema ar mai fi faptul ca am dubla cetatenie,tata este din Iordania ,dar mama este romanca.Eu m-am nascut am crescut aici cu exceptia clasei I pe care am facut-o in Qatar.
Mai am o alta curiozitate cu ce diploma se iese de la drept si cu ce diploma se iese de la ordine si siguranta publica pentru ca am observat o diferenta intre cele doua si eram curios daca primesti diploma in drept daca urmezi specializarea drept si ce primesti daca urmezi OSP.
Eu incerc sa ma pregatesc cat mai bine pentru admitere dar vreau sa reduc din factorii care nu depind de mine.
Multumesc anticipat.
Posted 22 November 2011 - 08:38 PM
Vreau să susţin examenul pentru Academia de Poliţie şi am câteva întrebări referitoare la regulamentul de admitere:
1. În ce perioadă trebuie să mă adresez către IPJ Dolj (de exemplu) pentru vizita medicală şi examenul psihologic? Am citit că respectivul institut va trimite dosarul cu tabelul nominal către Academia de Poliţie, dar nu am găsit când trebuie să efectuez cele 2 examene.
2. Am o urmă de arsură pe braţul drept în zona cotului. Pe lângă asta, mai am şi 7 lipoame de grăsime pe care le voi extirpa în următoarele luni (este posibil să îmi mai apară şi altele). Pot constitui o problemă?
3. Aş vrea sa optez pentru specialitatea Ordine şi Siguranţă Publică + Drept. Aici sunt puţin nelămurit. Este acelaşi lucru dacă aş opta pentru Ordine şi Siguranţă Publică fără diploma de Drept? Sau dacă la examenul pentru Ordine şi Siguranţă Publică + Drept obţin o notă care mă declară "respins", pot sa optez pentru Ordine şi Siguranţă Publică, având o notă care să-mi permită admiterea la specializarea respectivă (bănuiesc ca probele scrise sunt aceleaşi)?
Mulţumesc!
Posted 22 November 2011 - 08:51 PM
2. Nu cred să fie vreo problemă, dar tot atunci când vei merge la IPJ poţi trece pe la Centrul Medical (sunt în aceeaşi curte) şi te vor lămuri exact.
Succes!
Posted 22 November 2011 - 08:55 PM
Posted 22 November 2011 - 09:30 PM
Posted 22 November 2011 - 09:47 PM
Posted 23 November 2011 - 12:23 AM
2 user(s) are reading this topic
0 members, 2 guests, 0 anonymous users