Dle.cms.sef/insp.sef/sef serviciu O.P./sef birou O.P. Bilutza , iti multumim pentru incurajari si pentru indemnul foarte curajos de a pune capul in pamant. Dupa cei ca dumitale si acum mai exista Zidul Berlinului sau de la 20:15 ne duceam acasa sa ne uitam la Cantarea Romaniei unde cei asemena dumitale aplaudau....ca nu se putea face nimic!...cei de la TM in 1989 n-au fost de aceeasi parere cu parerea actuala a dumitale si iata ca acum dumneata scrii pe un forum si daca unii vor ,se poate merge si la o injuratura la Cotroceni
".... nu cred ca se poate schimba ceva...." imi aduci aminte de ala care s-a dus la medic si a zis medicului ca nu ia medicamentul ca nu poate schimba nimic....
Se va putea schimba ceva draga comisarule sef si probabil de asta apar junior members cu 3-10 posturi care din cauza faptului cas vizati de o posibila mazilire (pe caz de subalterni nesemnatari) se apuca sa se dea mari palmasi lucratori in strada si sa indemne la cap plecat!
Reactia celor ca dumneata arata clar ca exista o fisura undeva iar cele zise de axle15 fiind atacate in asa mod indica corectitudinea ca cele sesizate de el se confirma!
vizavi de ce spui dta. cu incadrarea din sursa externa cand am terminat eu scoala inca mai traia unul (din pacate mai traieste si acum) din aceeasi categorie cu dta si cand mai comenta cate unul vreo nedreptate ne zicea ca sa tacem ca asteapta multi civili la poarta ipjului asa ca ciocul mic ca ne da afara si nu ne gasim de lucru...si mai erau multi care ne ziceau asa ca daca nu tacem vin civilii si ne ia locul.
Daca nu se semneaza si nu se schimba nimica lasa sa hotarasca timpul dle cms sef bilutza!
salut...ai inteles total gresit...sau poate te-ai aprins asa, intrucat te afli in acea catgorie de activisti de partid cu buze tuguiate...sunt absolvent de liceu militar(basarab se numea) si descoala militara(avram iancu in speta);de unde ai tras tu concluzia ca am numai stelute pe umar , nu stiu, dar se vede ca nu ai citit si celalalt post in care am specificat in ce categorie ma incadrez...
despre partea cu ..."vin civilii si ne iau locu`", am auzit-o si eu , deci este doctrina de partid in randul purtatorilor de cascheta si grade de ofiter(care au si functii caldute , bineinteles)...nu este o noutate....
de ce crezi tu ca eu sunt unul dintre cei care a lasat capul jos? ai fost cumva la miting la bucuresti ? stii macar unde s-a organizat? daca da, cati ofiteri , sefi de birouri , compartimente si structuri ai vazut pe acolo?iti spun eu ca nici unul nu a iesit din birou...mai mult decat atat, nici unul nu si-a luat liber , ca nu cumva sa se interpreteze....toti s-au prezentat la locurile de munca si au raspuns prompt la telefon...faptul ca s-au facut liste cu cine a fost la miting si cine nu este de acord cu destituirile, nu este o noutate pentru cei care sunt cat de cat deschisi la minte si au un pritetenar de spritz dintre "baieti cu ochi albastrii"....cica totul s-a facut pentru a fi noi protejati , dar in realitate a fost ordin (cel putin verbal in zona unde imi desfasor activitatea) sa se faca liste cu participanti....
personal , nu am postat aici pentru a ma certa cu cineva , mai ales absolvent de scoala, care a tras ca si mine.... din contra pentru a arata ca nevestele de ofiteri , pilosii si fostii incarcerati sunt pusi la adapost in timp ce tu, esti obligat sa dai testare...si imi reconfir parerea ca pe kioru` si pe boc nu-i intereseaza daca te duci tu la examen sau nu : au facut angajari din sursa externa( si multi dintre noi stiu ca in sistem au intrat oameni care nu au pic de pregatire , nu au stagiul militar satisfacut, au fost vanzatori de castraveti si de sireturi, absolventi de facultate de agronomie, nu cunosc notiunea de camaraderie, nu au facut instructie vara la 40 de grade si nici nu stiu ce inseamna sa ajungi akasa o data la trei luni ...) - pe tine te-a intrebat cineva daca vrei sa fii la coleg cu ei? ca pe mine nu...asa se va intampla si acum...eu cred ca la anul in pragul alegerilor , se vor face din nou incadrari din sursa externa....parerea mea este ca momentan nu avem ce sa facem...trebuie sa invatatm si sa demonstram ca suntem mai buni decat " slugile " din sursa externa si ne meritam locul....chiar daca este o sansa scarboasa , este o sansa...
crezi ca eu sunt innebunit de fericire ca dupa 6 ani de scoli militare si inca 10 de job , toata activitatea mea se reduce la 25 intrbari facute cu copy-paste de un zugrav sau un capsunar care murea de foame in civilie si a venit in politie ca s-a trezit spawn - arma dreptatii in el ...ude era robocop asta cand eu dadeam admiteri , cand dadeam semestriale, si cand alergam 3000 metri cu masca pe figura si ranita in spate? iti spun eu ca era la furat in italia si in spania, sau daca nu a fost in stare sa faca nici asta, era in vama veche la plaja , ca de, era baiatu lu ` tata...
examenul de asta a si fost pus obligatoriu in 20-25 de zile de la publicare...poti sa contesti in instanta - ei iti vor raspunde in 30 de zile(perfect constitutional) crezi ca poti anula un examen?s-ar fi putut , daca examenul ar fi fost dupa aceste 30 de zile....
in rest va doresc multa bafta , si poate vor ramane in sistem doar adevaratii politisti , nu cantaretii si gornistii....
mult noroc la toata lumea si te rog nu mi-o lua in nume de rau...consider-o doar o refulare impotriva nedreptatii sistemului....
p.s.- pana si sotia mea a treminat a.i.cuza - asa ca nu am cum sa-i inghit pe cei din sursa externa, ar trebui demisi din politie , deoarece si si femeile (cele pregatite in institutii de specialitate) pot face munca de politist ....parerea mea.
Edited by bilutza931, 18 July 2011 - 01:08 PM.