Jump to content

Evaluarile profesionale in vederea disponibilizarii politistilor

114 replies to this topic

#101 bluesys

Incepator

• Juniors
  • 3 posts

Posted 12 August 2011 - 12:00 PM

n-ar strica, dar nu risc sa le postez aici din cauza eventualelor "represalii"; oricum, situatia scandaloasa a detasarilor pe posturi de functionari publici intr-un minister care reduce din personal nu e un secret, e cunoscuta si usor de verificat.

#102 SandoKhan

Senior

• Banned
  • 1,063 posts

Posted 12 August 2011 - 12:01 PM

View Postbluesys, on 12 August 2011 - 11:23 AM, said:

iar titularii au fost eliminati... asta ca sa vedeti in ce tara traim si la ce minciuni "punem botul"....

Poate tu, ziaristii si altii din afara sistemului ati pus botul. Eu personal si multi altii ca mine, nu! :P

#103 1alexandru

Incepator

• Juniors
  • 2 posts

Posted 26 August 2011 - 08:28 PM

sa traiti....bine...spuse cineva candva cu mult entuziasm dar de cand l-am facut noi ,javra ordinara, numai bine nu s-a mai trait in politie destituiri peste desituiri in fine. am si eu o intrebare legata de acest interviu care produce atatea insomnii lucratorilor din M.A.I si sper ca cineva sa ma lamureasca; in urma cu 2 luni am fost trimis la centrul Chinologic Sibiu in vederea participarii la un curs de 3 luni patrulare in speta am fost sunat ,mi s-a adus la cunostinta ca am fost pus la dispozitie dar, viz-a-vi de interviu nu m-a sunat nimeni de la dragiii lucratori S.M.R.U sa mi se spuna si mie de interviu, arat faptul ca am lucrat la post de politie si ca in cadrul acestor noi sectii comunale nu sunt locuri de conductori caini de unde cred eu, ca trebuia sa particip la examen dar de ce as face-o daca nimeni nu m-a chemat. astazi a fost ultima zi de inscriere si nu m-am inscris oare am facut bine?

#104 disponibilizatul

Incepator

• Juniors
  • 12 posts

Posted 30 August 2011 - 03:04 PM

stiu ca cei care au caini in primire..sau sunt la cursul de dresaj nu pot fi pusi la dispozitie...sau cei care au fost pusi la dispozitie un baza acestui ordin au fost repusi pe functii....sau pe alte functii fara concurs..cel putin la Pol de frontiera asa a fost...!!!

#105 1alexandru

Incepator

• Juniors
  • 2 posts

Posted 01 September 2011 - 05:46 PM

astazi a fost concursul iar eu am fost trecut ca si absent :) ma mira mintile stralucite de la conducerea ipj urilor,

#106 Elvis

Senior

• +Members
  • PipPipPipPipPip
  • 3,163 posts
  • LocationCRAIOVA

Posted 01 September 2011 - 10:09 PM

Cauta si vei gasi.
Legal trebuiau sa te anunte cu 20 de zile inaintea concursului si sa semnezi ca ai luat la cunostiinta ca esti pus la dispozitie.
Fa raport in dublu exemplar ,dai numar de inregistrare si solicita sa ti se puna la dispozitie actul semnat de tine prin care ai luat la cunostiinta ca ai fost pus la dispozitie si urmeaza sa dai interviu.
Asteapta raspunsul 30-45 de zile si pe urma, in functie de el, te vei adresa instantei de contencios administrativ si fiscal.
Multa sanatate. :emo-yessir:

Edited by Elvis, 01 September 2011 - 10:10 PM.

#107 disponibilizatul

Incepator

• Juniors
  • 12 posts

Posted 16 September 2011 - 12:57 PM

mai sunt politisti in tara asta inca pusi la dispozitie...????..Rog sa mai purtam discutii....oare mai avem sanse sa mai ramanem in sistem...???..stie cineva concret ce s a intamplat cu cei de la ISU si Jandarmerie...avand in vedere ca perioada de punere la dispozitie a expirat...???? Multumesc...pt orice raspuns..!!!

#108 Marius

poliția română

• +Members
  • PipPipPipPipPip
  • 4,161 posts

Posted 16 September 2011 - 01:01 PM

Ministrul MAI Traian Igas a prezentat ieri stadiul restructurărilor în minister, menţionând că începând de ieri au încetat raporturile de serviciu a 1.015 angajaţi din cadrul IGJR şi a 1.127 de angajaţi din cadrul IGSU.

#109 disponibilizatul

Incepator

• Juniors
  • 12 posts

Posted 21 September 2011 - 08:35 PM

se pare ca pe acest forum.....sunt singurul politist.....inca....pus la dispozitie

#110 castana

Forumist

• +Members
  • PipPip
  • 110 posts
  • LocationTulcea

Posted 06 October 2011 - 10:12 AM

<< Totuşi, sindicatule, trebuie să susţii mai abitir cauza noastră, deoarece 2 persoane s-au autosuspendat pentru 3 ani, iar pentru ei locurile se păstrează, fără a fi scoase la concurs! Aşa că… tot atâţia se dau afară… >>

bingo! vesti bune! pana la urma cele doua locuri au fost scoase la concurs, iar cei doi care au luat vor avea contract pe perioada determinata de 3 ani... nu e solutia perfecta, dar, ma rog, e mai bine ca ce era sa fie...
si asta se datoreaza poate, sindicatului, care a facut ceva demersuri, si celor care au luptat pentru locurile lor!
felicitari ambelor tabere!
in fine, niste vesti bune... :good:

Edited by castana, 06 October 2011 - 10:12 AM.

#111 rangers0505

Incepator

• Juniors
  • 1 posts

Posted 09 October 2011 - 11:56 AM

Acest lucru e valabil si pentru cei care au sustinut examenul si au promovat?Sau mai bine zis ,daca am luat examenul - cit timp nu mai trebuie sa sustin altul dupa promovarea lui.Cu stima astept raspunsuri.

#112 adrian976

Incepator

• Juniors
  • 1 posts

Posted 28 November 2011 - 05:56 PM

buna ziua tuturor... ma numesc adrian am 35 de ani si sunt unul dintre politistii care in urma ,, examenelor,, am ramas fara serviciu... vreau sa mentionez ca sunt absolvent al scolii militare de subofiteri si absolvent al academiei de politie a.i. cuza. am lucrat ca ofiter la cercetari penale din 2008 pana in iulie 2011cand am fost pus la dispozitie... vreau sa te informez ca ai fost contactat de pomana... sau mai bine zis ... ,,ca sa vezi ca totusi ne pasa,, ...si eu am contactat inclusiv televiziunea in legatura cu nenumaratele abuzuri care s-au facut cu ocazia asaziselor examene de departajare... am trimis inclusiv pagini intregi de probe cu fraudarea examenelor corpului de control al ministrului si nu am primit niciun raspuns.... mai exact, ministerul a trimis spre solutionare problemele semnalate catre i.g.p.f iar ig.p.f. - ul catre i.j.p.f. si uite asa... nu s-a rezolvat nimic. care este speta de fapt? fosarte simpla... pe mine m-au lucrat sefii cu cineva care are 53 de ani si nici macar studiile care erau stipulate in conditiile de participare la examenul pentru functia pentru care am candidat. raspunsul acestora la nenumaratele contestatii facute de mine a fost ca ...intrucat din studiul foii matricole a candidatului a reiesit ca pe parcursul anilor de studiu acesta a studiat materii care au tangenta cu profilul cerut in anunt nu mai este necesara pentru el diploma de licenta asa cum era normal. si, colac peste pupaza... dupa ce mari sefi din inspectorat au fost in stare inclusiv sa comita infractiuni pentru a-l pune pe functia respectiva pe numitul ofiter capabil... dupa doar doua zile, acestia l-au promovat pe alta functie... cred ca pentru a i se pierde urma. ar fi foarte multe de spus.. as putea scrie un intreg roman numai cu cele intamplate la aceste examene dar nu vreau sa plictisesc pe nimeni... bafta celor plecati in a-si gasi un nou loc de munca si celor ramasi in a manca o pensie daca va fi cazul..

Edited by Catalin, 28 November 2011 - 07:01 PM.
Verifică te rog, dacă nu cumva ai caps lock-ul activ. Nu mai scrie exclusiv cu majuscule.

#113 marcellutz

Clona fred

• Banned
  • 148 posts

Posted 30 November 2011 - 03:29 PM

BUNUL DUMNEZEU, TE VA AJUTA SA TRECI PESTE GREUTATI, CACI ESTI INVATAT SA MUNCESTI.
IAR PE CEI CARE AU PRODUS UN RAU CAT DE MIC, VOR AVEA PARTE TOT DE ...CEEA CE MERITA.
SUNTEM MULTI CA TINE, ADRIAN.
EU AM PESTE 18 ANI IN SLUJBA PATRIEI.SI? CONTEAZA?

#114 gigikent

Forumist

• +Members
  • PipPip
  • 114 posts

Posted 13 December 2011 - 09:19 PM

nu esti singurul si asta e foarte rau.eu am terminat academia in 1998 la pol.de fr.si incepand cu 06.07.2011 am fost pus la dispozitie.acum sunt in c.c.c. pana pe 15.01.2012,dupa care voi fi trecut in rezerva.nu te poti lupta cu mafia,sunt prea multi.sa le dea Dumnezeu ce ne-au facut ei noua iar tie sa-ti dea multa sanatate si numai bine.

#115 Dorin17

Senior

• +Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1,249 posts
  • LocationTechirghiol

Posted 02 January 2012 - 04:04 PM

Este tragic ce se intampla! In nici o tara din lume nu s-a facut asa ceva!

Reply to this topic

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users