Magazin echipamente
Started by Nightwolf, Apr 14 2010 08:23 PM
66 replies to this topic
Posted 17 June 2011 - 01:52 PM
vin si eu cu o intrebare : in urma cu mai bine de 6 luni, din dispozitia "orala" a unui MARE sef s-a dispus ca cei care executa serviciul in cadrul PCA (punct control acces...sau pe scurt ACCES) sa poarte CAMASI ALBE (asortate la sacouri)! ...
...problemele au aparut atunci cand un coleg a motivat ca nu are camasa alba pentru ca nu i-a dat institutia; in acel moment colegul a primit ATENTIONARE pentru "indeplinirea defectuoasa a atributiunilor de serviciu"
...asa ca acel coleg (impeuna cu vreo alti 7-8) au fost nevoiti sa-si achizitioneze camasi albe din propriile fonduri PENTRU CA INSTITUTIA NU AVEA!...cum a venit vara si s-a incalzit vremea, sacourile deja devenisera un inconvenient , asa ca majoritatea au renuntat la ele; recent apare un alt mare sef care gaseste un coleg la PCA si-l intreaba : PE CINE AI VAZUT TU PURTAND CAMASA DE CULOARE ALBA CU MANECA SCURTA? ASA CEVA NU EXISTA! Camasa alba este doar cu maneca lunga si se poarta DOAR CU SACOU!....Intreb : la 30 de grade temperatura CINE POATE PURTA CAMASA ALBA CU MANECA LUNGA SI SACOU?...Unde si ce prevede faptul ca IN TIMPUL SERVICIULUI ESTE OBLIGATORIE CAMASA ALBA???...Stiam ca aceasta este folosita pentru ceremonii! Exceptand dispozitia care spunea in urma cu ceva ani ca cei din PTF-uri pot purta asa ceva la controlul de frontiera.
Posted 19 June 2011 - 12:26 AM
Deci a iesit o hotarare privind portul echipamentului in sezonul de vara, nu imi aduc aminte acum, e pe intrapol, in care se reglementeaza EXACT ce echipamente trebuie sa poarte fiecare politist din fiecare structura ...
Chestia cu camasa alba este o aberatie, niciodata nu a iesit o astfel de dispozitie pt portul permanent al camasii albe... ea se poarta doar la ceremonii si de 1 decembrie
Chestia cu camasa alba este o aberatie, niciodata nu a iesit o astfel de dispozitie pt portul permanent al camasii albe... ea se poarta doar la ceremonii si de 1 decembrie
Posted 19 June 2011 - 08:30 AM
Dispozitia la care faci referire si al carei numar nu mi-l amintesc nici eu, nu face referire strict la tinuta O.S-ului sau a lucratorului din punctul de control acces, ci numai la tinuta lucratorilor de O.P, circulatie si T.F si specifica foarte clar in ce combinatii acestia pot purta tinuta de vara.
La noi exista o Dispozitie a inspectorului sef care cuprindea, pe langa atributilei si drepturile personalului care desfasoara serviciul de zi pe unitate, tinuta si dotarea acestuia, iar la capitolul tinuta se specifica faptul ca personalul din serviciul de zi pe unitate v-a purta tinuta de reprezentare in timpul efectuarii serviciului.
bogdan11 , colegul tau trebuie sa verifice mai bine toate ordinele si dispozitiile care se afla la O.S si va gasi cu siguranta un document in care sa fie specificat acest aspect, legat de tinuta. Bafta
La noi exista o Dispozitie a inspectorului sef care cuprindea, pe langa atributilei si drepturile personalului care desfasoara serviciul de zi pe unitate, tinuta si dotarea acestuia, iar la capitolul tinuta se specifica faptul ca personalul din serviciul de zi pe unitate v-a purta tinuta de reprezentare in timpul efectuarii serviciului.
bogdan11 , colegul tau trebuie sa verifice mai bine toate ordinele si dispozitiile care se afla la O.S si va gasi cu siguranta un document in care sa fie specificat acest aspect, legat de tinuta. Bafta
Posted 14 August 2011 - 08:17 PM
Recomanda cineva vreun magazin online de unde sa pot achizitiona o vesta antivandal(antitrauma sau antiinjunghiere) la un pret scazut?
Posted 14 August 2011 - 09:27 PM
e-bay daca vrei sa fie si buna
Posted 14 August 2011 - 11:23 PM
Mda, suna bine, doar ca nu ma pricep sa comand de acolo.
Magazine online, din Romania, comercializeaza? Eu am gasit doar de un fel, care nu mi-e potrivita.
Magazine online, din Romania, comercializeaza? Eu am gasit doar de un fel, care nu mi-e potrivita.
Posted 18 August 2011 - 07:51 AM
cel mai eficient...(pt pantaloni) cauti material si o croitorie si iesi si mai ieftin, nici nu iti sunt largi/stramti/scurti samd
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users