Jump to content

Unde se duce cas-ul nostru?

23 replies to this topic

#21 DannyBAD

Forumist

• +Members
  • PipPip
  • 205 posts
  • LocationBucuresti

Posted 03 May 2012 - 01:00 PM

Astazi am primit un plic de la firma la care m-am inscris pentru pensia privata si imi spune in el ca "in cadrul procesului lunar de aderare la fondurile de pensii administrate privat, Casa Nationala de Pensii Publice (CNPP) a invalidat informatiile din Actul Individual de Aderare seria X nr. Y. semnat de dumneavoastra in vederea inscrierii la Fondul de Pensii Administrat Privat si , in prezent, nu sunteti participant la acest fond.
Aceasta situatie a fost cauzata de faptul ca, la data raportarii spre validare a Actul Individual de Aderare semnat cu societatea de administrare a fondului privat nu figurati inscris in Registrul de evidenta a asiguratilor din sistemul public de pensii. :o :blink:

In concluzie ce s-a intamplat cu a mea cotizatie din ultimii doi aproape? cum adica nu figurez inscris in registrul de evidenta a asiguratilor din sistemul public de pensii?
Am colegii de sectie cu care am discutat astazi si mi-au zis ca si eu au primit acelasi plic. :blink:

#22 runya

Forumist

• +Members
  • PipPip
  • 76 posts

Posted 03 May 2012 - 04:25 PM

Din pacate declaratiile noastre nominale prin care sunt recunoscute contributiile noastre nu exista nici in acest moment. Nu inteleg care este problema, de ce pentru civili se pot intocmi iar pentru politisti nu.
Cred ca ministerul pur si simplu neglijeaza acest aspect. Vocile noastre nu se aud, sindicatele + CNP-ul nu cred ca mai exista.
Ce pensii? Nu mai apucam noi asa ceva.

#23 drAGO5

Loial

• +Members
  • PipPipPip
  • 455 posts

Posted 03 May 2012 - 05:02 PM

Probabil pentru ca noi avem alta casa de pensii si nu cotizam la sistemul public de pensii. Oricum eu nu am aderat la nimic pentru ca se spunea ca cei care au peste 35 ani nu obligatia de a se inscrie la fondul de pensii privat .

#24 mosudan

Forumist

• +Members
  • PipPip
  • 124 posts
  • LocationGalati

Posted Yesterday, 10:48 AM

Imi poate spune cineva ,daca a fost in situatia urmatoare:
Am mers sa ma programez la un medic ortoped, cu adeverinta de la serviciu iar functionara de la fisierul policlinicii mi-a zis ca trebuie sa merg la CASS, pentru avizarea adeverintei.Functionara de la ghiseul CASS imi zice ca eu figurez la medicul de familie al sotiei :blink: (sotia fiind coasigurat,in intretinerea mea).Eu avand medicul meu de familie de la centrul medical judetean al M.A.I .Acum intreb: Cine este vinovat de situatia asta si cum o pot rezolva ?? :hmmmt: multumesc :emo-yessir:

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users