Jump to content

Procesul de comasare a serviciilor deconcentrate incepe cu politia

• You cannot reply to this topic
28 replies to this topic

#21 Vip3R

Forumist

• Banned
  • 103 posts

Posted 29 June 2011 - 02:12 PM

nu pentru ca eu nu fac mai mult de 15 min de acasa pana in la IPJ.
dar avand in vedere o distanta de 100 km pe care trebuie sa o parcurgi ca sa semnezi un document nu ti s-ar parea normal sa trimiti acel document prin mail, sa fie printat semnat si trimis inapoi prin fax?

traim in era tenologiei...de ce un minister public care cheltuie o garamada de bani pe niste porcarii de ce nu poate sa celtuie alta gramada de bani pe niste token-uri cu semnatura electronica? toate documentele sa fie trimise si semnate electronic si mai ales stocate electronic. ar fi mult mai simplu, s-ar reduce birocratia, timpul pierdut fugind printre birouri pentru niste semnaturi, etc

#22 adiflorea28

Incepator

• Juniors
  • 11 posts

Posted 29 June 2011 - 02:27 PM

Ce are casa cu semnatul raportului ?

#23 sky76

Junior

• +Members
  • Pip
  • 20 posts
  • Locationcraiova

Posted 30 June 2011 - 11:17 AM

nu ne putem astepta la nimic bun de la acest domn Igas... :(

#24 Marius

poliția română

• +Members
  • PipPipPipPipPip
  • 4,161 posts

Posted 08 July 2011 - 11:26 PM

Guvernul nu renunta la ideea reorganizarii administrative chiar daca, pentru moment, a cedat presiunilor UDMR de a lasa judetele in forma actuala.
Ministerele lucreaza acum la simulari privind desfiintarea serviciilor deconcentrate din judete si pastrarea acestora doar la nivelul capitalelor viitoarelor regiuni.
In plus, premierul Poc ar vrea sa transfere o parte din atributiile consiliilor judetene unor structuri regionale.
La nivel de regiune, asa cum erau ele creionate in prima instanta de Guvern, va ramane o singura reprezentanta a unei institutii deconcentrate. In restul judetelor care vor face parte dintr-o regiune, actualele deconcentrate vor avea numai un oficiu sau birou. Contabilitatea, serviciul juridic sau resursele umane vor fi asigurate de la nivelul serviciului deconcentrat din municipiul de resedinta.
Nu va mai fi nevoie nici de secretarele directorilor si directorilor adjuncti, nici chiar de directorii adjuncti. Toate organigramele se regandesc.
Intr-un judet sunt cam 40 de astfel de servicii deconcentrate, iar desfiintarea lor va afecta cateva mii de persoane.
Intregul proces de analiza a situatiei serviciilor deconcentrate va trebui finalizat pana in luna septembrie, cand coalitia guvernamentala va relua discutiile referitoare la reorganizarea administrativ-teritoriala.

Nici Politia Romana nu scapa, detalii gasiti aici: Igas anunta o noua reorganizare al MAI

#25 Catalin

1*

• +Moderators
  • PipPipPipPipPip
  • 5,423 posts

Posted 11 August 2011 - 03:06 PM

Igaş, a declarat, azi, la Târgu Secuiesc:

"Spun că reorganizarea ar trebui să fie făcută, dacă există voinţă politică, în acest an, pentru că în 2012 este un an electoral, în care vom intra în alegeri, iar noile structuri alese vor trebui să funcţioneze pe structuri modificate, dacă există voinţă ca să modificăm.
[...]
După cum bine ştiţi, sunt constituite deja grupuri de lucru pe această temă, o parte din problematică este preluată la Ministerul Administraţiei şi Internelor, noi conducem cel mai mare grup de lucru din coaliţia de guvernământ şi cred că până în luna septembrie vom putea veni cu o variantă ieşită în urma dezbaterilor
"

#26 Ben

Devotat

• +Members
  • PipPipPipPip
  • 540 posts

Posted 11 August 2011 - 05:11 PM

Ne ducem dracului cu totii. Daca au ajuns sa-si bata joc de noi toti analfabetii, sa fim condusi de ei si, mai mult, sa ne tina lectii de morala si sa ne arate cu degetul si sa decida cine e bun si cine nu........ :doh: Dar cine esti tu, prietene, sa decizi lucrurile astea? Din momentul in care iei bacul la 24 de ani, HABAR NU AI LIMBA ROMANA, vorbesti sacadat, te pierzi in exprimare si banuiesc ca mai ai si grave probleme de logica, pierzi orice legitimatate sa tii lectii de morala si mai mult, sa participi la luarea unor decizii ce influenteata viata a zeci de mii, sute de mii de oameni.
Nu-mi vine sa cred cum au ajuns parvenitii si ticalosii sa imparta Romania dupa propiul interes. :doh: :doh: :doh:
M-am saturat de ipocritii astia.

Edited by ben, 11 August 2011 - 05:12 PM.

#27 lightwarrior

Junior

• +Members
  • Pip
  • 47 posts
  • LocationOlt

Posted 19 September 2011 - 06:26 PM

Astia NUMAI smekerii fac...sunt niste HOTI...de la Basescu...la unlimul pdl-ist...asta cu reorganizarea o noua marlanie...o noua hotie...ar trebui sa ne ceara NOUA acceptul...nu sa decida ei...sau AR TREBUI SA IMPUNEM ASTA...

#28 Leonidas67

Loial

• +Members
  • PipPipPip
  • 367 posts
  • LocationTIMISOARA

Posted 19 September 2011 - 10:29 PM

Baieti..., mai tineti minte ce am postat acum mai bine de o luna in legatura cu proiectul deconcentratelor si ca totul va incepe cu noi MI- ul, fratilor in ocyombrie va incepe hora, tinetiva de nadragi. Mama lor de masochisti !

#29 Elvis

Senior

• +Members
  • PipPipPipPipPip
  • 3,163 posts
  • LocationCRAIOVA

Posted 20 September 2011 - 10:31 AM

Leonidas, masochisti suntem noi tot poporul, pentru ca suportam.

,,Patria este poporul si nu tagma de jefuitori"

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users