Detasarea politistilor pe litoral
Posted 22 June 2011 - 12:16 PM
Posted 22 June 2011 - 12:57 PM
Posted 22 June 2011 - 01:42 PM
Am citit OMAI 300/2004 si nu am gasit vreo prevedere explicita privind cazurile/modurile in care as putearefuza detasarea pe litoral...
Chiar nu pot sa ma duc anul acesta...din "milioane" de motive..
Rog colegii de pe forum sa imi indice "situatiile prevazute de lege"(Capitolul VII, Art.98 din OMAI 300/21.06.2004).
Posted 22 June 2011 - 02:22 PM
Art. 97 – (1) Poliţiştii şi funcţionarii publici din Ministerul Administraţiei şi Internelor pot fi detaşaţi într-o altă funcţie vacantă prin dispoziţie / ordin al ministrului administraţiei şi internelor sau, după caz, al şefului /comandantului unităţii din care fac parte, conform competenţelor de gestiune a resurselor umane, pe o perioadă de până la 6 luni.
(2) Pe parcursul aceluiaşi an calendaristic poliţiştii / funcţionarii publici pot fi detaşaţi pentru o perioadă mai mare de 6 luni numai cu acordul lor scris.
Cazul tau: numai daca detasarea depaseste termenul de 6 luni este necesar acordul tau. Imi pare rau. Incearca si fa raport scris in care sa motivezi de ce nu poti sa te deplasezi si cine stie poate sunt doritori care vor sa mearga in locul tau la mare. Succes!
Edited by copman, 22 June 2011 - 02:22 PM.
Posted 22 June 2011 - 03:40 PM
avam, on 22 June 2011 - 12:16 PM, said:
............................................
vă aştept cu drag!. P.S. Nu sunt un pârâcios, eu nu o să văd, nu o să cunosc şi o să uit foarte repede!, puteţi să/nu, aveţi încredere!
Te rog sa nu te superi si, ca om de film, sa-mi permiti sa-ti relatez cum am vazut eu momentul in care postai...
...Ora pranzului...Soarele parjoleste tot ceea ce indrazneste sa-i stea in fata...La doi pasi de batrana Mare cea Mare, intr-o cladire ce, cu chiu si vai reuseste sa-l apere de razele solare ucigatoare, sta un barbat intre doua varste, ce scrie de zor la tastatura calculatorului din dotare. Din cand in cand, acesta face cate o pauza, tragand puternic dintr-o tigara. Dupa fiecare fum, in coltul gurii ii apare un zambet. Dupa fiecare asezare a tigarii pe marginea scrumierii, acesta-si freaca mainile si continua sa apese pe taste numai de el stiute...Si iar...si iar...pana cand, multumit de cele asternute pe coala de hartie virtuala, apasa hotarat pe AddReply. Ochii se lumineaza, semn ca mesajul a fost trimis cu succes...Se lasa pe spate si incearca sa-si imagineze chipurile celor care-i vor citi mesajul...
Afara soarele nu-si schimba deloc hotararea si continua sa parjoleasca tot...
Avam, inca o data imi cer scuze si-mi doresc sincer sa nu te fi suparat de cele postate mai sus. Daca ramane valabila invitatia, chiar daca nu fac parte dintre colegii detasati pe litoral, am sa-ti fac o vizita de cutoazie.
Stima,
Edited by videosuzy, 22 June 2011 - 03:41 PM.
Posted 22 June 2011 - 04:12 PM
Edited by drAGO5, 22 June 2011 - 04:15 PM.
Posted 22 June 2011 - 05:00 PM
Posted 22 June 2011 - 08:09 PM
Posted 22 June 2011 - 10:06 PM
Posted 23 June 2011 - 06:33 PM
Posted 23 June 2011 - 09:04 PM
Posted 26 June 2011 - 10:56 AM
Posted 26 June 2011 - 11:20 AM
Posted 26 June 2011 - 12:05 PM
Nu ai scapat , te vor chema sa fi evaluat.
Posted 26 June 2011 - 08:22 PM
Elvis, on 26 June 2011 - 12:05 PM, said:
Nu ai scapat , te vor chema sa fi evaluat.
[cenzurat] si transportul cine plateste...si daca te pica ce fac trimit altul in locul tau...cam multe intrebari.
[imp=Atentie!]
Extras din Regulamentul acestui forum : Este interzisa cu desavarsire folosirea unui limbaj vulgar, trivial, suburban, agresiv. Va rog sa nu mai folositi expresii suburbane pe acest forum, in caz contrar urmand a fi sanctionat!
[/imp]
Posted 28 June 2011 - 09:25 AM
Iti spun ca poate nu ai inteles, tu vei fi cel care va raspunde la intrebari.
Si crede-ma ca este usor sa pui intrebari atunci cand esti in comisia de examinare.
Parerea mea.
Posted 28 June 2011 - 12:18 PM
- nu sunt un supărăcios;
-nu fumez, la 09.01. 2011 am reputat victoria a 9 ani de la lăsatul de acest "sport"(două la trei pachete pe 12-14 ore);
-nu consum alcool, ocazional un pahar de vin de butuc, fără tratamente;
-ai dreptate stau foarte aproape de mare şi sunt mai aproape ca niciodată de vârsta a II-a;
-nu sunt hâd, glumesc şi mai mult accept orice critică atunci când este argumentată, recunosc întodeauna când greşesc şi cer scuze de la copil la bunic sau muribund;
-îmi este lehamite de bărbaţii care se lamentează şi se vaită ca nişte spălătorese la râu, urăsc pe cei bârfitori de femei, dar iubesc femeile
-eşti oricând bine primit, sunt o gazdă bună (nu mă laud, C.O. îl am în octombrie-noiembrie, că de sezon...).
Pentru cei ce vin să lucreze detaşaţi:
Referitor la mâncare: depinde cât de exotic sau pretenţios este sau nu gurmandul. Posibilităţile de hrănire sunt foarte variate şi nu am auzit pe nimeni să se plângă de calitatea hranei sau de cantitate, doar colegii ardeleni cer mai multă smântână la zamă şi îşi suplimentează meniul cu vestita clisă, slană şi pălincă neaoşă.
Referitor la tentaţii: exclus primirea celor necuvenite, dacă eşti legat matrimonial mai bine oftezi, dacă eşti cavaler, în afara serviciului, pe ele că sunt destule, dar deloc ieftine, nicun fel de abuz, mare atenţie când am scris mai sus sintagma "haine multe colorate", m-am referit de VIP, politicieni, ofiţeri şi agenţi de ranguri înalte, diferite, de la felurite arme şi agenţii, informatori de tot soiul, comercianţi coloraţi, deghizaţi, multe aspecte de genul: "ceata lui piţigoi" şi altele..., dar nimeni nu te va împiedica să iei măsurile legale!, mai grav este să nu le iei, cel înţelept va înţelege!
În rest: nici nu veţi simţi când trece timpul şi pentru cei veniţi pentru prima dată o experienţă!,(spunea în privat un coleg detaşat anul trecut, că n-a pomenit de la înfiinţarea SNUAU ca într-o singură noapte într-o staţiune cum este Costineştiul ca suprafaţă, să aibă 68 apeluri, media pe noapte în sezon pe judeţ, cam în jurul la 400!
Posted 28 June 2011 - 04:13 PM
Edited by Daniel, 28 June 2011 - 04:14 PM.
Posted 28 June 2011 - 04:18 PM
Posted 28 June 2011 - 05:57 PM
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users