Detasarea politistilor pe litoral
Started by rustic, Jun 16 2011 05:10 PM
122 replies to this topic
Posted 11 September 2011 - 06:20 PM
eu am fost detasat acum in iulie...mi s-a dat 13 lei pe zi diurana si 400 de lei pentru benzina....acum in septembrie ma cheama la inspectorat si imi spun ca au facut ei niste calcule si trebuie sa le mai dau eu inapoi 53 de lei
) ... i-am zis doamnei ca nu am si ce s-ar intampla in cazul in care nu i-as da inapoi, si primesc raspuns "poate vrei sa iti opresc din salariu 850 de lei ca nu ai nici o dovada ca ai fost detasat"
))) m-a bufnit rasul si am plecat....
Posted 12 September 2011 - 12:56 AM
Specific judetului unde iti desfasori activitatea! 
Probabil ai dus un bon de benzina cu pretul mai mic decat cel calculat de ei?! Din cate stiu eu ei deconteaza contravaloarea combustibilului in functie de bonul pe care il prezinti tu ulterior.
Probabil ai dus un bon de benzina cu pretul mai mic decat cel calculat de ei?! Din cate stiu eu ei deconteaza contravaloarea combustibilului in functie de bonul pe care il prezinti tu ulterior.
Edited by bestkyky, 12 September 2011 - 12:56 AM.
Posted 19 September 2011 - 06:16 PM
Asta cu detasarea este o bataie de joc SI UN ABUZ...am discutat si cu liderii locali de la snppc si snap...il detasezi pe politist ca "cetateanul" sa se simta bine pe litoral...si amaratul de politist ramane dator un an de zile ,in urma...caci e bataie de joc, la ce se deconteaza...corect ar fi sa-mi asiguri masa si cazare...si sa platesti si o diurna,in plus, de salariu...ca la domu` parlamentar...celalalt ( nu vreau sa-i zic pe nume)...cand merge la Ciresica...plateste ceva la vila...?...
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users