<<Grupul lui Paraschiv da senzatia ca este unit, dar are niste puncte slabe. De fapt, din punctul meu de vedere, foarte slabe si lucrul asta ei nu il realizeaza. Din pacate pentru noi!>>
Din pacate pentru noi,nici noi nu realizam care ar fi alea.Cat de greu ar fi sa faci un efort si sa le enumeri(argumentat)?Sau ti-e frica de Trotski.......Aici cred ca nu te poate bana.....
Comunicate SNPPC
Started by Marius, Jun 10 2011 03:02 PM
107 replies to this topic
Posted 28 April 2012 - 09:00 PM
Posted 29 April 2012 - 10:56 AM
dpmdv orice tentativa de a inlocui conducerea SNPPC va fi un consum inutil de energie, selectia negativa functioneaza ireprosabil si orice noua conducere va prelua bunele obiceiuri ale celei vechi.
organizatiile sindicale mamut sunt depasite de realitatile in care traim:
- au pierdut contactul cu membrii de la baza
- conducerea are propriile prioritati, un amestec de interes personal cu ambitii politice
- controleaza resurse materiale prea mari pentru propriile capacitati limitate de gestionare; prin urmare directioneaza prea multe resurse pentru "managementul" organizatiei (a se citi salarii si avantaje personale)
- nu au abilitati de lideri si nici macar de administratori, selectia lor pe pozitiile pe care le ocupa fiind pe baza unor competente precum demagogia, duplicitatea, voracitatea, abilitatea de a constitui camarile si coterii pentru acapararea resurselor (pe baza de rubedenie in principal - nasi, fini, cumnati, veri, gineri etc, o caracteristica de baza a oricarei organizatii mafiote) si capacitatea de a face trafic de influenta
organismul fiind infectat pana in adancul fibrei, nu se poate constitui intr-un instrument de aparare a intereselor membrilor, adica nu isi poate schimba scopul de extragere a beneficiilor si servire a intereselor unui grup restrans (pro profit) in renuntarea la beneficii pentru administratori, ba chiar pozitionarea acestora in situatii defavorabile (conflict cu decidentii politici, eventual chiar supunerea la diferite presiuni) pentru a obtine beneficii pentru membrii obisnuiti. este ca si cum ai incerca sa transformi un lup (pradator) in caine (animal domestic, util).
singura solutie pentru responsabilizarea liderilor este agregarea membrilor in organizatii independente la nivel local care isi pot constitui ulterior federatii sau alte forme de asociere pentru o reprezentare nationala. cum deja exista sindicate locale, este doar o chestiune de timp pana cand fenomenul se va amplifica; cat timp va dura depinde doar de interesul membrilor de a avea organizatii sindicale eficiente si reprezentative.
organizatiile sindicale mamut sunt depasite de realitatile in care traim:
- au pierdut contactul cu membrii de la baza
- conducerea are propriile prioritati, un amestec de interes personal cu ambitii politice
- controleaza resurse materiale prea mari pentru propriile capacitati limitate de gestionare; prin urmare directioneaza prea multe resurse pentru "managementul" organizatiei (a se citi salarii si avantaje personale)
- nu au abilitati de lideri si nici macar de administratori, selectia lor pe pozitiile pe care le ocupa fiind pe baza unor competente precum demagogia, duplicitatea, voracitatea, abilitatea de a constitui camarile si coterii pentru acapararea resurselor (pe baza de rubedenie in principal - nasi, fini, cumnati, veri, gineri etc, o caracteristica de baza a oricarei organizatii mafiote) si capacitatea de a face trafic de influenta
organismul fiind infectat pana in adancul fibrei, nu se poate constitui intr-un instrument de aparare a intereselor membrilor, adica nu isi poate schimba scopul de extragere a beneficiilor si servire a intereselor unui grup restrans (pro profit) in renuntarea la beneficii pentru administratori, ba chiar pozitionarea acestora in situatii defavorabile (conflict cu decidentii politici, eventual chiar supunerea la diferite presiuni) pentru a obtine beneficii pentru membrii obisnuiti. este ca si cum ai incerca sa transformi un lup (pradator) in caine (animal domestic, util).
singura solutie pentru responsabilizarea liderilor este agregarea membrilor in organizatii independente la nivel local care isi pot constitui ulterior federatii sau alte forme de asociere pentru o reprezentare nationala. cum deja exista sindicate locale, este doar o chestiune de timp pana cand fenomenul se va amplifica; cat timp va dura depinde doar de interesul membrilor de a avea organizatii sindicale eficiente si reprezentative.
Posted 29 April 2012 - 08:38 PM
Felicitari pentru postare!
Ai dreptate.
Ai dreptate.
Posted 30 April 2012 - 08:58 AM
Nu ai dreptate...Mai stii chestia aia cu Mos Ion Roata?E ceva invers:in loc de o piatra mare ne vom alege cu pietre mai mici....Din fericire,dupa mosu' cu pricina s-a nascut unul, Nobel...si eu merg pe mana lui;zic sa facem piatra aia praf.Praful se repartizeaza mult mai uniform....
Posted 30 April 2012 - 09:16 AM
Si apropo,Giga,sunt liber pina pe 6 mai;daca e sa se organizeze ceva vin ..doar cu mine(ca sa fim doi);delegatul meu sindical si-a pierdut telefonul,imediat ce a vorbit cu mine......prezidentu nus' ce face...dar eu sigur sunt liber ..
Posted 30 April 2012 - 09:43 AM
Si ma rog,,grupul lui Paraschiv" - tu care ai lucrat in ,,bucataria"SNPPC spui niste chestii pe care noi astia,ailalti, le cam simtisem dupa gust,miros,culoare....Da' ce nu inteleg eu,Paraschiv asta e un fel de Basescu sau de Elena Udrea?
Posted 30 April 2012 - 12:19 PM
Wallah, sunt doua aspecte, mentalitate si atitudine. Daca a doua o poti prelucra macar de fatada si de circumstante, pentru prima este vorba de foarte mult timp, cel putin doua generatii. Iar pentru ei timpul a expirat de mult, inclusiv calculul coeficientului de inteligenta se realizeaza altfel.
Posted 30 April 2012 - 06:07 PM
Wallah iti inteleg nemultumirea si chiar imi place ca esti perseverent, numai ca realitatea te contrazice iar argumentul tau ,,Mos Ion Roata" este subtirel.
Daca tu inca mai crezi ca asociatia familiala Gruia @Parschiv te reprezinta pe tine simplul membru cotizat te inseli.
Gruia este Basescu iar Paraschiv.............. Elena Udrea!
Bravo Rahoul, ai sintetizat foarte bine situatia SNPPC.
Daca tu inca mai crezi ca asociatia familiala Gruia @Parschiv te reprezinta pe tine simplul membru cotizat te inseli.
Gruia este Basescu iar Paraschiv.............. Elena Udrea!
Bravo Rahoul, ai sintetizat foarte bine situatia SNPPC.
Edited by Elvis, 30 April 2012 - 06:08 PM.
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users