Jump to content

Reorganizarea teritoriala a Romaniei

reorganizare administrativa teritoriala desfiintare disparitia judetelor deconcentrate servicii regiuni reimpartirea

199 replies to this topic

#181 rnikolae

Junior

• Members
  • Pip
  • 37 posts

Posted 04 November 2011 - 04:09 PM

.si normal toti ciumpalacii portocali,minoritarii,plus adunatura de la unpr au sarit sa-l pupe-n dos pe chior....!mai vedem! eu zic ca nu va fi nimic ,numai inca un motiv ptr prostime sa stea cu ochi pe tv....

#182 Dorin17

Senior

• +Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1,249 posts
  • LocationTechirghiol

Posted 06 November 2011 - 06:09 PM

Azi am votat referendumul antireorganizare teritoriala! Sa vedem daca se va tine cont si de vointa populatiei! Ca baselu isi doreste atat de mult reorganizarea, incat a "sugerat " pedeleilor asumarea raspunderii in aceasta chestiune!

#183 Catalin

1*

• +Moderators
  • PipPipPipPipPip
  • 5,423 posts

Posted 06 November 2011 - 06:14 PM

Ce te face să crezi că prezenţa la vot va fi peste 50 plus 1 din cetăţenii cu drept de vot ai judeţului, pentru ca referendumul din Constanţa să poată fi validat?

#184 VladM

Loial

• Members
  • PipPipPip
  • 355 posts
  • LocationConstanta

Posted 06 November 2011 - 06:59 PM

Totusi, nu-mi explic de ce numai Judetul Constanta a vrut sa tina frau acestei "reorganizari".
Din punctul de vedere al celor din alte judete, ati fi vrut personal sa luati parte la un "NU" ferm contra acestei reorganizari teritoriale a Romaniei, daca s-ar fi putut...
Lasand politica de-o parte, pur si simpu nu inteleg de ce numai noi.
Probabil au fost alte interese, undeva la mijloc.

Edited by Noxy, 06 November 2011 - 07:09 PM.

#185 Elvis

Senior

• +Members
  • PipPipPipPipPip
  • 3,163 posts
  • LocationCRAIOVA

Posted 07 November 2011 - 10:36 AM

Pentru ca la Constanta este primar PSD-istul Mazare.
Simplu.

#186 Dan

Dan

• +Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1,670 posts
  • LocationMangalia

Posted 07 November 2011 - 11:35 AM

View PostCatalin, on 06 November 2011 - 06:14 PM, said:

Ce te face să crezi că prezenţa la vot va fi peste 50 plus 1 din cetăţenii cu drept de vot ai judeţului, pentru ca referendumul din Constanţa să poată fi validat?

Din păcate Cătălin a avut dreptate. Conform ziarului România Liberă prezenţa la referendumul privind reorganizarea administrativă a judeţului Constanţa după centralizarea datelor din 354 de secţii de votare dintr-un total de 515 este de 43 %, potrivit reprezentanţilor Biroului Electoral de Circumscripţie Judeţean Constanţa. :(

#187 maxu08

Senior

• Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1,854 posts

Posted 07 November 2011 - 12:40 PM

ce noutate!! lumea este sictirita de politica si are multe alte griji mai presante asa ca nu cred ca va exista ceva ce o poate scoate din casa si sa mearga la vot.
As pune pariu ca nici suspendarea lui Base nu va scoate lumea la vot.

#188 Dorin17

Senior

• +Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1,249 posts
  • LocationTechirghiol

Posted 07 November 2011 - 12:47 PM

Ai dreptate maxu08, lumea este plictisita de 20 de ani de minciuni si neimpliniri! Dar as tine pariul cu suspendarea lui baselu! Parca prea nu-l mai suporta lumea! Te duci oriunde vrei tu si deschizi vorba de el si este imposibil sa nu auzi macar o injuratura!

#189 Leonidas67

Loial

• +Members
  • PipPipPip
  • 367 posts
  • LocationTIMISOARA

Posted 07 November 2011 - 02:30 PM

...o alta deruta adusa opiniei publice, pentru a se distrage atentia la dezastrul economic in care sufera toti românii. Asta ne mai lipsa acum o reorganizare admnistrativa! Dar cea politica, pe când?

#190 serhente Garcia

Devotat

• +Members
  • PipPipPipPip
  • 653 posts
  • Locationbucuresti

Posted 07 November 2011 - 03:33 PM

Dar cea politica, pe când?
elementar ... la urmatoarele alegeri, problema este ca o sa schimbam hienele cu lupii. o schimbare in adevaratul sens al cuvintului sau de genul celei din 89 nu cred ca mai este posibila in romania

#191 maxu08

Senior

• Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1,854 posts

Posted 07 November 2011 - 04:59 PM

de ce sunt sigur ca nu vor veni la debarcarea lui Base? ptr ca nu exista alternativa!! personal nu cred ca Ponta sau Antonescu sunt destul de maturi si pregatiti sa conduca tara asta si ma refer in primul rind la problemele internationale si de siguranta nationala. Europa intra in cel mai mare kkt de la razboi si noi nu avem oameni de stat sa ne conduca cit de cit prin aceste vremuri cind deja se vede faptul ca UE se tranforma in "fiecare ptr el".

nu am treaba cu Base insa vreau sa imi aratati (poate ca eu nu vad bine) un om politic care sa poata conduce Romania mai bine decit o face el. Ss fim realisti si sa ne gindim la alternative, sa lasam votul negativ deoparte - este simplu sa dau jos pe cineva insa este infinit mai greu sa pui pe cineva potrivit in loc.

nu exista alternative mai bune, dimpotriva, toate sunt mai proaste decit ce avem astazi. Din pacate, spun eu, insa imi place sa cred ca sunt realist fara a fi partizan politic. poate gresesc si cineva imi arata unde.

#192 Catalin

1*

• +Moderators
  • PipPipPipPipPip
  • 5,423 posts

Posted 07 November 2011 - 06:29 PM

Cred că glumeşti? În materie de politică externă nu a fost niciun preşedinte mai praf decât Băsescu.
Există vreun exemplu al unei realizări privind acest domeniu cu care să poată spune că a realizat ceva? Eu nu ştiu niciunul.
Avea un singur mare obiectiv, acela al intrării în Schengen şi l-a ratat cu brio, în exclusivitate din motive politice, pt că d.p.d.v. tehnic am îndeplinit condiţiile. Iar acum încearcă să găsească alţi vinovaţi, de fapt în stilul-i caracteristic, el nu e vinovat de nimic, deşi e preşedinte de o grămadă de ani. Am văzut că mai nou sunt vinovaţi de ratarea intrării în Schengen, judecătorii. Asta în condiţiile în care de când este preşedinte are cele mai multe decrete emise cu numiri şi revocări din funcţie a judecătorilor sau procurorilor. Cu alte cuvinte, omul a fost cel care a epurat acel sistem al magistraţilor. Din fericire, constituţia ne fereşte de naivitate şi nu mai oferă posibilitatea românilor să mai greşească încă o dată.

#193 Dorin17

Senior

• +Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1,249 posts
  • LocationTechirghiol

Posted 07 November 2011 - 07:19 PM

Ai dreptate Catalin, baselu e varza in materie de politica externa, cred ca si un somalez s-ar descurca mai bine decat el! Poate nu vedem noi OMUL care ar trebui sa ne conduca, dar el sigur exista pe aici , pe undeva, insa este eclipsat de evolutia negativista a lui baselu!

#194 rnikolae

Junior

• Members
  • Pip
  • 37 posts

Posted 07 November 2011 - 08:04 PM

@maxu08 pacat de tine ca ti-ai ales de idol un asemenea specimen (om e prea mult spus ), ca si Basescu .Mai lipseste sa ne spui ca nici un prim ministru mai competent decat Boc nu mai gasim asta ca sa fie cireasa de pe tort .
La anul o sa votez cu oricine altul Usl,Prm ,etc dar niciodata cu Pdl-ul chiorului !De cand sunt astia la putere am fost umilit ( in privinta meseriei ) cum nu am fost niciodata in acesti 17 ani de Politie si vii sa-mi spui ca inegalabilul ,competentul,guru, etc tarii ,secatura de Basescu este culmea inteligentei in politica ,o adevarata eminenta cenusie a acestei tari.....
Am sperat sa scap de Psd in 2004 ,insa am ajuns sa constat ca am sarit din lac in put .Am gresit ,qcum inca platesc ,insa la anul o sa le platesc si eu asa cum pot .Un vot mai putin de la mine ,unul de la altul si se aduna .

#195 Elvis

Senior

• +Members
  • PipPipPipPipPip
  • 3,163 posts
  • LocationCRAIOVA

Posted 07 November 2011 - 10:00 PM

Maxu iti spun cu mana pe inima ca tu poti conduce Romania mai bine decat Basescu.

#196 Dorin17

Senior

• +Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1,249 posts
  • LocationTechirghiol

Posted 08 November 2011 - 07:17 AM

Omul care poate conduce Romania mai bine decat baselu exista, dar acum e locul ocupat, maxu08, insa dupa ce scapam de mariner, sa vezi ca se va gasi unul care sa poata face mai multe decat baselu, si care sa nu-si mai bage nasul in treburile guvernului!

#197 Catalin

1*

• +Moderators
  • PipPipPipPipPip
  • 5,423 posts

Posted 25 November 2011 - 08:58 PM

Igaş: 2.500 de angajaţi ai Jandarmeriei, ISU şi Poliţiei de Frontieră ar putea fi disponibilizaţi
Câte o mie de angajaţi de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă şi de la Jandarmerie, precum şi 500 de la Poliţia de Frontieră ar putea să fie disponibilizaţi în condiţiile unei reorganizări pe structuri de organizare regională, a declarat ministrul Internelor, Traian Igaş.

"Dacă ne vom reorganiza pe structuri de organizare regională, la nivelul celor de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă şi Jandarmerie putem discuta de un număr important de angajaţi care vor fi disponibilizaţi. Este vorba despre câte o o mie de persoane de la ISU şi Jandarmerie şi 500 de persoane de la Poliţia de Frontieră"

Igaş a precizat că aceste restructurări au fost luate în calcul, nu că se vor întâmpla în mod sigur.

#198 serhente Garcia

Devotat

• +Members
  • PipPipPipPip
  • 653 posts
  • Locationbucuresti

Posted 26 November 2011 - 07:28 AM

:ner: stirea de mai sus am vazut-o acusica la televizor, inaintea ei se spunea ca se vor face reduceri din administratie (financiara parca) prin implementarea unor sisteme informatice care sa faciliteze reducerea de personal. cele 2 stiri s-au cam intrepatruns, iar la un moment dat pe ecran erau niste "mascati" si ce mi-a venit in gind :ner: nu s-ar putea implementa un sistem informatic care sa faciliteze reducerea de personal si "la ei" ? sa vina cu un laptop (de exemplu) pe care sa-l puna sa strige "deschideti , politia" si care eventual sa poata sa faca si semi incatusari sau "incatusari locale" ?????

nu ma mai intreb "astia chiar asa de prosti ne cred" ci "astia au certitudinea ca suntem chiar asa de prosti" ?????

#199 Catalin

1*

• +Moderators
  • PipPipPipPipPip
  • 5,423 posts

Posted 31 March 2012 - 01:24 PM

Întrebat, într-o conferinţă de presă, despre reorganizarea administrativ-teritorială a României, premierul s-a declarat convins că este nevoie de reorganizare, precizând că acest aspect nu a fost discutat la reuniunea Asociaţiei Prefecţilor şi Subprefecţilor la care a participat.
"Există un proiect la care ţin pentru că sunt convins că este nevoie de o reformă a administraţiei publice şi, implicit, de reorganizarea administrativ- teritorială. Azi nu am vorbit despre acest lucru", a spus premierul.
Premierul Mihai Răzvan Ungureanu a participat, sâmbătă, la Odorheiu Secuiesc, la reuniunea Asociaţiei Prefecţilor şi Subprefecţilor din România.

Preşedintele Traian Băsescu declara, la începutul lunii martie, că actualul Parlament trebuie să adopte în perioada următoare Legea sănătăţii şi Legea de reorganizare administrativ-teritorială, arătând că acestea vor întregi reforma statului.
UDMR se opune adoptării Legii privind reorganizarea administrativ-teritorială.

sursa | mediafax.ro

#200 Dorin17

Senior

• +Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1,249 posts
  • LocationTechirghiol

Posted 01 April 2012 - 04:33 PM

Catalin, crezi ca acest premier difera cu ceva de Boc? Sforile le tine insusi primul marinar al tarii, maria sa baselu, deci este la fel de marioneta ca si precedentul premier! Despre subiectul topicului nu cred ca are pareri personale! Sau daca le are, si difera de cele ale lui baselu, le tine bine ascunse.

Reply to this topic

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users