Jump to content

Intarzierea promotiei 2011 - OFICIAL !

190 replies to this topic

#41 ionut3dd

Forumist

• +Members
  • PipPip
  • 66 posts

Posted 10 June 2011 - 04:07 PM

Io inca nu m-am lamurit,cum ramane pana la urma mergem sa nu la scoala.Unii zic ca au fost anuntati,altii nu. :|

#42 ovino1

Incepator

• Juniors
  • 7 posts

Posted 10 June 2011 - 05:49 PM

Noua la Gorj la IPJ ne-au zis ca nu stiu nimic, ca oricum nu suntem ai lor, suntem ai scolii si sa ne sunam dirigintii, iar dirigintii zic sa ne uitam pe net pe site-ul IGPR , iar daca posteaza acolo sa nu mergem, ramanem acasa, in caz contrar mergem la scoala.

#43 ionut3dd

Forumist

• +Members
  • PipPip
  • 66 posts

Posted 10 June 2011 - 06:06 PM

aha ma gandesc ca ori azi ori maine vor posta daca e sa nu mergem

#44 blue1guardian

Forumist

• +Member
  • PipPip
  • 219 posts
  • LocationBihor, România

Posted 10 June 2011 - 06:13 PM

Azi la şedintă la IPJ Bihor ( şi nu numai, din câte am înţeles de la colegii de clasă ) ne-a adus la cunoştinţă că promoţia 2011 se va prezenta până luni, 13.06.2011, orele 20.00 la şcoală, urmând să luăm legătura cu şcoala în caz de eventuale schimbări ( cu alte cuvinte, ei s-au spălat pe mâini de ceea ce mai ţine de noi, elevii, nemaifiind problema celor de la SMRU ).

Luând legătura cu şcoala şi implicit cu dirigintele, mi s-a comunicat că dacă nu se primeşte până la sfârşitul weekendului o înştiiţare de la IGPR cu privire la aprobarea nevenitului la şcoală, atunci va trebui să ne prezentăm. Adică, mesajul pe scurt e că suntem în standby ! :blink:

Nici nu vreau să mă gândesc cum o să fie să mă duc pentru câteva zile la şcoală doar să-mi încheie nişte medii, dacă examene finale ioc ! :doh:

PS : Bogdanel, cine i-a comunicat colegului de la Craiova că respectiva sumă e de plătit ? :hmmmt:

#45 Elvis

Senior

• +Members
  • PipPipPipPipPip
  • 3,163 posts
  • LocationCRAIOVA

Posted 10 June 2011 - 06:34 PM

Trebuie sa va prezentati la scoala.
Am vorbit cu cineva de la MRU.
Chiar si azi s-a discutat cu ministrul ca cei care renunta sa nu mai plateasca scolarizarea.
Ramane de vazut ce solutie se va gasi.

#46 blue1guardian

Forumist

• +Member
  • PipPip
  • 219 posts
  • LocationBihor, România

Posted 10 June 2011 - 06:50 PM

Cu tot respectul, dar nu ştiu în ce măsură ţin legătura sau colaborează judeţele şi implicit SMRU cu instituţiile de învăţământ.

Cât despre plata şcolarizării, vorbim în momentul când se aşterne alb pe negru. :emo-yessir:

#47 Bogdanel

Loial

• +Members
  • PipPipPip
  • 418 posts

Posted 10 June 2011 - 07:02 PM

View Postblue1guardian, on 10 June 2011 - 06:13 PM, said:

Azi la şedintă la IPJ Bihor ( şi nu numai, din câte am înţeles de la colegii de clasă ) ne-a adus la cunoştinţă că promoţia 2011 se va prezenta până luni, 13.06.2011, orele 20.00 la şcoală, urmând să luăm legătura cu şcoala în caz de eventuale schimbări ( cu alte cuvinte, ei s-au spălat pe mâini de ceea ce mai ţine de noi, elevii, nemaifiind problema celor de la SMRU ).

Luând legătura cu şcoala şi implicit cu dirigintele, mi s-a comunicat că dacă nu se primeşte până la sfârşitul weekendului o înştiiţare de la IGPR cu privire la aprobarea nevenitului la şcoală, atunci va trebui să ne prezentăm. Adică, mesajul pe scurt e că suntem în standby ! :blink:

Nici nu vreau să mă gândesc cum o să fie să mă duc pentru câteva zile la şcoală doar să-mi încheie nişte medii, dacă examene finale ioc ! :doh:

PS : Bogdanel, cine i-a comunicat colegului de la Craiova că respectiva sumă e de plătit ? :hmmmt:
Cei de la Câmpina i-au zis dar am înţeles eu greşit suma.
E vorba de 22.500 lei :doh:

#48 Elvis

Senior

• +Members
  • PipPipPipPipPip
  • 3,163 posts
  • LocationCRAIOVA

Posted 10 June 2011 - 07:02 PM

Ori eu nu stiu sa tastez, ori tu nu prea intelegi.
Pai am spus eu ca este ceva oficial, stampilat , parafat?
Cat priveste prezenta la scoala...........tu poti sa nu te duci. :emo-yessir:

#49 blue1guardian

Forumist

• +Member
  • PipPip
  • 219 posts
  • LocationBihor, România

Posted 10 June 2011 - 07:10 PM

" Cat priveste prezenta la scoala...........tu poti sa nu te duci. "
Eu subliniam că e un efort financiar în plus, inutil, având în vedere că nu se decontează niciun drum. Nu trebuia sa fii cinic.

Nu, nu am insinuat eu că e ceva oficial deocamdată. :) Şi ceea ce e oficial se poate schimba de la o zi la alta.

Edited by blue1guardian, 10 June 2011 - 07:13 PM.

#50 taticu88

Incepator

• Juniors
  • 13 posts

Posted 10 June 2011 - 08:18 PM

pai si totusi la ce ne mai cheama la scoala acum, mai bine ne chema in decembrie si gata, asa numa bani aruncati pe drumuri pe degeaba

#51 blue1guardian

Forumist

• +Member
  • PipPip
  • 219 posts
  • LocationBihor, România

Posted 10 June 2011 - 08:28 PM

De acord cu tine, dar dacă aşa e procedura... :huh:

#52 bogdanel1988

Incepator

• Juniors
  • 4 posts

Posted 10 June 2011 - 08:32 PM

Oricum vad k nimeni din cei de la scoala de politie de la campina ma refer nu isi dau interesul sa ne transmita ceva,ne poarta pe drumuri pentru cateva zile aiurea daca nu dam examenul akuma,probabil le e dor sa ne vada. :angry:

Edited by bogdanel1988, 10 June 2011 - 08:33 PM.

#53 agentul007

Forumist

• +Members
  • PipPip
  • 68 posts

Posted 11 June 2011 - 06:16 AM

Pai nu au interes sa transmita ceva, pentru ca acolo sunt doua categorii de angajati : Profesorii adevarati si Purtatorii de legitimatie + ca ora exacta se da de la Bucuresti iar cei de la Campina mediteaza in pozitia ghiocelul asteptand. Mai mult ca sigur o sa fiti solicitati sa mergeti la scoala, pentru ca anumiti profesori sau purtatori de legitimatie sa isi poata justifica activitatea. Ce curatentie trebuie facuta in unităţile de învăţământ ale MAI si mutati prin operativ. :ner:

Edited by agentul007, 11 June 2011 - 06:24 AM.

#54 doruv

Incepator

• Juniors
  • 4 posts

Posted 11 June 2011 - 03:57 PM

Oare cand se va stii sigur daca se merge sau nu la scoala? Din cate am inteles in cursul zilei de azi se va posta ceva pe pagina securizata a site-ului un raspuns. In caz ca nu se afiseaza nimic, va trebui sa ne prezentam la scoala. Si voi ati auzit acelasi lucru? :hmmmt:

#55 sheriffu

Loial

• +Members
  • PipPipPip
  • 282 posts
  • LocationSUCEAVA

Posted 11 June 2011 - 06:53 PM

vai de capul nostru..halal scoala...nu sunt in stare sa solicite un raspuns de la igpr...stam in incertitudine 1500 de oameni..ce e asa greu frate.. ori e alba ori e neagra..venim sau nu la scoala?eu stau la 500 de kilometri departare...trebuie sa imi fac bagaje,sa vad cu ce ma deplasez pana la scoala..oare ei nu se gandesc la noi..sau ne anunta luni pe la ora 14 sa nu mai venim?au avut atata timp sa obtina un raspuns si ne lasa pana in ultima zi sa asteptam..asta-i seriozitatea pe care o asteptam de la ministerul asta?si de la scoala asta ?

#56 ionut3dd

Forumist

• +Members
  • PipPip
  • 66 posts

Posted 11 June 2011 - 06:59 PM

Frate io m-am resemnat :),ma apuc de bagaj.

#57 sheriffu

Loial

• +Members
  • PipPipPip
  • 282 posts
  • LocationSUCEAVA

Posted 11 June 2011 - 08:04 PM

bagaj care consta in toate hainele de militie o tona de carti ,bagaj care il vom cara ca niste idioti degeaba pentru ca am auzit ca stam doar o saptamana si nu dam niciun examen...ci doar o sa ne incheie niste medii si cei care au restante o sa le sustina..

#58 ionut3dd

Forumist

• +Members
  • PipPip
  • 66 posts

Posted 11 June 2011 - 08:29 PM

asa am auzit si io,asta e scoala din pacate nu avem ce face :|

#59 doruv

Incepator

• Juniors
  • 4 posts

Posted 11 June 2011 - 08:55 PM

bagaj care consta in toate hainele de militie o tona de carti ,bagaj care il vom cara ca niste idioti degeaba pentru ca am auzit ca stam doar o saptamana si nu dam niciun examen...ci doar o sa ne incheie niste medii si cei care au restante o sa le sustina..
Toate hainele de militie - inca un aspect asupra caruia nu ni s-a atras atentia. Le ducem toate? Inclusiv costumul de reprezentare? Le predam? Daca le predam in ce dam examenul final din decembrie? In alea noi? Primim cei 4 saci cu haine acum?

O tona de carti - frate eu nu-mi pun nimic decat un caiet universal. Ce poate sa-ti faca? Chiar nu mai am ce face cu ele. Situatia mi-o cunosc. Le car 600 km degeaba... no way..

Restantierii - De ce nu ii cheama doar pe ei? Mergem la scoala sa aflam o nota la drept pe dosarul acela, si inca la vreo 3 evaluari.
:ph34r:

#60 sheriffu

Loial

• +Members
  • PipPipPip
  • 282 posts
  • LocationSUCEAVA

Posted 17 June 2011 - 10:15 PM

multa sanatate celor ce ne-au amanat pana in decembrie!

Reply to this topic

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users