maximo, on 30 August 2010 - 12:22 AM, said:
Am terminat Scoala de Subofiteri de Politie " VASILE LASCAR "-Campina in anul 2000, iar in anul 2009 am obtinut licenta la Facultatea de Economie si Administrarea Afacerilor, din cadrul Universitatii " AL.I.Cuza "-Iasi. Desi am cerut acordarea sporului pentru agent cu studii superioare, din anul 2009, inspectoratul nu mi-a dat nimic... Mai are rost sa spun ca la anul termin Masterul in Stiinte Penale si sunt inscris si in anul II la Facultatea de Drept din cadrul Universitatii " Danubius "-Galati? Pentru ce fac atatea studii superioare, in timpul meu liber-atat cat il mai am-(lucrez in mediul rural de 10 ani), si pe banii mei, cand vad ca statul nu -mi respecta niste drepturi conferite prin lege sau ce sa mai zic de promovare in randul ofiterilor, care nu stiu cate studii au, in afara de academie?! Care sunt sansele mele de a avansa in cariera, de a deveni ofiter sau daca m-am "nascut" subofiter, voi muri tot asa...
Asa ati patit si voi?
Multumesc!
Sporul pentru studii superioare se acorda numai la propunerea sefului de birou , cu atribuirea unor functii suplimentare ( ex. executare mandate, participari executari silite etc.) . Seful numai aproba.
Si eu am terminat facultatea de stiinte juridice , specializarea administratie publica, seful de birou a propus si seful mi-a aprobat, iar de cca 9 luni beneficiez si eu de acel spor ( pe care guvernantii vor sa-l ia de la 01.01.2011)
Sfatul meu : discuta cu seful de birou, daca sunt libere functii suplimentare, de ce nu vrea sa faca propunere la sef ? si actioneaza in consecinta, deoarece este dreptul tau la acel spor.
P.S. 25% nu inseamna din salariu, ci din functia detinuta ( eu la OP- Urban , i-au cca 120 lei ). Asta ca sa nu se inteleaga ca 25 % este din salariu.
" daca m-am "nascut" subofiter, voi muri tot asa... " sa stii ca mie nu mie rusine ca sunt subofiter( ag. sef), singura diferenta intre mine si un ofiter este munca si salariu ( eu muncesc mai mult , iar el ia bani mai multi

)
Edited by Eduard, 30 August 2010 - 08:09 AM.