Jump to content

Politia Comunitara are dreptul sa foloseasca dispozitive de avertizare sonore si luminoase

124 replies to this topic

#41 Johnx

Junior Member

• Members
  • Pip
  • 15 posts

Posted 26 April 2010 - 01:14 PM

View PostSony, on 26 April 2010 - 01:07 PM, said:

E clar. Johnx, stii ... aici e forum de politisti, adica de funtionari publici cu statut special, nu de angajati ai primariei. Iar faptul ca pe loganul tau de servici scrie mare POLITIA, si jos, mic de tot, comunitara nu te face politist.
Aolo! Sigur nu esti agent asistent sau agent superior?

in primul rand nu am logan de servici...si daca citeai mai sus...mi-am zis si gradu..si faptu ca sunt si in ipa (unde agentii de politie comunitara nu au voie sa fie membri)...si nu ma intelege gresit..sunt complet de acord ca majoritatea politistilor comunitari nu ar trebuii nici macar sa fie asociati cu politia...dar..sunt oameni si oameni....lafel cum daca cauti acuma pe youtube "politist baut" ...il gasesti pe agent principal xxxxxx ...dormind la volanul loganului de politie..rupt de beat....si dupaia plecand cu loganul de fata cu reporterii...si mai pot da multe alte spete...de genu..in care sunt politisti care apartin de ministerul de interne care nu au ce cauta in politia romana...deci..sunt cazuri..si cazuri...pana la urma politia locala...isi are rostu ...dat fiind faptul ca pregatirea lor este mai slaba..ei se pot ocupa mai mult de comertul stradal...si mentinerea ordinii si linistii publice...iar noi..politia romana...sa ne ocupam de cazuri mai mari...dosare penale...si dinastea....

#42 Marius

Devoted Member

• +Members
  • PipPipPipPipPip
  • 3,648 posts

Posted 26 April 2010 - 01:16 PM

Johnx mincinosii nu sunt bine veniti pe acest site. Mai gandeste-te in privinta locului unde lucrezi si spune adevarul!

#43 Sony

Member

• Members
  • PipPipPip
  • 323 posts

Posted 26 April 2010 - 01:18 PM

Aici sunt de acord cu ceea ce zici, dar cu opriri in trafic, urmariri etc din partea Politiei Comunitare, NU sunt de acord.
Si ca o mentiune personala, de abia astept sa incerce un agent comunitar sa ma opreasca in trafic, ca-s curios cum s-au antrenat sa-si conduca scuterele(d-astea au la mine-n oras)cu girofar, in viteza. Pe care, pana una alta, il au ilegal. ;)

Edited by Sony, 26 April 2010 - 01:25 PM.

#44 Johnx

Junior Member

• Members
  • Pip
  • 15 posts

Posted 26 April 2010 - 01:24 PM

View PostSony, on 26 April 2010 - 01:18 PM, said:

Aici sunt de acord cu ceea ce zici, dar cu opriri in trafic, urmariri etc din partea Politiei Comunitare, NU sunt de acord.
Si ca o mentiune personala, de abia astept sa incerce un agent comunitar sa ma opreasca in trafic, ca-s curios cum s-au antrenat sa-si conduca scutrele(d-astea au la mine-n oras)cu girofar, in viteza. Pe care, pana una alta, il au ilegal. ;)

Nu ma intelege gresit....nici eu nu sunt de acord ca politia comunitara sa opreasca masini in trafic...de dragul de a oprii...sau ca sa faca o "combinatie"....chiar sunt enervat de faze de genu..dar...eu nu mi-am ales meseria asta ca sa prind personal un infractor...decat ca jegul care a comis infractiunea sa scape...as prefera sa fie oprit si de o firma de paza..si retinut.....desii ei nu au absolut nici un drept sa faca asta....decat ca el sa scape.... nu stiu..probabil unii se simt ofensati de lucrurile care le zic...dar..revin la vorba mea..."aceiasi echipa"..eu consider ca daca un politist comunitar...isi depaseste atributiile si opreste o masina pentru prinderea unui infractor...consider ca motivul scuza fapta....corect ar fu sa-l lase sa scape....legal..ca sa zic asa...dar...totusi...infractorul lasat sa scape ca nu a vrut politistul comunitar sa comita o ilegalitate prin a-l opri....poate loveste pe cineva cu masina in ziua respectiva.....mama...copil...sau rude de ale noastre....sau..maine comit o alta infractiune...viol...furt..talharie...si desii in aceea zi putea fi prins foarte usor.....la urmatoarele spete poate nu va mai exista aceasta posibilitate si el va mai sta cativa ani in libertate....sau nici nu se va incepe urmarirea penala inpotriva sa pentru ca nu se poate stabilii identitatea....deci..pana la urma suntem politisti sa prindem noi personal infractori? sau din dorinta de a vedea cati mai multi infractorii dupa gratii? eu unu ma consider din a doua categorie...
"

Edited by Johnx, 26 April 2010 - 01:30 PM.

#45 Catalin

Moderator

• +Moderators
  • PipPipPipPipPip
  • 4,546 posts

Posted 26 April 2010 - 02:00 PM

View PostJohnx, on 26 April 2010 - 01:14 PM, said:

...iar noi..politia romana...sa ne ocupam de cazuri mai mari...dosare penale...si dinastea....

Prietene te rog nu ne insulta inteligenţa, dacă ai auzit ceva bancuri cu poliţişti nu trebuie să le şi crezi.
Nu uita că aici stai de vorbă cu nişte poliţişti adevăraţi care poate au văzut cum arată un hoţ la culoare şi poate au mai şi prins câţiva ...

Şi am să-ţi ofer aşa un mic exemplu.
După ce am văzut ce postezi, având aşa o bănuială, am făcut câteva săpături pe net şi îţi pot spune cu siguranţă că minţi cu neruşinare.
Eşti poliţist comunitar, după cum bine au intuit colegii mei, dar am observat că îţi place să te dai poliţist. Ba chiar spui că lucrezi pe la DPIR Ilfov. :doh:
Dacă nu mă crezi şi doreşti să-ţi dovedesc, pot posta câteva link-uri interesante ori poze când faci şpagatul şi te fotografiezi singur cu telefonul. :lol:

Repet, nu uita că aici stai de vorbă cu poliţişti reali, nu e frumos să te dai altceva decât ceea ce eşti, ca să nu spun că este ilegal. Grow up!

PS: în IPA sunt şi comunitari, jandarmi, pompieri, etc. - acolo nu contează decât cotizaţiile, dar faptul că ai intrat într-o asociaţie profesională nu te transformă în poliţist. ;)

#46 Johnx

Junior Member

• Members
  • Pip
  • 15 posts

Posted 26 April 2010 - 02:04 PM

Ma confunzi ..:P

#47 Sony

Member

• Members
  • PipPipPip
  • 323 posts

Posted 26 April 2010 - 02:05 PM

Si totusi? Debutant? Asistent ... sau superior? :naughty:
SI revin cu intrebarea. Crezi ca daca pe scuterul/auto de servici scrie mare de tot POLITIA, si mic si ascuns "comunitara", te face politist?

#48 Catalin

Moderator

• +Moderators
  • PipPipPipPipPip
  • 4,546 posts

Posted 26 April 2010 - 02:49 PM

View PostJohnx, on 26 April 2010 - 02:04 PM, said:

Ma confunzi ..:P

Ba din contră, tocmai mi-ai confirmat bănuiala.
Şi am să-ti ofer o mică lecţie gratuită privind tacticile poliţieneşti, asta ca să vezi cam cât de uşor am obţinut o confirmare din partea ta, fără ca tu să realizezi acest lucru.

În postul meu anterior, am strecurat un amănunt nesemnificativ la prima vedere, respectiv am menţionat despre o poză în care faci şpagatul în timp ce te fotografiezi cu telefonul. Aceea poză o aveai postată în albumul tău de pe site-ul hi5, care era public la momentul când eu am văzut-o. După ce eu am postat aici, tu imediat ai intrat acolo şi ai schimbat regimul acelor fotografii trecându-le pe privat astfel încât să nu mai poată fi vizionate de oricine.
Prin aceasta nu ai făcut altceva decât să-mi confirmi că respectivul cont îţi aparţine.

Vezi tu, metode de genul ăsta le învaţă poliţiştii ăştia aşa de blamaţi de toată lumea, prin şcoală şi le aplică zi de zi, dar tu nu ai de unde să le cunoşti şi reacţionezi la fel ca un civil. :D
Stai pe-aproape, o să mai ai de învăţat dacă eşti băiat deştept. :)

#49 Marius

Devoted Member

• +Members
  • PipPipPipPipPip
  • 3,648 posts

Posted 26 April 2010 - 02:56 PM

Johnx nu e frumos sa minti!
Faptul ca iti place sa te dai altcineva decat cine esti in realitate, nu dovedeste decat slabiciune si dupa parerea mea, e o pata pe obrazul colegilor tai din Politia Comunitara care chiar isi iubesc meseria.
Nu trebuie sa-ti fie rusine, fiecare are locul sau in societate, nu incerca sa fii altceva decat ceea ce esti!
[...]
Aici incerci sa ne spui ca daca esti membru IPA inseamna ca esti politist. Nu e frumos!
Sper ca nu ai uitat de articolul acesta: Comunitarii intra in Asociatia Internationala a Politistilor, unde chiar tu ai postat un comentariu.
Te inseli daca consideri ca te poti ascunde!

Edited by Marius, 26 April 2010 - 03:25 PM.
In urma solicitarilor lui Johnx am eliminat fotografiile

#50 Johnx

Junior Member

• Members
  • Pip
  • 15 posts

Posted 26 April 2010 - 03:12 PM

View PostMarius, on 26 April 2010 - 02:56 PM, said:

Faptul ca iti place sa te dai altcineva decat cine esti in realitate, nu dovedeste decat slabiciune si dupa parerea mea, e o pata pe obrazul colegilor tai din Politia Comunitara care chiar isi iubesc meseria.
Nu trebuie sa-ti fie rusine, fiecare are locul sau in societate, nu incerca sa fii altceva decat ceea ce esti!

unde probabil agati pitipoance sustinand ca esti luptator DPIR, am gasit mai multe poze modificate/trucate (cum vreiu sa le spui tu), in care ai sters cuvantul Comunitara.

Aici incerci sa ne spui ca daca esti membru IPA inseamna ca esti politist. Nu e frumos!
Sper ca nu ai uitat de articolul acesta: Comunitarii intra in Asociatia Internationala a Politistilor, unde chiar tu ai postat un comentariu.

Mda...vezi ca totusi eu nu am jignit pe nimeni aici..te rog sa stergi aceste poze :) ...e treaba mea ce fac cu ele..lafel cum sunt destui politsti care au poze pe hi5 ....in uniforma...nu mi se pare frumos din partea ta sa le poestzi aici :)

#51 Sony

Member

• Members
  • PipPipPip
  • 323 posts

Posted 26 April 2010 - 03:15 PM

Cum nu ne-ai jignit? Adica nu ne-ai insultat inteligenta, sustinand ca esti mare politist incadrat in MAI?
Cat despre poze? De ce sa fie sterse? Nu tu le-ai facut publice? Uite, iti facem reclama. Poate ne citesc si ceva pitipoance, si te alegi cu una.

Edited by Sony, 26 April 2010 - 03:15 PM.

#52 Johnx

Junior Member

• Members
  • Pip
  • 15 posts

Posted 26 April 2010 - 03:28 PM

View PostSony, on 26 April 2010 - 03:15 PM, said:

Cum nu ne-ai jignit? Adica nu ne-ai insultat inteligenta, sustinand ca esti mare politist incadrat in MAI?
Cat despre poze? De ce sa fie sterse? Nu tu le-ai facut publice? Uite, iti facem reclama. Poate ne citesc si ceva pitipoance, si te alegi cu una.

Si totusi..este urat din partea ta....si de aceea te rog frumos sa le stergi :)

View PostSony, on 26 April 2010 - 03:15 PM, said:

Multumesc...daca vrei adauga-ma pe id ul weapon_john sa stam putin de vorba :)..sa ti explic ceva :)

#53 Sony

Member

• Members
  • PipPipPip
  • 323 posts

Posted 26 April 2010 - 03:36 PM

O sa-mi fac un ID, special sa vorbesc. Aceasta ceva mai tarziu, cand revin.

Edited by Sony, 26 April 2010 - 03:36 PM.

#54 Johnx

Junior Member

• Members
  • Pip
  • 15 posts

Posted 26 April 2010 - 03:39 PM

View PostSony, on 26 April 2010 - 03:36 PM, said:

O sa-mi fac un ID, special sa vorbesc. Aceasta ceva mai tarziu, cand revin.

Scuze...era pentru marius mesajul....bafta...:)

View PostMarius, on 26 April 2010 - 02:56 PM, said:

[...]

Daca vrei da mi un mesaj pe messenger weapon_john... sa stam putin de vorba acolo....si multumesc ca ai sters pozele..nu stiu daca ai primit mesajul privat...dar te am rugat frumos sa le stergi...nu la modu de amenintare..doar ca nu a fost frumos sa postezi pozele alea..cu intentia de a ma ataca....inca odata apreciez ca le ai sters :)

#55 Elvis

Devoted Member

• +Members
  • PipPipPipPipPip
  • 2,782 posts
  • LocationCRAIOVA

Posted 26 April 2010 - 11:22 PM

Johnx ,cu asta te nasti ,adica cu fler. Te-am mirosit cum ai inceput sa dai cu plasa sa prinzi fluturi.
Vezi ca nu a fost greu sa recunosti ca lucrezi la comunitari.
,,Nu trebuie să fii trist că n-ai fost remarcat. Fii trist că n-ai făcut nimic remarcabil. (Confucius)" Cu respect. :emo-yessir:

Edited by Elvis, 26 April 2010 - 11:23 PM.

#56 Sony

Member

• Members
  • PipPipPip
  • 323 posts

Posted 22 May 2010 - 11:15 PM

Revin asupra problemei in cauza.
Se pare ca in munincipul unde locuiesc, dupa ce am trimis instiintari atat la IPJ, cat si directorului politiei comunitare, azi le-am vazut masinile fara girofaruri. Au ramas doar cu inscriptia "Politia Comunitara". Deci se poate.

P.S. Poate le schimba cu un model mai nou si mai scump, pe banii publici. :lol:

Edited by Sony, 22 May 2010 - 11:16 PM.

#57 Catalin

Moderator

• +Moderators
  • PipPipPipPipPip
  • 4,546 posts

Posted 23 May 2010 - 08:39 AM

Bravo. Mă bucur că sesizările tale au avut și o finalitate.
E bine să reținem că se mai poate mișca câte ceva chiar și numai pe baza unor argumente.

#58 Tyson

Member

• +Members
  • PipPip
  • 90 posts

Posted 24 May 2010 - 07:13 AM

Am lipsit o perioada.
In primul rand, ma bucur enorm ca ai reusit, Sony. !!!! Felicitarile si aprecierea mea sincere.
De la sprijin moral, cred ca o sa trec si eu la sprijin si solidaritate palpabila :P pentru ca ma calca pe nervi cuvantul ala inscriptionat cu scris miiiiic de tot "comunitara" care incearca sa se ascunda in umbra cuvantului scris cu litere mari si apasate "POLITIA" de pe masinile lor, si girofarul pe care- l folosesc cu atata mandrie ( nu mai zic de vestele alea verzi pe care le poarta cu aceeasi fala, pentru ca ele ascund uniforma de sub ele, si deci, alta ocazia de a trece drept politisti), inconstienta si ineficacitate.
Daca ceea ce spun eu este pura inchipuire, voi comunitarilor, si prietene al meu, JohnX, de ce nu alte uniforme, radical diferite fata de ale noastre ? Sunteti niste cameleoni si plagiatori. Faceti scoala !!! E simplu raspunsul. Nu trebuie nshpe mii de proiecte de lege si de schimbari, pentru ca niste initial gardieni, apoi comunitari, sa se numeasca politisti locali,si sa spere ca vor fi confundati cu politistii.
Si revenind la JohnX.... mi- ati luat toata bucuria care- mi crestea pe masura ce- i citeam posturile, zicandu- mi ca este prea frumos sa fie adevarat :D:D:D si bucuria pe care as fi avut- o sa fac pe micul Sherlock Homes cu el, sa- i arat cat de tare mirosea a comunitar. Dar... am ajuns la final, si am vazut posturile in care l- ati demascat si nu mai are sens.
Dar ca sa- ti raspund, bai "colegule" ( si ne- am fi numit asa doar daca ai fi terminat si tu o scoala sau o academie de politie, ceea ce tu n- ai prea facut, sau am fi baut prin vreo carciuma, ceea ce eu n- am prea facut), imi scrijeleste auzul aceasta sintagma, DE- ASTA!! Ne-ai demonstrat tu acum de ce! Pentru ca niste oameni care nu stiu sa scrie ( sa- ti fac copy/paste din cum ai stiut tu sa te exprimi ?!?! e nevoie ? :huh: ) si nici sa se exprime, si care habar nu au sa foloseasca niste argumente, deci nu au nici logica de la mama natura... cu voi sa fiu coleg ????? Pai nu as avea curaj si incredere nici sa te las sa pazesti masina cat m- as sa ... cat m- as duce la baie !!!!

#59 Nightwolf

Member

• +Members
  • PipPipPip
  • 261 posts
  • LocationBucuresti

Posted 24 May 2010 - 11:30 AM

Am fost aseara la nenorocirea de la Afumati.... nici picior de politist comunitar sa asigure zona, sa indeparteze curiosii etc. Nu ai ce sa mai zici....

#60 Sony

Member

• Members
  • PipPipPip
  • 323 posts

Posted 24 May 2010 - 01:52 PM

Nu ca tocmai aveau de pazit primaria si parcurile. ;)

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users