Sony, on 26 April 2010 - 01:07 PM, said:
Aolo! Sigur nu esti agent asistent sau agent superior?
in primul rand nu am logan de servici...si daca citeai mai sus...mi-am zis si gradu..si faptu ca sunt si in ipa (unde agentii de politie comunitara nu au voie sa fie membri)...si nu ma intelege gresit..sunt complet de acord ca majoritatea politistilor comunitari nu ar trebuii nici macar sa fie asociati cu politia...dar..sunt oameni si oameni....lafel cum daca cauti acuma pe youtube "politist baut" ...il gasesti pe agent principal xxxxxx ...dormind la volanul loganului de politie..rupt de beat....si dupaia plecand cu loganul de fata cu reporterii...si mai pot da multe alte spete...de genu..in care sunt politisti care apartin de ministerul de interne care nu au ce cauta in politia romana...deci..sunt cazuri..si cazuri...pana la urma politia locala...isi are rostu ...dat fiind faptul ca pregatirea lor este mai slaba..ei se pot ocupa mai mult de comertul stradal...si mentinerea ordinii si linistii publice...iar noi..politia romana...sa ne ocupam de cazuri mai mari...dosare penale...si dinastea....