ARR-ul are dreptul la girofar?!?!
Politia Comunitara are dreptul sa foloseasca dispozitive de avertizare sonore si luminoase
Started by Sony, Apr 01 2010 10:56 PM
124 replies to this topic
Posted 08 February 2011 - 07:46 PM
Posted 08 February 2011 - 07:57 PM
Doar culoarea galben
Edited by eti79ety, 08 February 2011 - 07:57 PM.
Posted 11 August 2011 - 06:56 PM
Se pare ca politica pasilor marunti este pusa la treaba.
Am vazut azi nenumarati gardieni publici echipati cu tinuta de interventie - combinezoane negre+vesta purtare mijloace de interventie (goala desigur, dar pentru impresie) - o mindra chiar, plecase de acasa echipata astfel si era in drum spre "baza". Numitorul comun al tuturor celor observati era eticheta "POLITIA" cu arici in piept. Am incercat sa observ daca cuvintul "comunitara" era prezent si elpeeticheta, sau daca eticheta a fost "prelucrata" pentru a ascunde acel termen.
Raspuns hotarit, NU!!! S-ar putea incadra la uzurpare de calitati oficiale?
Am vazut azi nenumarati gardieni publici echipati cu tinuta de interventie - combinezoane negre+vesta purtare mijloace de interventie (goala desigur, dar pentru impresie) - o mindra chiar, plecase de acasa echipata astfel si era in drum spre "baza". Numitorul comun al tuturor celor observati era eticheta "POLITIA" cu arici in piept. Am incercat sa observ daca cuvintul "comunitara" era prezent si elpeeticheta, sau daca eticheta a fost "prelucrata" pentru a ascunde acel termen.
Raspuns hotarit, NU!!! S-ar putea incadra la uzurpare de calitati oficiale?
Posted 11 August 2011 - 07:52 PM
Dupa parerea mea DA.
Chiar si in legea lor de functionare este mentionat ca instcriptionarea trebuie facuta cu aceeasi marime a literelor si evident cu ambele cuvinte.
Chiar si in legea lor de functionare este mentionat ca instcriptionarea trebuie facuta cu aceeasi marime a literelor si evident cu ambele cuvinte.
Posted 11 August 2011 - 08:50 PM
maine poimaine ii vezi la insotire convoi transport special si paza aeroporturi....
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users