Jump to content

Cum se poate sterge contul de membru al forumului

• You cannot reply to this topic
3 replies to this topic

#1 Florio

Junior

• Banned
  • 35 posts
  • LocationCernavoda

Posted 01 April 2010 - 11:20 AM

Ar fi bine venita o asemenea optiune pe care nu am gasit-o in meniul Help.

#2 Sony

Loial

• Members
  • PipPipPip
  • 348 posts

Posted 01 April 2010 - 12:38 PM

Uite, eu activez pe mai multe forumuri, fiecare specializate pe cateceva. Asa ca am o anumita experienta forumistica.
Pe niciun forum, deobicei, nu se sterg conturi pentru ca se pierd postarile, si raman goluri ciudate in discutii. Ce se poate face, este banarea contului pentru a deveni inutilizabil.

#3 Administrator

Administrator

• Administrators
  • PipPipPip
  • 396 posts

Posted 01 April 2010 - 02:34 PM

Conturile membrilor nu s-au sters si nici nu se vor sterge aici, pe acest forum.
Dupa cum spune si Sony, aceasta este o regula valabila pe aproape toate forumurile.
De asemenea nici nu voi bana contul dvs. pentru ca aceasta masura se ia impotriva celor pe care nu ii consideram bineveniti pe acest forum. Daca dvs. doriti sa nu mai accesati acest forum, e o alegere personala pe care noi v-o respectam.
Multumesc pentru intelegere.

#4 Florio

Junior

• Banned
  • 35 posts
  • LocationCernavoda

Posted 01 April 2010 - 04:08 PM

Posted Image Posted Image Posted Image ,
Cine intreaba este prost pentru cinci minute, dar cine nu intreaba ramine prost pentru totdeauna.- Proverb chinez

Va rog sa imi scuzati nestiinta, a fost primul forum pe care am activat. Evident banarea inseamna ca ai gresit urat tare in ceva ce ai postat si nu sunt nici eu de acord sa fiu banat.
Ii multumesc si lui Sony si lui Administrator ca au avut rabdarea sa citeasca si sa "ma lumineze" Posted Image .
Las la latitudinea Administratorului stergerea sau nestergerea acestui topic.

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users