Jump to content

Propunere pentru o arie cu acces limitat doar politistilor

30 replies to this topic

#21 Administrator

Administrator

• Administrators
  • PipPipPip
  • 373 posts

Posted 15 May 2010 - 06:55 PM

Interesanta propunere Cristian. Multumim. :)

In functie de cum imi va permite timpul voi creea si o sectiune unde accesul sa fie limitat doar politistilor.
Totusi, mai astept si alte pareri pertinente de la voi, privind modul de selectie pentru a se acorda sau nu acces in aceea sectiune ce se va creea. Cu cat mai multe pareri, cu atat mai bine.

#22 Adrian

Junior Member

• Members
  • Pip
  • 16 posts
  • LocationFăgăraş/Sibiu

Posted 16 May 2010 - 01:38 PM

View PostAdministrator, on 15 May 2010 - 06:55 PM, said:

Interesanta propunere Cristian. Multumim. :)

In functie de cum imi va permite timpul voi creea si o sectiune unde accesul sa fie limitat doar politistilor.
Totusi, mai astept si alte pareri pertinente de la voi, privind modul de selectie pentru a se acorda sau nu acces in aceea sectiune ce se va creea. Cu cat mai multe pareri, cu atat mai bine.

Interesantă propunere, dar sper că dacă se va aprobă (nu sunt împotriva) să putem couminca la fel de bine cu adevăraţii poliţişti în aeriile deschise pentru toţi utilizatorii.

#23 Administrator

Administrator

• Administrators
  • PipPipPip
  • 373 posts

Posted 16 May 2010 - 06:55 PM

Incepand de astazi avem o sectiune privata in are vor avea acces doar membrii forumului despre care stim sigur si ne-am asigurat ca sunt politisti, adica sunt angajati ai Politiei Romane, respectiv ai IGPR.

Am creeat aceasta sectiune la propunerea membrilor acestui forum si pentru a oferi posibilitatea politistilor de a comunica intre ei intr-un spatiu privat. Discutiile de pe celalalte sectiuni ale forumului nu vor avea de suferit si voi sustine in permanenta dezvoltarea ariilor in care au acces toti membri forumului.

Pentru inceput accesul in aceasta noua sectiune il voi acorda individual.
Principala si cea mai uzuala modalitate prin care ma voi asigura ca sunteti politisti, va fi ca un membru ce are deja acces acolo, sa va cunoasca personal si astfel sa ne ofere o minima garantie ca sunteti angajat al Politiei Romane. Nu ma intereseaza sa aflu date cu caracter personal, doar doresc sa ma asigur ca dvs. sunteti si in realitate ceea ce afirmati.

De asemenea o alta modalitate, dar ceva mai anevoioasa, prin care puteti obtine accesul in aceea arie este sa postati o minima solicitare pe forumul IGPR aflat pe Intrapol, unde exista deja un topic deschis de un coleg, cu titlul: Politisti.ro - forumul politistilor de pe Internet, aflat in sectiunea Generalitati. Va rog sa postati acolo username-ul cu care activati aici.

Pe parcurs vom imbunatati aceste reguli de selectie si cu ajutorul sau ideeile voastre.

#24 Marius

Devoted Member

• +Members
  • PipPipPipPipPip
  • 3,648 posts

Posted 16 May 2010 - 07:11 PM

Mai am o propunere cu privire la modul de acces in aceasta sectiune.

Pentru cei care sunt politisti si doresc sa aiba acces la aceasta sectiune, sa timita un mesaj personal Administratorului, in care sa spuna locul unde lucreaza si alte asemenea informatii (scoala absolvita, experineta profesionala etc.), fara insa a oferii date de indentificare personala, cum sunt numele complet, cnp-ul etc.

Oricum, am citit in Regulamentul forumului:

Forumul Politisti.ro protejeaza intimitatea si confidentialitatea userilor.
Administratorul acestui forum nu va dezvalui niciun fel de informatii despre utilizatorii sai catre terte parti fara acordul prealabil al acestora.
De asemenea, utilizatorii acestui forum au obligatia de a pastra confidentialitatea asupra numelor reale ale userilor. Dezvaluirea unor date personale, pe acest forum, este o decizie personala si apartine exclusiv persoanei care face dezvaluirea.

si presupun ca ramane valabil acest lucru si in privinta acestor solicitari.

#25 20val

Registered User

• +Members
  • 9 posts

Posted 18 May 2010 - 09:03 AM

Sunt de acord cu propunerea.confirmarea pe forumul IGPR aflat pe Intrapol,sectiunea Generalitati/ Politisti.ro -
pentru o confirmare nu ne trebuie acces permanent.dar numai pentru o sectiune privată
În rest la liber pentru toata lumea,ce avem de ascuns.Dacă vrem sa popularizam ce facem,cu ce ne confruntam,ce neajunsuri sunt,cit de grea sau uşoară este munca noastră,haideti sa ii lasam sa fie cu noi.
Eu zic ca si parerea lor contează.

#26 CCD

Registered User

• +Members
  • 6 posts
  • LocationCaras -Severin

Posted 19 May 2010 - 04:59 PM

Am o propunere pentru administratorii acestui forum. Daca forumul se intituleaza "Politisti.ro" de ce poate sa se inscrie oricine ? Cred ca este un forum dedicat exclusiv politistilor, cadrelor in functie si de ce nu si foștilor cadre. Nu vreau sa fac nicio discriminare , dar sunt foarte multe persoane in RO care nu ne "inghit" de niciun fel indiferent de actiunea sau inactiunea noastra. Ramane la latitudinea dumneavoastră , a celor care ati initiat acest forum ce veti face. Aceasta este pararea mea personala, scuze daca am suparat pe cineva. Va salut cu stima, "CCD".

Edited by CCD, 19 May 2010 - 05:04 PM.

#27 klayman

Registered User

• +Members
  • 2 posts

Posted 07 July 2011 - 06:31 PM

doresc acces in aria privata a politistilor cum trebuie sa fac? pt Administrator

#28 Marius

Devoted Member

• +Members
  • PipPipPipPipPip
  • 3,648 posts

Posted 07 July 2011 - 06:37 PM

Precizari privind accesul membrilor in Sectiunea privata a politistilor

#29 serhente Garcia

Devoted Member

• +Members
  • PipPipPipPip
  • 567 posts
  • Locationbucuresti

Posted 07 July 2011 - 07:07 PM

Pareri, intrebari, observatii.
Subscriu total si fara nici o retinere fata de crearea unei sectiuni "sigure si libere de ochi albastrii" in care sa putem chiar sa ne spunem pe ADEVARATUL nume, fara teama de "deconspirare". Avem nevoie de un LOC DE INCREDERE TOTALA INTRE NOI.

Sa deduc faptul ca daca pot vedea acest topic inseamna ca am fost deja acceptat in acel "cerc" ?

In cazul in care cineva nu mai are cum sa posteze pe forumul IGPR, cum si-ar mai putea "dovedi" apartenenta la politie? Intreb, deoarece ca posesor de calculator "de acasa" si pe care sub nici o forma nu vreau sa-l "comodez" am fost exclus din retea si nu mai am acces acolo, decit foarte rar de pe un alt calc, aunci cind este 2 min liber.

#30 Catalin

Moderator

• +Moderators
  • PipPipPipPipPip
  • 4,546 posts

Posted 07 July 2011 - 07:23 PM

serhente vezi ca exista deja aria despre care se vorbeste aici.
Daca te vei uita la data cand a fost initiat acest topic, te vei convinge ca acesta dateaza dinainte ca sectiunea respectiva sa fie creata. Toti cei ce au acel + au acces acolo. Iar tu esti unul dintre ei. :D

#31 Administrator

Administrator

• Administrators
  • PipPipPip
  • 373 posts

Posted 07 July 2011 - 07:53 PM

Intradevar aceasta sectiune exista deja.
Cei ce nu au acces vad aceea sectiune, dar le este afisat mesajul "Protected Forum", exact ca in aceasta imagine:

Posted Image

Iar cand incearca sa acceseze acea arie a forumului le este afisat mesajul:
An Error Occurred
You do not have permission to view this forum.

La cei ce nu se intampla acest lucru, inseamna ca aveti deja acces in Sectiunea privata a politistilor.
Numai bine

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users