Dragi prieteni trebuie si cred ca e bine sa lamurim inca de la inceput cateva aspecte privind discutiile pe acest forum.
Am observat in ultima vreme ca in majoritatea posturilor se folosesc pronumele de politete, iar aceste formulari obliga interlocutorii sa se adreseze la randul lor in acelasi mod. Nu e gresit, dar nu e deloc recomandabila aceasta practica, avand in vedere ca aici intentionam sa creeam o comunitate a politistilor bazata pe prietenie.
In general, pe forumuri nu se folosesc formule de politete, toti userii sunt egali indiferent de varsta si educatie. De aceea nici aici nu dorim sa facem o exceptie, toti politistii de pe acest forum sunt egali, nu conteaza functia, gradul sau pozitia de pe statul de organizare. Sa lasam aceste formule de adresare pentru serviciu, iar aici va rog sa folositi adresarea catre cineva folosind nickname-ul.
Respectul se castiga, nu se impune si de aceea va asigur ca veti fi mult mai apreciati de catre colegi datorita unor raspunsuri pertinente, la obiect care sa-i lamureasca si sa aduca un plus de informatie discutiei.
In concluzie am rugamintea la voi sa folositi pe cat posibil o adresare mai personala, prietenosa si nu una oficiala, impersonala si rece.
Atentie: Nu este o regula, ci doar o recomandare pe care as aprecia daca veti tine cont in viitor.
PS: Totusi nu uitati ca subiectele de interes si natura discutiilor purtate pe forum stau la baza selectiei membrilor, iar membrii de valoare si moralitatea acestora vor da imaginea forumului.
Cateva precizari privind discutiile pe acest forum
Started by Administrator, Mar 29 2010 10:44 AM
No replies to this topic
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users