Pentru ca e un impostor, ca multi alti romani. Un frustrat care probabil si-a dorit sa fie politist, un inapt care crede ca daca isi ia o bucata de tabla si o poza inconjurata de cuvantul POLICE, devine mai "smecher" si mai "bazat". Mi-e scarba de astfel de specimene.
Cum obtin legitimatie de IPA?
Started by luky, Feb 09 2010 07:10 PM
121 replies to this topic
Posted 04 December 2011 - 10:03 PM
Posted 04 December 2011 - 11:01 PM
Ca tot suntem pe topicul IPA.
M-am interesat pentru Turcia, si au o multime de oferte de cazare a membrilor IPA in hoteluri/locatii denumite "Polis Evi" (tradus aprox. casă de poliţie), in statiuni si orase renumite. Un total de vreo 80 de hoteluri(polis evi) cu standarde de 3 si 4 stele. A fost cineva? Ma bate gandul ca la anul sa-mi petrec concediul cazat intr-o unitate hoteliera "polis evi", ca la preturi am vazut ca e destul de avantajos.
Experiente? Recomandari? Tips&Tricks?

Cam ce inseamna la ei "casa de politie". Arata mai bine ca un hotel de 4*.
M-am interesat pentru Turcia, si au o multime de oferte de cazare a membrilor IPA in hoteluri/locatii denumite "Polis Evi" (tradus aprox. casă de poliţie), in statiuni si orase renumite. Un total de vreo 80 de hoteluri(polis evi) cu standarde de 3 si 4 stele. A fost cineva? Ma bate gandul ca la anul sa-mi petrec concediul cazat intr-o unitate hoteliera "polis evi", ca la preturi am vazut ca e destul de avantajos.
Experiente? Recomandari? Tips&Tricks?

Cam ce inseamna la ei "casa de politie". Arata mai bine ca un hotel de 4*.
Edited by Sony, 04 December 2011 - 11:11 PM.
2 user(s) are reading this topic
0 members, 2 guests, 0 anonymous users