Jump to content

Clema Statie Motorola MTH 800

20 replies to this topic

#1 daddybest

Incepator

• Juniors
  • 6 posts

Posted 26 March 2011 - 05:14 PM

Va salut! Sunt nou pe forum, si sunt politist local (sper ca primiti si dintre noi pe acest forum). Poate sa imi spuna cineva unde gasesc in Bucuresti, (poate chiar in sect 6) clema pentru statia Motorola MTH 800? Merci mult pentru ajutor! Pe net nu am gasit!

La asta ma refer!
Multumesc!

#2 bozo

Devotat

• +Members
  • PipPipPipPip
  • 751 posts
  • LocationBucuresti

Posted 26 March 2011 - 06:01 PM

nu cred ca gaesti in magazin, poti sa comanzi din afara, oricum te duce mai ieftin. cum ai reusit sa o rupi?

oricine e primit bine pe forum, dar au fost colegi de-ai tai care au iritat pe ceilalti useri... si s-ar putea sa o tragi si tu pentru ei...

#3 CITADELA

Moderator

• +Moderators
  • PipPipPip
  • 465 posts

Posted 26 March 2011 - 06:29 PM

Asa este, unii politisti locali au abordat acest forum cu o "atitudine nepotrivita", fapt ce a atras, fie critici din partea celorlalti membrii, fie unii au fost chiar interzisi. Iti urez bine ai venit, sa citesti cu atentie regulile forumului si sa fi pregatit sa accepti critici !

Cat despre clema, cu siguranta ca unul dintre cei prezenti pe forum, mai ales radioamatorii, o sa te ajute sa rezolvi problema.

Reiterez intrebarea: cum ai rupt clema ? Ca sa avem grija, pt ca folosim si noi statii Motorola.

Edited by CITADELA, 26 March 2011 - 06:30 PM.

#4 Marius

poliția română

• +Members
  • PipPipPipPipPip
  • 4,172 posts

Posted 26 March 2011 - 07:21 PM

daddybest,
Gasesti informatii folositoare in topicul: Antena de schimb pt o stație Motorola GP 340.
Bafta!

#5 daddybest

Incepator

• Juniors
  • 6 posts

Posted 27 March 2011 - 11:12 AM

Multumesc pentru primire!
Ideea este ca noua ne-a dat statiile astea de cateva saptamani, dar ni le-a dat fara clema respectiva, si vreau una, pentru ca e f utila. Deci nu e vorba ca am rupt-o..., pur si simplu nu am primit-o!

#6 bozo

Devotat

• +Members
  • PipPipPipPip
  • 751 posts
  • LocationBucuresti

Posted 27 March 2011 - 04:23 PM

nu vi le-a dat in cutie cu accesorii? aveti fiecare statia lui sau o predati dala un schimb la altul?

decat sa da banii pe clema, care oricum nu e sigura, se desface usor mai cine cumperi ceva de genul http://www.vipershop...ort-statie.html

parerea mea

#7 mihai770

Forumist

• +Members
  • PipPip
  • 130 posts
  • LocationBucurești, 127.0.0.1

Posted 27 March 2011 - 04:51 PM

Poti da un mail aici: http://www.ageximco.ro/ctp.html si sa ii intrebi. Sigur aduc.
Daca nu, se gasesc pe ebay: LINK

#8 cristm

Forumist

• +Members
  • PipPip
  • 103 posts
  • LocationTIMISOARA

Posted 28 March 2011 - 06:21 PM

Stai ca nu pricep Politia Locala foloseste statii digitale???? si noi la TM inca folosim vechile statii obosite si vai siamar de ele :doh:

#9 daddybest

Incepator

• Juniors
  • 6 posts

Posted 28 March 2011 - 06:48 PM

Merci de sfaturi!
Le luam acasa. Fiecare are statia lui luata pe semnatura. Ni le-a dat impreuna cu incarcator si o husa, care e ok , ca se poate pune la centura, dar e urata si nepractica(parerea mea).
Husa asta de la viper este sigura? Nu e un risc mare sa cada statia? Din poza nu prea imi dau seama cum vine, ca trebuie sa aiba o siguranta, ceva sa nu cada.
Da, avem statii digitale, dar nu toti... inca nu le-a schimbat la toti, dar majoritatatea... cel putin OP si rutiera.
Legat de eBay, nu stiu de ce am o retinere, ca nu l-am mai folosit pana acuma...
Merci oricum pentru ajutor!
Tot respectul!

#10 bozo

Devotat

• +Members
  • PipPipPipPip
  • 751 posts
  • LocationBucuresti

Posted 28 March 2011 - 08:14 PM

toate produsele de la viper sunt de calitate. te duci acolo si o probezi.

cere si accesoriile cu care a venit statia, pentru ca sigur exista

#11 Cristi

Investigator

• +Moderators
  • PipPipPipPipPip
  • 2,109 posts
  • LocationValcea

Posted 29 March 2011 - 12:36 PM

:blink: OP si Rutiera? Pe cand judiciar si crima organizata? :unsure:

#12 cristm

Forumist

• +Members
  • PipPip
  • 103 posts
  • LocationTIMISOARA

Posted 29 March 2011 - 03:44 PM

Stai ca nu pricep.....RUTIERA la Politia Comunitara???? Da, avem statii digitale, dar nu toti... inca nu le-a schimbat la toti, dar majoritatatea... cel putin OP si rutiera.

Edited by cristm, 29 March 2011 - 03:48 PM.

#13 daddybest

Incepator

• Juniors
  • 6 posts

Posted 29 March 2011 - 04:02 PM

Da. Exact. S-a facut un curs in cadrul MAI, si s-a infiintat serviciul Rutiera in cadrul Politiei Locale. Baietii sunt la Ridicari Auto, Dirijari, si in patrula mixta si la radare si alte deastea(cum le-o mai zice...). Si cei care fac parte din serviciul asta au facut un curs org in cadrul MAI.

#14 cristm

Forumist

• +Members
  • PipPip
  • 103 posts
  • LocationTIMISOARA

Posted 29 March 2011 - 07:14 PM

Si cam ce faceti voi la radare???? explicami si mie,le paziti sau???? ca amenzi nu aveti voie sa dati :doh:

#15 bozo

Devotat

• +Members
  • PipPipPipPip
  • 751 posts
  • LocationBucuresti

Posted 29 March 2011 - 07:22 PM

lasati omul in pace.
Daca trebuie sa explice cineva ce le face la radare nu el trebuie sa explice, ci altii...

#16 CITADELA

Moderator

• +Moderators
  • PipPipPip
  • 465 posts

Posted 29 March 2011 - 08:01 PM

Este deja deschis un topic relationat cu activitatea "politie locale" si acolo se pot dezbate competentele acestor structuri.
Intrebarea a fost una normala si raspunsurile au fost pe masura, pana la un moment, apoi au "derapat" de la subiect.

#17 daddybest

Incepator

• Juniors
  • 6 posts

Posted 29 March 2011 - 10:41 PM

Nu stiu care dintre politistul local sau politistul de la BPR "pazeste" radarul, pentru ca eu nu sunt la rutiera si nu pot sa dau mai multe detalii...

#18 Nightwolf

Loial

• +Members
  • PipPipPip
  • 261 posts
  • LocationBucuresti

Posted 30 March 2011 - 05:57 PM

In primul rand nu mai este BPR, ci este BR.
In al doilea rand, radarul nu are nicio legatura cu clemele MTH800.
In al treilea rand nu ma intereseaza nici cursurile facute in cadrul MAI pt ca suntem offtopic ...

#19 daddybest

Incepator

• Juniors
  • 6 posts

Posted 30 March 2011 - 06:31 PM

Da dumneavoastra tot timpul sunteti asa rau?
M-au intrebat baietii ceva, si eu am incercat sa le raspund pe cat este posibil...

#20 Nightwolf

Loial

• +Members
  • PipPipPip
  • 261 posts
  • LocationBucuresti

Posted 02 April 2011 - 12:12 PM

Nu sunt rau, sunt realist si obiectiv ...

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users