Jump to content

Articole culese din mass-media romaneasca

148 replies to this topic

#1 ayrton

Forumist

• Banned
  • 51 posts
  • Locationploiesti

Posted 16 March 2010 - 05:12 PM

zilnic in mass-media romaneasca apar diverse articole cu si despre politisti,mi-a atras atentia in mod deosebit acesta

Edited by ayrton, 16 March 2010 - 05:13 PM.

#2 gaby

Banned

• Banned
  • 95 posts
  • LocationTIMISOARA

Posted 16 March 2010 - 07:06 PM

asa da! asta numesc eu politist care isi face treaba.......dar nu cred sa fie imaginea politistului rutierist perfect! trebuie sa aibe si el scaparile lui :lol: ,cu toate ca a-s fi bucuros daca nu a-r fi asa

#3 Elvis

Senior

• +Members
  • PipPipPipPipPip
  • 3,153 posts
  • LocationCRAIOVA

Posted 16 March 2010 - 08:21 PM

Domnule incep sa iti creasca actiunile la bursa. :naughty:

#4 Sony

Loial

• Members
  • PipPipPip
  • 348 posts

Posted 16 March 2010 - 09:03 PM

http://www.glsa.ro/i...incendiata.html
Acum si partea neagra a lucrurilor.

#5 ayrton

Forumist

• Banned
  • 51 posts
  • Locationploiesti

Posted 17 March 2010 - 05:14 PM

http://videonews.ro/...t-cu-prietenii/
de necrezut..

#6 Catalin

1*

• +Moderators
  • PipPipPipPipPip
  • 5,409 posts

Posted 17 March 2010 - 08:08 PM

Am vazut acum la stiri, azi a ajuns la serviciu acest mare "ofiter superior" si a oferit o scuza penibila pt ce a facut. Cica ii era pusa viata in pericol!!! :doh:

#7 dan13

Junior

• Members
  • Pip
  • 38 posts

Posted 17 March 2010 - 08:10 PM

Sper sa se aplice legea in cazul politistului de la Judiciar asa cum s-ar aplica si unui om de rand.

Edited by dan13, 17 March 2010 - 08:10 PM.

#8 Rookie

Loial

• Banned
  • 417 posts

Posted 17 March 2010 - 08:11 PM

Parca vad ca dupa cateva "cercetari amanuntite" este gasit tap ispasitor nefericitul ala de agent ce l-a oprit, pentru cunoscutul motiv "lipsa de tact". :naughty:

#9 Catalin

1*

• +Moderators
  • PipPipPipPipPip
  • 5,409 posts

Posted 18 March 2010 - 08:33 PM

Am citit azi in presa ca i s-a intocmit dosar de cercetare penala pt refuzul de a se supune recoltarii probelor biologice si de asemenea a fost demarata o cercetare prealabila pe linie administrativa.
Dar tare curios sunt sa vad si concluziile acestor doua anchete.

#10 Tyson

Forumist

• +Members
  • PipPip
  • 90 posts

Posted 19 March 2010 - 06:50 PM

Din filmare nu reiese ca a baut, dar sunt convins ca asa a facut. Ca sa ma fac bine inteles: din punct de vedere legal,. ca lucrator in politie, din analizarea filmuletului nu reiese ca a baut ( veniti cu dovezi concrete, pentru ca de- aia scapa cei ca rasul ala de comisar care ne face de ras), insa, repet, sunt convins ca a baut alcool.
Parerea mea este ca cei ca respectivul ar trebui sa dispara din sistem, pentru ca din cauza lor sufera o institutie care ar trebui sa fie fara pata.
In ceea ce- i priveste pe asa- zisii ziaristi, habar nu au cum sa faca un reportaj si cum sa ia un interviu. Daca vii cu o intrebare care imbraca forma unei prezumtii, si o mai si formulezi pe un ton certaret, nu vad cum ai putea lasa o impresie buna.

#11 gaby

Banned

• Banned
  • 95 posts
  • LocationTIMISOARA

Posted 20 March 2010 - 06:05 PM

View Postayrton, on 17 March 2010 - 05:14 PM, said:

IA uitativa la bravii nostrii ofiteri,si va mai intrebati de ce reactioneaza oamenii de rand la fel ca acest "ofiter"
Hai sa fim seriosi,noi vrem dreptate si legi clare si etc bla bla
Dar daca noi actionam in halul asta ce pretentii mai avem de la cetateni si de la lege cica legea o facem noi :ner: :hmmmt:
au de unde sa ia lectii,uitati-va de la astfel de oameni
si vorba unui coleg de mai sus,prezentul ofiter de mai sus va scapa ca si acul in carul de fan :ner: ,peste ceva timp nu va mai sti nimeni nimic de dansul,caz REZOLVAT si INCHIS bine mersi
ce mai pot spune vb unui mare om sau ce o fi :ner: Traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul

#12 dan13

Junior

• Members
  • Pip
  • 38 posts

Posted 20 March 2010 - 06:26 PM

Inca odata zicala "Pestele de la cap se-mpute" se adevereste.Pai daca legea e facuta praf de cel care trebuie s-o aplice,ce sa mai zicem de "muritorii de rand"?Nici eu nu cred ca se vor lua masuri impotriva celui care a incalcat legea.Sper ca politistul de la Rutiera sa nu fie afectat in vreun fel de tot acest scandal.

#13 Elvis

Senior

• +Members
  • PipPipPipPipPip
  • 3,153 posts
  • LocationCRAIOVA

Posted 21 March 2010 - 11:03 AM

De acord domnule Dan, dar se curata de la coada. :emo-yessir:

#14 ayrton

Forumist

• Banned
  • 51 posts
  • Locationploiesti

Posted 21 March 2010 - 03:03 PM

Un poliţist care urmărea un motociclist a ajuns la spital

#15 Catalin

1*

• +Moderators
  • PipPipPipPipPip
  • 5,409 posts

Posted 21 March 2010 - 04:17 PM

Filul interlopului Caiac a fost depistat conducand fara permis de conducere valabil

#16 Catalin

1*

• +Moderators
  • PipPipPipPipPip
  • 5,409 posts

Posted 25 March 2010 - 08:23 PM

Mitingul politistilor ieseni. Aproximativ 200 de politisti din Iasi au iesit azi in strada.

#17 SkyTiger

Junior

• Members
  • Pip
  • 41 posts
  • LocationBucharest

Posted 26 March 2010 - 10:22 AM

http://www.gandul.in...ostrada-5777901 :lol: :doh:

Scuze, dar nu m-am putut abtine :emo-yessir:

Edited by SkyTiger, 26 March 2010 - 10:26 AM.

#18 Catalin

1*

• +Moderators
  • PipPipPipPipPip
  • 5,409 posts

Posted 26 March 2010 - 01:22 PM

Nu te-ai putut abtine ... sa ce ?
Ce ti se pare asa deosebit, sau iesit din comun? Aia nu sunt oameni, ei nu pot gresi ca oricine altcineva?
Se poate intampla oricui, iar daca stau sa caut pe net in max 5 min gasesc peste 10 cazuri asemanatoare ale unor civili.
Diferenta este ca orice titlu ce contine cuvantul politist/politisti atrage ca un magnet toti frustratii ...

#19 Elvis

Senior

• +Members
  • PipPipPipPipPip
  • 3,153 posts
  • LocationCRAIOVA

Posted 26 March 2010 - 01:39 PM

Domnule tigrat eu cred ca ar trebui sa va gasiti alt loc de joaca, ramaneti la cum puteti ocoli radarele. Data viitoare o sa umblu in tolba cu surprize. Mare este gradina ta Doamne............. :rolleyes:

#20 Catalin

1*

• +Moderators
  • PipPipPipPipPip
  • 5,409 posts

Posted 26 March 2010 - 03:37 PM

Ministrul Vasile Blaga a acordat un interviu ziarului Gandul.
L-am citit si interesant mi s-a parut urmatorul fragment:

Reporter:[indent]- Sunteţi şi ministru al Administraţiei. A existat în ianuarie un proiect de reducere a personalului din administraţie cu 17.000 de persoane. Ce s-a întâmplat cu el?[/indent]
Ministrul Vasile Blaga[indent]- Acest proiect gândit de Ministerul de Finanţe nu ţinea cont de creşterea autonomiei administraţiilor publice locale. De aceea am realizat un proiect de lege care este transmis de 2 săptămâni FMI, pentru a reduce aceste cheltuieli. În acest moment, în administraţia publică locală lucrează aproximativ 746.000 de oameni, în jur de 500.000 lucrează în învăţământ şi în serviciile sociale. Aceştia sunt şi vor fi plătiţi pe standarde de cost.
La restul administraţiei publice locale, inclusiv poliţia locală, ne referim la normative de personal. Noi nu spunem câţi oameni să dea afară o primărie sau alta, spunem doar că din sumele defalcate din TVA, din impozitul pe venit plus cei care pleacă prin formulă să fie obligatoriu alocaţi dezvoltării, o parte salarizării şi o parte altor cheltuieli curente. Cine nu se încadrează în aceste cheltuieli, dacă doresc să facă angajări - din taxele şi impozitele locale.[/indent]

Reporter:- [indent]Ce economie bugetară estimaţi dacă se aplică aceste standarde de cost şi normative de personal?[/indent]
Ministrul Vasile Blaga-[indent] Peste 250 de milioane de euro.[/indent]

Reporter:-[indent] Dacă se aplică acest proiect, profesorii sau poliţiştii vor pierde la salariu?[/indent]
Ministrul Vasile Blaga- [indent]Se va stabili numărul optim pentru serviciul respectiv, înseamnă să obţinem cel mai bun serviciu cu cel mai mic cost. Dacă asta înseamnă şi reconfigurarea unor categorii profesionale, da. Să nu uităm că şi la începutul anilor 90 - eu sunt inginer - vreo 300.000 de ingineri au trebuit să se reprofileze şi au făcut-o.[/indent]

Reporter:-[indent] Îi vedeţi pe profesori sau poliţişti reprofilându-se?[/indent]
Ministrul Vasile Blaga- [indent]Văd pe oricine. În poliţie avem chiar deficit de personal faţă de standardele europene, dar şi asta până la un anumit punct. În guvern o serie de colegi mi-au cerut pază cu jandarmi la o serie de obiective. Să ne înţelegem bine: păzim societăţi comerciale cu capital de stat care au profit şi care nu au decât să angajeze societăţi private de pază, pentru că pe stat îl costă mult mai puţin paza cu societăţi private. Un jandarm costă de câteva ori mai mult, cu şcolarizare, pregătire profesională pe parcurs, plus salarizarea.[/indent]

Reply to this topic

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users