Replica zilei
Started by Dan, Mar 08 2011 01:11 PM
205 replies to this topic
Posted 26 March 2011 - 10:42 PM
avam, on 26 March 2011 - 01:23 PM, said:
Haida bre, că devenim ridicoli, unii nici măcar nu o să aibă "onoarea" să apuce să cureţe coca de cetacee, darmite să calce pe puntea unei asemenea nave
De CETACEE nu au onoarea sa o curete nici macar bravii marinari din echipaj, caci la cate tone are un cetaceu , e cam greu, nu crezi? Cetaceu, din cate stiu eu se refera la familia balenelor!
Edited by Dorin17, 26 March 2011 - 10:42 PM.
Posted 27 March 2011 - 01:38 PM
Ai sesizat bine Dorin, din aceasta categorie fac parte delfinul, balena și cașalotul.
Avam cred ca avrut sa spuna crustacee, mai greseste omul.
Carena sau opera vie , este partea navei care sta sub apa.
Din aceasta cauza pe ea se prind diferite ,,animalute " care traiesc in apa.
Insa Dorin, din postarea lui Avam ti-ai fi putut da seama cu usurinta ca omul a trecut si pe la ,,marina".
Adica a vazut marea si din larg spre tarm.
Nu cred ca iti sunt familiare expresii de genul Marele Pavuaz, Dana 0, tribord, babord, etrava, chila, contachila, dublu fund, pupa, prova etc.
Iarta-l si tu.
Vant bun din pupa Avam.
Stai in picioare pe coverta indiferent cat de puternic este vantul.
Avam cred ca avrut sa spuna crustacee, mai greseste omul.
Carena sau opera vie , este partea navei care sta sub apa.
Din aceasta cauza pe ea se prind diferite ,,animalute " care traiesc in apa.
Insa Dorin, din postarea lui Avam ti-ai fi putut da seama cu usurinta ca omul a trecut si pe la ,,marina".
Adica a vazut marea si din larg spre tarm.
Nu cred ca iti sunt familiare expresii de genul Marele Pavuaz, Dana 0, tribord, babord, etrava, chila, contachila, dublu fund, pupa, prova etc.
Iarta-l si tu.
Vant bun din pupa Avam.
Stai in picioare pe coverta indiferent cat de puternic este vantul.
Posted 06 April 2011 - 09:09 PM
Din ciclu ,, Perle din putul gandirii contemporane,, va redau cateva aberatii dintr-un interviu acordat de Theodor Paleologu ( fost amabsador la Paris, fost ministru al culturii, actualmente deputat P.D.L. ) ziarului Adevarul . Sursa : Adevarul.ro din 06 aprilie 2011
Theodor Paleologu (extrase din interviu ) :
- “Niciodată nu am fost plătit atât de prost cum sunt acum”
-"La ambasadă mă ocupam şi de clanţe, cuie, tablouri" ,
- "E o meserie riscantă să fii ministru în România".
- ,, Poliţia locală încurajează infractorii şi amendează pe cetăţenii responsabili ,, .
- ,, În cea mai mare parte politicienii sunt dilii,, .
- "Facem ce vrea preşedintele, dar să ştim şi noi!"
Theodor Paleologu (extrase din interviu ) :
- “Niciodată nu am fost plătit atât de prost cum sunt acum”
-"La ambasadă mă ocupam şi de clanţe, cuie, tablouri" ,
- "E o meserie riscantă să fii ministru în România".
- ,, Poliţia locală încurajează infractorii şi amendează pe cetăţenii responsabili ,, .
- ,, În cea mai mare parte politicienii sunt dilii,, .
- "Facem ce vrea preşedintele, dar să ştim şi noi!"
Posted 09 April 2011 - 11:25 AM
E și normal sa i se rupă lui de Reuters, cată vreme știe că vine la sanul Maicii lui, Romania, unde este primit cu brațele deschise de toți profitorii, de la boschetari, oameni de afaceri, din fotbal, presă și pană la politicieni.
Suntem victimele propriei noastre incompetențe. Cinste lui, cinste ciobanului...din el!!!
Suntem victimele propriei noastre incompetențe. Cinste lui, cinste ciobanului...din el!!!
Posted 10 April 2011 - 12:40 AM
serhente Garcia, on 09 April 2011 - 01:00 PM, said:
Daca berbecali reprezinta o culme, un virf, o ciomolugma a tzopirlanismului a intelectokanismului a prostului ajuns rege, zau de nu l-as vrea presedinte. Tara asta, pina nu va ajunge in pinza freatica a haznalei, nu va avea sanse de redresare.
Dacă nu-l pupau în dos cei mai multi dintre prostănacii Romaniei, spune-mi si mie cine dracu l-a trimis pe asta in PE. Asa cum cei mai multi l-au trimis si pe dobitocu de base in fruntea tarii. Printre astia din urma ma numar si eu. Acum, imi PARE rău,dar sper si chiar mă rog ca viitorul să-i platească cu varf îndesat încrederea pe care i-am acordat-o!
Posted 10 April 2011 - 07:37 PM
Pai acolo l-au trimis aia de se uita la zerotv. Nu va aduceti aminte conjunctura? Se facea ca tocmai iesise din arest, iar un presedinte de partid pacalit, pe numele lui, Vadim, avea nevoie de carisma, ca sa impresioneze pe cei ce uita la zerotv, caci sunt multi , asa ca si-au unit destinele, doar pana sa fie alesi si atat! Asa ca zerotv l-a propulsat acolo!
Reply to this topic

1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users