Domnule radusandu eu o sa fiu critic ,sper sa nu va suparati.
Vad ca iar o dati cu ,,frontiera" , deoarece va petreceti prea mult timp cu ,,modulatorul" care are o influenta negativa asupra dumneavoastra v-am mai spus.
Ar trebuii sa va intoarceti fata si spre cei multi din strada care platesc cotizatia lunara.
Iar eu care nu prea folosesc neologismele si un limbaj elevat o sa fiu direct .
Faceti in asa fel incat atunci cand politistul foloseste armamentul ,,mariiiii" juristi de prin minister sau IGPR sa transpire putin si sa faca un minim efort sa-l consilieze sau sa-l sfatuiasca pe cel care foloseste arma in procesul muncii.
Domnii nostrii purtatori de cunvant sa isi plimbe fizicul ,,derutant" pe la posturile de televiziune si argumentat sa explice telespectatorilor ,contribuabililor care ne platesc, de ce s-a folosit armamentul.
Nu ar strica sa-l si apere putin pe colegul nostru.
Daca reusiti la nivel inalt ca intre ministere , Interne si Justitie, colaborarea asta in lupta cu infractorii sa fie pe bune,
adica sa nu ne mai faulteze pe unde ne prind, la infractiunile de ultraj,, donii procorori' ' sa se deplaseze la fata locului macar la unul din trei cazuri de ultraj iar judecatoruii sa nu mai fie asa inima larga cu cei care ultragiaza politistii o sa ma declar public multumit.
Vis-a-vis de uzul de arma
daca dvs reusiti sa convingeti dinozaurii rosii care dorm prin parlament ca trebuie renuntat la focul de avertisment, ca uzul de arma trebuie publicat in monitorul oficial
numai pentru politisti , ca trebuie schimbate atat pistoalele celor care lucreaza in strada cat si munitia actuala cu cea din plumb iarasi va spun ca o sa fiu multumit.
Daca reusiti sa ii mai convingeti ca neoprirea autoturismului la semnalul politistului ar trebuii sa fie infractiune, ca portul de arme albe de orice fel nu este un moft de colectionar al armelor de panoplie sau cei care le poarta le folosesc la deschiderea conservelor, ca neportul documentelor de identitate este un motiv ca respectivul cetatean sa fie considerat suspect si condus la stabilimentul politiei ,unde trebuie infiintate camere de triere, iarasi o sa fie bine.
Si nu in ultimul rand ca din uzul de arma actual trebuie scoase odata pentru totdeauna frazele de genul ,, poate folosii armanmentul din dotare
numai daca exista indicii temeinice ca" a facut si a dres.
Este doar parerea mea.
Cu stima.