Situatii in care politia LOCALA incalca legea
Started by Marius, Jan 27 2011 10:55 PM
702 replies to this topic
Posted 04 February 2012 - 01:22 PM
Dragă marinostroveanu ți-a trecut vreodată prin cap faptul că poate nu ne interesează părerea voastră. Aici este un forum al polițiștilor și evident că aici pot discuta între ei, spunându-și părerile, opinile sau ceea ce îi deranjează. Că tu sau alte specii imitatoare, intrați pe aici și nu sunteți de acord sau nu vă convine ceea ce citiți aici, te asigur că nu ne interesează absolut deloc.
Posted 04 February 2012 - 01:23 PM
marinostroveanu, on 04 February 2012 - 11:58 AM, said:
Salutare ! Am citit si eu aceste discutii purtate (postate ) de voi pe acest forum , fac parte dintr-o structura pe care voi o blamati si din care vad ca a-ti facut un hobby prin a critica si a scoate in evidenta doar faptele rele a celor care sunt paraziti ai acestei institutii.De ce uitati caci si in institutiile din care probabil voi faceti parte sunt astfel de specimene , care sunt de multe ori ascunse un spatele unor usi de la birouri ca sa nu fie vazuti , sau sa nu uitam cazul de la Bucuresti cu cele doua sectii .Si noi am lucrat sau lucram in patrule mixte cu agenti din cadrul altor institutii si stim bine ce fel de oameni sunt . Din punctul meu de vedere , din cele patru filmulete , cred ca primul si ultimul sunt facaturi special pentru a denigra imaginea acestei institutii . Cu mult respect , va salut !
Localule, ce cauti in casa noastra, mai imitatie ieftina de politist ce esti tu? Vezi-ti de lungul nasului si daca nu suporti critica, da-ti demisia din institutia parazit.
Edited by Cristi, 04 February 2012 - 02:04 PM.
Posted 22 February 2012 - 04:50 PM
Iată şi nişte impostori de la Vaslui.
impostori vaslui.JPG 103.79K
186 downloads
impostori vaslui 2.JPG 96.35K
191 downloads
P.S. Aici sunt banii dvs. !
impostori vaslui.JPG 103.79K
186 downloads
impostori vaslui 2.JPG 96.35K
191 downloadsP.S. Aici sunt banii dvs. !
Posted 11 March 2012 - 10:21 PM
Inca una din categoria politia locala sectorul 5 tampenie maxima:
Ajung acasa in jurul orelor 00.30 cobor din microbuzul care ma aduce de la munca si ca in fiecare seara mai stau 5 minute sa fumez o tigara la coltul blocului. Opreste o masina a politiei de ordine publica imi cere sa ma legitimez le dau buletinul verifica buletinul cu ajutorul statiei TETRA ma intreaba de unde vin unde ma duc na cele normale si ne luam la revedere, pleaca cei de la ordine publica nu apuca sa se indeparteze 10 m si din spatele lor asa in tromba opreste o masina de teren a politiei locale care urmarise scena de dupa colt si vor si ei buletinul da pe un ton de toata jena. Pe principiul nu te pune cu prostul ca are mintea odihnita ii dau si lui buletinul si il las sa isi faca treaba, Stupoare se intorc si cei de la ordine publica si asist la urmatorul schimb de replici (OP-politie ordine publica PL - politia locala)
OP: Ce faceti acolo voi nu a-ti vazut ca l-am identificat pe domnul si e in regula
PL: Bah ce te bagi ba noi legitimam pe cine vrea muschiu meu
OP: Mai bine a-ti patrula nu sa stati dupa noi la caldura sa faceti legitimari sigure la norma.
PL: ceva cu multa carne la gura
OP: vine imi da buletinul din mana celor de la PL si le zice sa plece la treaba lor si pe mine ma intreaba ce au vrut de la mine si de ce le-am dat buletinul ca ceea ce fac e un abuz
Raspunsul meu catre colegul vostru: Cum sa nu li-l dau ca astia au mintea odihnita, totul s-a terminat cu multe hohote de ras.
Intrebarea mea este simpla: Ce dreaq rol are aceasta politile locala.
Ajung acasa in jurul orelor 00.30 cobor din microbuzul care ma aduce de la munca si ca in fiecare seara mai stau 5 minute sa fumez o tigara la coltul blocului. Opreste o masina a politiei de ordine publica imi cere sa ma legitimez le dau buletinul verifica buletinul cu ajutorul statiei TETRA ma intreaba de unde vin unde ma duc na cele normale si ne luam la revedere, pleaca cei de la ordine publica nu apuca sa se indeparteze 10 m si din spatele lor asa in tromba opreste o masina de teren a politiei locale care urmarise scena de dupa colt si vor si ei buletinul da pe un ton de toata jena. Pe principiul nu te pune cu prostul ca are mintea odihnita ii dau si lui buletinul si il las sa isi faca treaba, Stupoare se intorc si cei de la ordine publica si asist la urmatorul schimb de replici (OP-politie ordine publica PL - politia locala)
OP: Ce faceti acolo voi nu a-ti vazut ca l-am identificat pe domnul si e in regula
PL: Bah ce te bagi ba noi legitimam pe cine vrea muschiu meu
OP: Mai bine a-ti patrula nu sa stati dupa noi la caldura sa faceti legitimari sigure la norma.
PL: ceva cu multa carne la gura
OP: vine imi da buletinul din mana celor de la PL si le zice sa plece la treaba lor si pe mine ma intreaba ce au vrut de la mine si de ce le-am dat buletinul ca ceea ce fac e un abuz
Raspunsul meu catre colegul vostru: Cum sa nu li-l dau ca astia au mintea odihnita, totul s-a terminat cu multe hohote de ras.
Intrebarea mea este simpla: Ce dreaq rol are aceasta politile locala.
Posted 12 March 2012 - 07:32 AM
Cred ca au trecut pe la carciuma inainte de au avut curaj sa coboare din masina...
Daca mi-au si injurat colegii promit ca o sa le arat activitatea sforaitoare pe care o desfasoara in fiecare noapte pe toate canalele de stiri, si nu o sa le placa.
Legitimeaza oameni aiurea in loc sa isi faca treaba, de exemplu puteau sa destructureze o grupare de babe care vand patrunjel la colt.
Daca mi-au si injurat colegii promit ca o sa le arat activitatea sforaitoare pe care o desfasoara in fiecare noapte pe toate canalele de stiri, si nu o sa le placa.
Legitimeaza oameni aiurea in loc sa isi faca treaba, de exemplu puteau sa destructureze o grupare de babe care vand patrunjel la colt.
Posted 12 March 2012 - 12:47 PM
la mine in comuna,comunitaurii sunt cativa pensionari care au o emblema mare,de la umar pana aproape de cot unde scrie "politia comunitara" si nenorocitii au gradele politiei de frontiere,barete aurii!!astfel,sunt 2 "agenti sefi principali" 1 "agent sef adjunct" si 2 "agenti principali"
iar pe masina le scrie politia locala
bineinteles,au avut girofar rosu-albastru care a costat(stiu din sursa sigura de la seful de post) 12000 de lei noi
insa in urma sesizarii sefului de post,primarul a inlocuit girofarul rosu-albastru cu unul albastru-albastru,care a mai costat 7000 de lei noi
si toata ziua stau "agentii locali" la primarie si beau cafea
Posted 20 March 2012 - 08:14 AM
Nu stiu daca am postat unde trebuie dar vroiam sa intreb daca acesti indivizi pot fi pusi de martori la pv-uri?Un coleg l-a pus pe "unul" cu, care a fost in patrula martor pe un proces verbal de afisare a unui pvcc deoarece nu a gasit pe altcineva in zona!
Edited by cipri83, 20 March 2012 - 08:26 AM.
Posted 21 March 2012 - 01:42 AM
am vazut si eu discutia postata de yo3ies intre pl si echipajul de la op! urmaresc de mult timp acest topic pt k si eu sunt indignat k si voi de crearea acestei institutii cu pretentii de politisti adevarati! stimati colegi pot sa spun cu toata increderea k politia locala este un proiect esuat! s a vazut clar k sunt o institutie plina de incompetenti si care pot sa faca 10 ani cursuri de perfectionare k tot sunt inutili iar visul lor de a aj colegi cu noi s a naruit! insa vroiam sa fac un comentariu cu privire la discutia postata de colegul nostru! mai conteaza si calitatea politistului roman... pt k si noi avem destule uscaturi... cel de la op, dak a acceptat k un maidanez s i vb asa fara s ia masuri, si in fata unui cetatean insemna k are o mare parte din vina! nu e posibil una k asta! apoi, pt astfel de faze sunt vinovati sefii nostri care in mod clar nu sunt interesati decat de scaunul lor cald! va dau exemplu orasul tg jiu, unde politia locala respecta regulile si nici macar nu deschid gura, nici macar in fata mea care s ink elev! ce sa mai pomenesc de vb urat sau amenda? cand le arat legitimatia imi zic sefu! si asta dat faptului k inspectorul sef a pus piciorul in prag ink d l formarea pol locale! nu le tolerati niciun comportament abuziv pt ca apoi va fi mai greu sa i domoliti! va salut, cu respect!
Posted 21 March 2012 - 05:34 PM
Si daca tot si-a dat cu parerea, mai bine scria pe MIrC. Ca tot ii plac prescurtarile penibile. Aloo, domnu elev, ai citit regulile forumului? Iti place sa iti spuna comunitarii ,,sefu`,, dar ce te faci cand gasesti printre ei unul care sa stie sa scrie romaneste bine?
Reply to this topic

2 user(s) are reading this topic
0 members, 2 guests, 0 anonymous users