Jump to content

Toc pentru pistol

31 replies to this topic

#21 maga

Incepator

• Juniors
  • 6 posts

Posted 16 June 2010 - 06:26 PM

Buna.
Eu lucrez in cadrul BIC de aproximativ 3 ani. Mi-am achizitionat un pistol Glock 17 si mai multe tipuri de tocuri si hamuri de la Kingcobra( sunt un pic mai scumpe dar sunt de calitate) si de la Viper am un toc si o gentuta. Am facut raport si acum folosesc pitolul personal la serviciu. De curand mai multi colegi ne-am achizitionat veste tactice si sete antiglont pe care le folosim in actiuni.
La noi la Bic se paoate cred ca tine de mentalitatea Sefului de birou si a celui de la municipiu. :emo-yessir:

#22 aromas

Forumist

• +Members
  • PipPip
  • 108 posts

Posted 17 June 2010 - 06:39 AM

Felicitări pentru reuşită, sper să creaţi un precedent, cu atît mai mult cu cât în alte părţi nu ni se permite acest lucru . La ce IPJ lucrezi ?

#23 cristiand20

Forumist

• +Members
  • PipPip
  • 154 posts
  • LocationCluj-Napoca

Posted 21 June 2010 - 08:44 PM

View Postmaga, on 16 June 2010 - 06:26 PM, said:

Buna.
Eu lucrez in cadrul BIC de aproximativ 3 ani. Mi-am achizitionat un pistol Glock 17 si mai multe tipuri de tocuri si hamuri de la Kingcobra( sunt un pic mai scumpe dar sunt de calitate) si de la Viper am un toc si o gentuta. Am facut raport si acum folosesc pitolul personal la serviciu. De curand mai multi colegi ne-am achizitionat veste tactice si sete antiglont pe care le folosim in actiuni.
La noi la Bic se paoate cred ca tine de mentalitatea Sefului de birou si a celui de la municipiu. :emo-yessir:
Mai multe detalii despre locul de unde v-aţi luat echipamentele şi despre raportul de folosire a armei personale pt. serviciu.

#24 anila

Forumist

• Banned
  • 97 posts

Posted 04 October 2011 - 07:11 PM

View Postofficerdelta, on 12 May 2010 - 09:02 PM, said:

Salut, eu personal folosesc un holster facut special pentru glock 17... si eu si colegii mei de echipa ni l-am achizitionat din banii nostri de pe un site de airsoft... de fapt ne-am cumparat pe rand si in limita posibilitatilor mai multe de pe net , de la sac port masca de gaze, pana la tocuri de pistol, veste tactice, ochelari tactici, chiar si masti de gaze ( ca sa scapam de rahaturile alea vechi si verzi in care abia tragi aer si se aburesc instant).
Asta e tocul : Posted Image si costa in jur de 130 de ron.

Si esti multumit de el? Are sistem de prindere si pe curea sau centura? cum se poarta in haine civile? are siguranta pt extractia armei? te rog mai multe detalii.

View PostNightwolf, on 01 June 2010 - 08:05 AM, said:

Negativ, eu folosesc tocul de pistol de la Viper. Dupa ce mi l-am reglat i-a luat caum 10 zile sa se lase, materialul este intr-adevar destul de rigid. Acum nu mai am probleme cu el.

cre toc de la Viper? Mersi.

#25 bozo

Devotat

• +Members
  • PipPipPipPip
  • 739 posts
  • LocationBucuresti

Posted 05 October 2011 - 01:56 AM

La uniforma de strada e bun tocul rapid cu eliberare pe parghie si la glock si la carpati, la uniforma de interventie cel mai bun mi se pare cel tactic, cu prindere pe picior, iar in civil ham sau toc ascuns, care prinde arma mai sus, sa nu se vada.

Maga, te rog sa postezi aici mai multe despre folosirea armei personale la serviciu : http://www.politisti...le-in-serviciu/

Sunt foarte utile aceste informatii

#26 Nightwolf

Loial

• +Members
  • PipPipPip
  • 261 posts
  • LocationBucuresti

Posted 16 October 2011 - 10:09 AM

View Postanila, on 04 October 2011 - 07:11 PM, said:

Si esti multumit de el? Are sistem de prindere si pe curea sau centura? cum se poarta in haine civile? are siguranta pt extractia armei? te rog mai multe detalii.

cre toc de la Viper? Mersi.

Aveam un toc de cordura de la viper, acum folosesc ultima generatie de la 5.11 Thumbdrive Level 2 retention holster ...

#27 arcan

Senior

• +Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1,092 posts
  • LocationWild West

Posted 20 October 2011 - 01:09 PM

officerdelta da-mi si mie eventual pe privat adresa de unde l-ai luat.Caut unul dar la pret rezonabil nu 150 de euro...

Edited by arcan, 20 October 2011 - 01:12 PM.

#28 anila

Forumist

• Banned
  • 97 posts

Posted 25 November 2011 - 10:41 PM

Pana la urma mi-a venit autorizatia si acum sunt detinatorul unui Glock 19 de care sunt foarte multumit. E usor de purtat, e sigur si precis.
Cu privire la toc, eu am luat asta: http://www.echipamen...NISH-p4-178.htm . e practic, usor de manipulat, comod si tine bine arma.

Edited by anila, 25 November 2011 - 10:44 PM.

#29 donpedro1910

Incepator

• Juniors
  • 4 posts

Posted 13 January 2012 - 11:27 PM

Eu acest toc il folosesc de 2 ani de zile si este super.
Blackhawk Level 3 Tac Holster- Light
Posted Image

#30 Orbu

Incepator

• Juniors
  • 11 posts
  • LocationSibiu

Posted 09 April 2012 - 06:34 PM

e bine ca la alte IPJ-uri va lasa sa folositi echipamente pe la vi le achizitionati voi . La noi la inspectorat pe langa ca nu ne lasa sa purtam echipamente achizitionate personal , ne obliga sa purtam si toate accesoriile de pe centura , dintre care cel mai enervant e sa porti port carnetul , chestia aia din piele in care iti bagi agenda .

#31 Catalin

1*

• +Moderators
  • PipPipPipPipPip
  • 5,409 posts

Posted 18 April 2012 - 07:21 PM

Ați văzut pe undeva tocuri tactice pe picior care să aibă cataramă Swivi-Lockster pentru conectarea/deconectarea de pe centură?
Așa arată catarama Swivi-Lockster:
Posted Image

#32 ora86

Forumist

• +Members
  • PipPip
  • 159 posts

Posted 18 April 2012 - 08:07 PM

ar fi cei de la blackhawk dar preturile pentru romania sunt cam mari :emo-yessir:
http://www.echipamen...CAL-p3-38-1.htm

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users