Jump to content

Toc pentru pistol

31 replies to this topic

#1 Marius

poliția română

• +Members
  • PipPipPipPipPip
  • 4,154 posts

Posted 12 March 2010 - 07:50 PM

Ce tocuri pt arma de serviciu folositi? Care e mai bun? etc.

.

#2 gaby

Banned

• Banned
  • 95 posts
  • LocationTIMISOARA

Posted 12 March 2010 - 08:07 PM

cel mai bun.piele garantata :ner:

#3 Horia

Forumist

• +Members
  • PipPip
  • 162 posts

Posted 12 March 2010 - 08:20 PM

Eu am unul ca cel din fotografie. Nu ma plang, e destul de bun. Asta l-am primit de la magazie.

Attached File  toc mic carpati.jpg   19.53K   140 downloads

#4 Nightwolf

Loial

• +Members
  • PipPipPip
  • 261 posts
  • LocationBucuresti

Posted 13 March 2010 - 01:52 PM

Toc de/din cordura cu asigurare superioara pe capsa fixa.e mare dar nu atarna. Luat de la Viper.

#5 Marius

poliția română

• +Members
  • PipPipPipPipPip
  • 4,154 posts

Posted 13 March 2010 - 02:31 PM

Nightwolf despre modelul asta vorbesti?

Posted Image Posted Image Posted Image

In perioada asta e oferta la Viper pentru modelul asta de toc. De la 50 ron, au scazut pretul la 35 ron.

#6 Nightwolf

Loial

• +Members
  • PipPipPip
  • 261 posts
  • LocationBucuresti

Posted 15 March 2010 - 08:32 AM

View PostMarius, on 13 March 2010 - 02:31 PM, said:

Nightwolf despre modelul asta vorbesti?

Ceva de genul... al meu nu e asa butucanos...cand mi l-am luat eu acum 2 ani nu aveau modelul asta era altu mai lung iar prinderea se face undeva intre cuiul percutor si curpul pistolului. Pistolul sta mult aplecat in fata.

#7 livu

Forumist

• +Members
  • PipPip
  • 152 posts
  • Locationbucuresti

Posted 23 April 2010 - 06:09 PM

eu am unul din piele cumparat acum patru ani de la top gun. se poarta la centura pe interiorul pantalonilor-este mascat foarte bine , pot purta tricou normal, nu se vede si in plus nu imi poate cadea.

#8 officerdelta

Junior

• Members
  • Pip
  • 24 posts

Posted 12 May 2010 - 09:02 PM

Salut, eu personal folosesc un holster facut special pentru glock 17... si eu si colegii mei de echipa ni l-am achizitionat din banii nostri de pe un site de airsoft... de fapt ne-am cumparat pe rand si in limita posibilitatilor mai multe de pe net , de la sac port masca de gaze, pana la tocuri de pistol, veste tactice, ochelari tactici, chiar si masti de gaze ( ca sa scapam de rahaturile alea vechi si verzi in care abia tragi aer si se aburesc instant).
Asta e tocul : Posted Image si costa in jur de 130 de ron.

#9 cristian

Junior

• Members
  • Pip
  • 37 posts

Posted 13 May 2010 - 11:40 AM

La voi va lasă sa purtați tocuri de pistol luate de voi, ca pe noi nu ne lasă

#10 officerdelta

Junior

• Members
  • Pip
  • 24 posts

Posted 13 May 2010 - 12:17 PM

View Postcristian, on 13 May 2010 - 11:40 AM, said:

La voi va lasă sa purtați tocuri de pistol luate de voi, ca pe noi nu ne lasă

Ohh...depinde de formatiunea la care lucrezi. Eu si baietii din grupa mea ne-am luat o gramada de echipament asa cum am scris anterior si care e net superior celui dat de ei, deci ar fi culmea sa comenteze ceva ca le-as da cu vesta aia de toata **** in cap si cu tocul lor de 2 bani. Dar e de inteles ca la OP sau alte formatiuni unde toti trebuie sa fie la fel mai comenteaza cate un sef... asta depinde si de conducere ... am avut si eu sefi cand lucram la OP care comentau ca n-am cravata sau ca imi sta sapca stramb...dar astea sunt rahaturi...

#11 cristian

Junior

• Members
  • Pip
  • 37 posts

Posted 13 May 2010 - 12:52 PM

Eu lucru la op si ne-au dat materiale pe care ne cam obliga sa le purtam cu toate ca nu prea sunt practice in special tocul de pistol.

#12 Marius

poliția română

• +Members
  • PipPipPipPipPip
  • 4,154 posts

Posted 13 May 2010 - 02:24 PM

Ce model de toc folositi cristian?

#13 cristian

Junior

• Members
  • Pip
  • 37 posts

Posted 13 May 2010 - 07:31 PM

cel primit de la politie, model din acela vechi

#14 Marius

poliția română

• +Members
  • PipPipPipPipPip
  • 4,154 posts

Posted 13 May 2010 - 07:36 PM

Care este motivatia pentru care nu va permit sa folositi si alte accesorii?

#15 aromas

Forumist

• +Members
  • PipPip
  • 108 posts

Posted 14 May 2010 - 12:23 AM

Pesemne că respectivii şefi au rămas tot colonei .Noi nu am avut nici o problemă pe acestă linie la revistele de front organizate de către IPJ cu ocazia misiunilor de pază a secţiilor de votare.
Singura condiţie a fost ca tocul să asigure securitatea pistolului şi a muniţiei. Cei mai mulţi agenţi de circulaţie, OP şi din mediul rural au preferat materialele de la Viper http://www.viperforc....com/index.html întrucât sunt mai accesibile ca preţ.

#16 scorillo

Banned

• Banned
  • 68 posts
  • LocationBucuresti

Posted 30 May 2010 - 05:44 PM

De la "Viper" va recomand tocul port catusa si cel port statie (model Motorola MTH800). Cel pt pistol este prea stramt si exista riscul armarii involuntare in momentul in care introduci pistolul in toc. Si la ei este criza asa ca folosesc mai putin material :D . Preturile sunt rezonabile cca 40 lei per bucata; comenzi mai mari preturi mai mici

#17 Nightwolf

Loial

• +Members
  • PipPipPip
  • 261 posts
  • LocationBucuresti

Posted 01 June 2010 - 08:05 AM

View Postscorillo, on 30 May 2010 - 05:44 PM, said:

De la "Viper" va recomand tocul port catusa si cel port statie (model Motorola MTH800). Cel pt pistol este prea stramt si exista riscul armarii involuntare in momentul in care introduci pistolul in toc. Si la ei este criza asa ca folosesc mai putin material :D . Preturile sunt rezonabile cca 40 lei per bucata; comenzi mai mari preturi mai mici

Negativ, eu folosesc tocul de pistol de la Viper. Dupa ce mi l-am reglat i-a luat caum 10 zile sa se lase, materialul este intr-adevar destul de rigid. Acum nu mai am probleme cu el.

#18 scorillo

Banned

• Banned
  • 68 posts
  • LocationBucuresti

Posted 01 June 2010 - 12:52 PM

Scuzele mele. Eu nu l-am cumparat ci doar l-am probat. Mi s-a parut foarte incomod, rigid, iar capsele de asigurare a incarcatorukui de rezerva se desfaceau mult prea usor.

In postarea mea anterioara am facut o greseala. Pretul corect este 20 lei, nu 40 cum am spus.

#19 ady1

Junior

• +Members
  • Pip
  • 43 posts

Posted 02 June 2010 - 01:43 PM

View PostHoria, on 12 March 2010 - 08:20 PM, said:

Eu am unul ca cel din fotografie. Nu ma plang, e destul de bun. Asta l-am primit de la magazie.

Attachment toc mic carpati.jpg
da si eu am unul de circa 3 ani si inca merge,destul de rezistent!!

#20 Nightwolf

Loial

• +Members
  • PipPipPip
  • 261 posts
  • LocationBucuresti

Posted 07 June 2010 - 03:03 PM

View Postofficerdelta, on 12 May 2010 - 09:02 PM, said:

Salut, eu personal folosesc un holster facut special pentru glock 17... si eu si colegii mei de echipa ni l-am achizitionat din banii nostri de pe un site de airsoft... de fapt ne-am cumparat pe rand si in limita posibilitatilor mai multe de pe net , de la sac port masca de gaze, pana la tocuri de pistol, veste tactice, ochelari tactici, chiar si masti de gaze ( ca sa scapam de rahaturile alea vechi si verzi in care abia tragi aer si se aburesc instant).
Asta e tocul : Posted Image si costa in jur de 130 de ron.

Pai da dar tot sistemul modular de prindere vine putin pe picior ceea ce e nota discordanta cu uniforma de strada, nu cu cea de interventie. Mi-ar placea si mie sa port echipamente modulare dar....

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users