Jump to content

Jandarmeria "salveaza" Romania

436 replies to this topic

#21 Rookie

Loial

• Banned
  • 417 posts

Posted 10 June 2010 - 09:08 AM

Un jandarm a vandut informatii unor hoti de titei
Un jandarm din Ploiesti a fost arestat pentru ca, spun procurorii, a vandut informatii despre misiunile echipelor de patrulare in zonele prin care trec conductele petroliere, el a ajuns pion al unei bande de hoti.
Stiind programul si traseele jandarmilor, hotii furau nestingheriti titei. Aveau instalatii prin care reuseau sa incarce o tona de combustibil pe minut. 17 suspecti au fost arestati in acest dosar. Acasa la unul dintre ei, anchetatrorii au gasit 300.000 de lei si un depozit cu o capacitate de 8 tone, in care se pastra combustibilul furat.
Posted Image
In schimbul informatiilor oferite, jandarmul ar fi primit 800 de euro. Are 35 de ani si era angajat de 5 ani la Gruparea mobila de jandarmi Ploiesti.
Acum este cercetat pentru complicitate la furt si divulgare de informatii nedestinate publicului.

PS: ayrton il cunosti pe flacau, ca e de la tine din ploiesti?

#22 Romulus

Junior

• Members
  • Pip
  • 21 posts

Posted 22 June 2010 - 05:14 PM

dupa cum spunea alt user: "fiecare padure isi are uscaturile ei"
nu mai aruncati atata cu ... in jandarmerie...
sint o multime de cazuri cu politisti care au calcat stramb...
cel mai bine e sa se ajunga la o solutie, ceva, sa mearga treaba.

#23 Elvis

Senior

• +Members
  • PipPipPipPipPip
  • 3,153 posts
  • LocationCRAIOVA

Posted 23 June 2010 - 11:26 AM

Un jandarm cu nume istoric.
Il asteptam pe Remus :ner:
Insa cred domnule Romulus ca ati incurcat lupoaica cu vacuta. :ner:
Credeam ca veti fi scandalizat de ce a facut colegul dumneavoastra de la conducte. A fost angajat la 30 de ani cu buletinul ca la ,,Altex" Vezi asta inseamna sa te apuci de facultate fara sa fi terminat liceul la seral :ner:
Nu am vazut in postul la care faceti referire ca,, Jandarmeria ar fi facut".
Cu deosebita consideratie.

Edited by Elvis, 23 June 2010 - 11:31 AM.

#24 Daniel

Forumist

• +Members
  • PipPip
  • 224 posts

Posted 29 June 2010 - 06:02 PM

Domne figura cu jandarmul petrolist nu este tocmai element de noutate . Mai multi din tagma asta au avut tendinte de a devenii peste noapte ca J.R din serialul Dallas dar , li s-a infundat pompa si au ajuns si cu dosare si fara amaritul de servici pe care al aveau . Pacat de familiile lor care mor de foame fiindca au avut in casa un element de asta .Sunt si deosebit de destepti sa aibe incredere in bandele de traficanti care alearga cu bidoanele pe cimp . Intradevar fiecare padure isi are ramul sau uscat dar , astia parca prea sunt vitregiti de natura in ale inteligentei . Poate ma insel eu . :hmmmt:

Edited by Daniel, 29 June 2010 - 06:03 PM.

#25 Miadry

Devotat

• Members
  • PipPipPipPip
  • 884 posts
  • LocationBraila, Romania

Posted 04 July 2010 - 09:12 PM

Stiu ca e cam off topic, dar trebuie sa povestesc asta. :D

Saptamana asta, miercuri, am fost la un liceu sa facem o stire despre exam. de Bac. La intrare, bineinteles, ne-a intampinat un jandarm. A fost un adevarat chin sa vorbesc cu el (sa-i spun de ce am venit acolo si cu cine vrem sa vorbim) pentru ca, in tot acest rastimp, imi cadea privirea pe banderola aceea din jurul bratului pe care era scris "Jandarmeria" si-mi venea in minte "Jandarmeria salveaza Romania". De-abia ma puteam abtine sa nu rad. Credeti-ma am facut mari eforturi. Vorbeam cu el si numai asta imi venea in cap: Jandarmeria salveaza Romania. :naughty:

:ner:

#26 dunelu

Senior

• +Members
  • PipPipPipPipPip
  • 2,073 posts
  • LocationBacau

Posted 05 July 2010 - 09:19 PM

View PostRomulus, on 22 June 2010 - 05:14 PM, said:

dupa cum spunea alt user: "fiecare padure isi are uscaturile ei"
nu mai aruncati atata cu ... in jandarmerie...
sint o multime de cazuri cu politisti care au calcat stramb...
cel mai bine e sa se ajunga la o solutie, ceva, sa mearga treaba.

Cineva spunea ca au si ei padurea aproape uscata !

#27 Robert

Forumist

• +Members
  • PipPip
  • 103 posts
  • LocationArad, Romania

Posted 28 July 2010 - 07:39 PM

Imi permit sa-mi exprim si eu parerea aici despre jandarmi. In urma colaborarii dintre IPJ Arad si IJJ Arad din prima jumatate a anului 2010 am constatat ca 80-85 % dintre partenerii de la jandarmi sunt baieti de treaba, camarazi pe care te poti baza la orice interventie. Sigur, au fost doi, trei mai ''incuiati'' dar, dupa cum se spunea mai sus, fiecare padure are uscaturile ei... In concluzie, eu sunt multumit pana acum de colaborarea pe care am avut-o cu jandarmii.

#28 Rookie

Loial

• Banned
  • 417 posts

Posted 16 August 2010 - 06:28 PM

#29 Rookie

Loial

• Banned
  • 417 posts

Posted 31 August 2010 - 06:55 PM

:naughty:

#30 Octavian

Loial

• Members
  • PipPipPip
  • 256 posts

Posted 04 October 2010 - 06:45 PM

Jandarmi implicaţi într-un accident la Haret
Vineri, 17-09-2010
Un Jandarm a intrat cu maşina de serviciu într-un autoturism care circula regulamentar în localitatea Haret. Potrivit poliţiştilor, vinovat de producerea accidentului se face angajatul IJJ care nu s-a asigurat în momentul în care a pătruns pe drumul european de pe un drum lateral. În maşina care aparţine IJJ erau cinci jandarmi iar în cealaltă maşină erau trei persoane. În urma impactului dintre cele două autoturisme a rezultat rănirea a şase persoane.
Jandarmii implicaţi în accident se întorceau de la trageri din poligonul de la Haret.
sursa: Ziare.com

Posted Image

#31 Fairytale

anterior: angelfire

• Members
  • PipPip
  • 215 posts

Posted 07 October 2010 - 11:04 AM

JANDARMII-ANEXA POLITISTILOR :ner:

#32 andu163

Banned

• Banned
  • 7 posts
  • LocationGalati

Posted 13 October 2010 - 08:23 PM

asta cu "Pumnii mei minte nu are" nu e prea frumos.Voi cand apelati la SIAS etc nu cred ca ei vin sa stea de vorba cu cetateanu.Toti stiu ca jandarmii bat tot ce prind ,nu e chiar asa.Ia spuneti mi voi cati potitisti au fost batuti,jigniti,injositi de catre "cetateni" si cati jandarmi au patit la fel? Faza este respectul golanului nu il castigi cu amenzi etc.. dor cu bataia se poate asta este,peste tot in lume e asa(uitativa la carabinieri ex ).Depinde acum ce intelegi prin cuvantul "strada", intradevar ne lipseste oarecum comunicarea blanda ca sa zic asa cu cetateanul..... la voi predomina mult apelurile 112 cu scandaluri in familie etc care acolo trebuie sa ai rabdare sa stii sa vb cu omu' recunosc.In schimb la noi predomina scandalurle mari care nu mai pot fi aplanete cu vorba buna, bataile intre gasti de cartier si multe altele.La voi e nasol ca munciti cate doi fata de noi care suntem 5-6 pe echipaj.Acum "Strada" nu stiu ce senifica....... Eu sincer cred ca ambi avem experienta pe strada diferenta este ca "strada" se imparte in multe categorii , voi aveti unele, noi avem altele. Multa bafta!

#33 Elvis

Senior

• +Members
  • PipPipPipPipPip
  • 3,153 posts
  • LocationCRAIOVA

Posted 13 October 2010 - 09:05 PM

Andu niciun politist nu are nimic cu jandarmii de la sapa atata timp cat stiu pana unde sa intinda coarda.
Problema este ca domnii guvernanti trebuie sa stabileasca odata pentru totdeauna care sunt competentele politiei si care sunt cele ale jandarmeriei.
Atata timp cat ne vom calca pe bobeuri nu avem nimic de castigat.
Insa domnii vostrii comandanti, mai multi generali decat armata rusa, se viseaza cel putin Ceacanica.
Si de aici o gramada de probleme.
Parerea mea. :emo-yessir:

#34 Marius

poliția română

• +Members
  • PipPipPipPipPip
  • 4,154 posts

Posted 13 October 2010 - 09:13 PM

Ce legatura are SIAS-ul cu treaba asta?
Probabil jandarmii se considera un fel de SIAS, dar nu au nicio legatura si nici SIAS-ul nu are cu ei.
Majoritatea jandarmilor se umfla in pene ca sunt nu stiu ce trupe de elita si speciale, cand in realitate, principala lor atributie este "bastoneala". Atat si nimic mai mult. Vizionati: Jandarmeia Antitero :doh:
Mai mult, toti se cred "super luptatori" numai pentru simplu fapt ca imbraca o vesta multifunctionala si poarta fara drept cagula de mascare, ambele articole achizitionate din buzunar, pe care nu le primesc pe fisa de inzestrare.
Jandarmeria nu a depasit si nici nu cred ca o sa depaseasca vrodata statutul de paza organizata intr-o structura militara. Dovada este si topicul creat chiar de dl. andu163 in care afirma ca security guard este un job similar cu ce face acum, cand este cadru activ al Jandarmeriei.

#35 Catalin

1*

• +Moderators
  • PipPipPipPipPip
  • 5,409 posts

Posted 13 October 2010 - 09:20 PM

Domnule andu163 „respectul golanului” se câștigă numai după ce va petrece câtva timp într-o celulă, datorită semnăturii tale de pe RTUP. Dar probabil că aici vorbesc limbi străine pentru tine.

#36 danpin

Devotat

• +Members
  • PipPipPipPip
  • 890 posts
  • Locationwww.buzaucity.ro

Posted 13 October 2010 - 09:27 PM

domnu avocat, atat cat a invatat el, astepta autorizatie de perchezitie emisa de judecator pentru perchezitionarea auto :))
problema e ca si altii l-au crezut

#37 Marius

poliția română

• +Members
  • PipPipPipPipPip
  • 4,154 posts

Posted 13 October 2010 - 09:38 PM

Sa-i spuna cineva domnului avocat cat si domnilor ofiteri jandarmi ca legislatia internationala, la care si Romania este parte, prevede expres posibilitatea executarii controlul vehiculelor si fara autorizare speciala.
In acest sens, Comisia Europeana pentru Drepturile Omului, prin Hotararea nr. 5488/1972 si Recomandarea nr. 45/1972, arata ca in perchezitionarea vehiculelor, politia actioneaza in cadrul obligatiilor sale, care au ca obiect descoperirea delictelor si culegerea datelor (elementelor) doveditoare, neputand fi extinsa, in mod arbitrar, notiunea de domiciliu si asupra vehiculelor

#38 eti

Senior

• +Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1,222 posts
  • Locationolt

Posted 14 October 2010 - 06:28 AM

controlul autoturismului se poate face si fara autorizatie, e un bun mobil si e supus controlului, numai bunurile imobile nu sunt supuse perchezitiei fara autorizatie, parca prin Constitutia noastra zice ceva de genul asta

#39 vladmarius

Forumist

• +Members
  • PipPip
  • 232 posts

Posted 14 October 2010 - 12:31 PM

Colegii politisti cred ca nu au vrut sa se bage si i-au lasat sa vada cum se descurca ei singuri de capul lor :ner:

#40 dunelu

Senior

• +Members
  • PipPipPipPipPip
  • 2,073 posts
  • LocationBacau

Posted 14 October 2010 - 12:57 PM

Locuinta este bun imobil si poate fi perchezitionata cu mandat,iar automobilul este bun mobil si poate fi controlat,ca si bagajele,fara mandat .

Reply to this topic

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users