Jump to content

Jandarmeria "salveaza" Romania

436 replies to this topic

#421 rustic

Forumist

• +Members
  • PipPip
  • 82 posts

Posted 10 May 2012 - 08:39 PM

Jandarmii indeplinesc "misiuni utile" la praznice si sfintiri de biserici.La un astfel de eveniment unul din cei cativa cersetori care se aflau acolo a solicitat de la unul din preoti sa ii de-a si lui un colac ca e mort de foame,vazand ca preotul l-a apostrofat spunandu-i sa mai astepte acesta a inceput sa strige ceva mai tare ca il doare stomacul de foame, in acel moment preotul a sunat la 112 solicitand un echipaj de politie iar la fata locului se aflau cel putin 10 jandarmi, fiecare avand cate un colac in mana.La sosirea echipajului de politie jandarmii au urcat impreuna cu colacii binemeritati in masini si au disparut imediat (misiune cu grad ridicat de risc indeplinita).

Stau si ma intreb oare nimeni de prin acest minister chiar nu vede ca Jandarmeria nu isi justifica banii pe care ii incaseaza ? Cu banii pe care statul plateste acesti jandarmi ar putea angaja foarte multi politisti.Poate ca in orasele mari ale tarii sunt utili acesti jandarmi dar in orase mici sub 50.000 de locuitori nu le vad rostul.

#422 vox

Forumist

• +Members
  • PipPip
  • 199 posts
  • LocationRomania

Posted 10 May 2012 - 10:47 PM

Poate ca noul ministru o sa fie informat corect asupra aspectelor prezentate de colegii nostri si o sa faca ceea ce este corect in privinta competentelor si misiunilor jandarmilor...sa il rugam sa treaca cu vederea si peste paginile acestui site, de aceea rugam admin sa-i deschida un cont pentru sectiunea privata...mai stam si noi la palavre, mai un banc, o glumita acolo...

#423 BGeorge

Forumist

• Members
  • PipPip
  • 82 posts
  • LocationOradea

Posted 14 May 2012 - 05:00 PM

Am facut greseala sa intru pe forumul jandarilor... :doh:
Cat de penibil sa fii incat si forumul Politisti.ro sa-l copiezi?! :ner: :ner:

Ma refer la categorii si descrierea lor, au schimbat insa ceva: in loc de politisti au pus jandarmi. :o

#424 Cristi

Investigator

• +Moderators
  • PipPipPipPipPip
  • 2,107 posts
  • LocationValcea

Posted 14 May 2012 - 05:11 PM

Aha...ai citit acolo cum scriu : "Categori" cu un singur "i"? "E grele" pentru ei, nene...al dracu de creier, daca nu vrea deloc sa se antreneze la sala cu ceilalti muschi...

#425 BGeorge

Forumist

• Members
  • PipPip
  • 82 posts
  • LocationOradea

Posted 14 May 2012 - 05:18 PM

Nici sa copieze bine nu sunt in stare :doh:

Culmea penibilului ar fi sa-i acuze pe cei care au creat forumul politisti.ro ca au copiat denumirile si descrierile dupa forumul lor.

#426 Cristi

Investigator

• +Moderators
  • PipPipPipPipPip
  • 2,107 posts
  • LocationValcea

Posted 14 May 2012 - 05:20 PM

Nu au nicio sansa. Acest forum a existat cu mult inainte sa isi faca retar...pardon, jandarii forum. Faptul ca au copiat ceea ce au gasit aici arata cat de limitati intelectual si cat de penibili si execrabili pot fi.

#427 Marius

poliția română

• +Members
  • PipPipPipPipPip
  • 4,154 posts

Posted 14 May 2012 - 06:16 PM

Sunt penibili, niste monumente de prostie! Nu numai ca au copiat sectiunile si denumirea forumurilor, au copiat cuvant cu cuvant si Regulamentul forumului.
O dovada clara a incapacitatii intelectuale a acestor bastonari, care nu sunt in stare decat sa imite si sa copieze de la altii (adevarati impostori).
La ei prostia este eterna si invincibila. Au si "Sectiunea privata a jandarilor" cu urmatoarea explicatie "Discutii rezervate doar jandarmilor. Accesul in acest forum se acorda individual de care echipa administrativa" (binenteles, si asta copiata de aici), dar intrucat nu-i duce tartacuta, oricine poate intra si citi tot ce se scrie acolo. :doh:

#428 eti

Senior

• +Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1,222 posts
  • Locationolt

Posted 14 May 2012 - 06:22 PM

Nu as intra pe forumul astora nici daca s-ar "scufunda guguloiul" !

#429 Catalin

1*

• +Moderators
  • PipPipPipPipPip
  • 5,409 posts

Posted 14 May 2012 - 08:21 PM

Ehe, nu știți voi, dar la început, imediat după ce i-au dat drumul, vreo câteva luni de zile, la secțiunea copiată de aici și adaptată „Întreabă un jandar”, a copiat și explicația de sub titlu și a uitat să o adapteze, având acolo exact cuvintele de aici: Ai o nelamurire si crezi ca un politist te poate ajuta? Intreaba aici!
Abia după câteva luni bune de zile, au observat că la rubrica lor pentru întrebări adresate jandarilor ... îndemnau cititorii să caute un polițist. :naughty:

#430 teolucian63

Loial

• +Members
  • PipPipPip
  • 273 posts
  • LocationBucuresti-sector 4

Posted 14 May 2012 - 08:43 PM

Pai, cam asa trebuia sa ramana, nu? Nu asa e si-n realitate?

#431 Cristi

Investigator

• +Moderators
  • PipPipPipPipPip
  • 2,107 posts
  • LocationValcea

Posted 14 May 2012 - 09:29 PM

Inca nu imi vine sa cred cata prostie crasa zace in ei. Doamne, dar dobitocul ala de administrator de la jandari nu vede cat de penibil e? Cum dracului poti sa traiesti in umbra cuiva, sa ii copiezi fiecare mutare, fiecare comportament, fiecare actiune? Cum poti sa fii o clona nereusita, un rebut? Oamenii astia sunt sub limita decentei, imi pare rau de ei. Macar de si-ar recunoaste limitele si nu ar mai poza in ceea ce nu sunt...of...

#432 BGeorge

Forumist

• Members
  • PipPip
  • 82 posts
  • LocationOradea

Posted 14 May 2012 - 09:35 PM

hahaha. Au editat tot forumul. :ner:

Acest topic este foarte vizualizat de jandari. Poate si datorita faptului ca inca nu s-au prins despre ce se discuta aici si au ramas doar la "salvatorii" patriei. :naughty:

Edited by BGeorge, 14 May 2012 - 09:49 PM.

#433 bozo

Devotat

• +Members
  • PipPipPipPip
  • 739 posts
  • LocationBucuresti

Posted 14 May 2012 - 11:11 PM

mie imi place forumul lor, e ca si un site cu bancuri :))

uite aici o postare a unui jandarm:

"
Am fost agresat de doua persoane, dintre care una cu un cutit, pe care am impuscat-o in picior, langa tibie, cu pistolul pe care-l aveam atunci (un Anics, cu aer comprimat si bile de otel cal. 4,5!) Aceasta a depus plangere si "a dat dreptul" la legist sa-i dea multe zile de spitalizare,apoi totul a luat o turnura foarte neplacuta!

Deci am tras o gramada de necazuri de pe urma faptului ca mi-am aparat integritatea corporala! Oricum, nu cred ca o sa mai stau mult, in 2012 imi expira contractul si vreau sa plec; un motiv in plus ar fi si faptul ca m-am chinuit doi ani de zile in scoala militara...degeaba!"

Nimeni de acolo nu a sesizat ca acel pistol nu e destinat apararii, ci e un pistol de tir... Ma mir ca nu si-a luat un arc sa se apere cu el. Daca atat cunoaste el legea, ce pretentii sa mai avem?

#434 teolucian63

Loial

• +Members
  • PipPipPip
  • 273 posts
  • LocationBucuresti-sector 4

Posted 14 May 2012 - 11:19 PM

Bozo, de curiozitate m-am uitat si eu pe acest site.... e mai tare ca site-urile cu bancuri!!!
E de domeniul fantasticului...
Cel mai mult imi place ca majoritatea, inclusiv admin-ul folosesc limbajul de mess, e belea!!!

#435 Catalin

1*

• +Moderators
  • PipPipPipPipPip
  • 5,409 posts

Posted 14 May 2012 - 11:21 PM

Bașca că nu face diferența între zilele de spitalizare și zilele de îngrijiri medicale pe care le stabilește medicul legist. Pentru el sunt unul și același lucru. :doh:

#436 Leonidas67

Loial

• +Members
  • PipPipPip
  • 365 posts
  • LocationTIMISOARA

Posted 15 May 2012 - 05:52 AM

Exact ce am scris si pe alt topic de pe sectiunea privata ! Va pot spune ca acest forum a fost si este un adevarat ghid si reper pentru foarte multi simpli lucratori din institutii de stat si private !

#437 coosstti

Forumist

• +Members
  • PipPip
  • 216 posts
  • LocationBrasov

Posted 16 May 2012 - 07:10 AM

Ar trebui sa cerem drepturi de autor pentru postarile noastre, ca maine-poimaine le copiaza si pe acestea! :ner:

Reply to this topic

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users