Jump to content

O propunere, in atentia administratorilor forumului

108 replies to this topic

#81 Dan

Dan

• +Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1,661 posts
  • LocationMangalia

Posted 15 January 2012 - 06:24 PM

Este mult spus că deranjează. Motivele le-am postat mai sus. Este doar o propunere.

#82 Elvis

Senior

• +Members
  • PipPipPipPipPip
  • 3,153 posts
  • LocationCRAIOVA

Posted 15 January 2012 - 07:59 PM

Cu nimic..........eu zic sa lasam usa deschisa, deoarece nimeni nu poate sa dea noroc cu noi daca tinem mana stransa.

#83 ciprian6891

Forumist

• +Members
  • PipPip
  • 65 posts
  • Locationdraganesti-olt

Posted 19 January 2012 - 12:35 AM

Nu stiu daca s-a mai propus lucrul acesta si nu stiu daca este posibil...Dar daca se poate, intreb si ii propun administratorului, daca este posibil ca pe forumul, sa existe un dialog live, gen messenger :D

#84 Elvis

Senior

• +Members
  • PipPipPipPipPip
  • 3,153 posts
  • LocationCRAIOVA

Posted 19 January 2012 - 12:49 AM

Si cei care isi mai dau cu parerea pe forum sa se mute acolo.
Eu zic ca este foarte bine asa, cine vrea mess trece la yahoo.

#85 ciprian6891

Forumist

• +Members
  • PipPip
  • 65 posts
  • Locationdraganesti-olt

Posted 20 January 2012 - 10:44 PM

Cu ce te deranjeaza elvis ca mi-am expus o parere?Din cate stiu titlul este ``o propunere, in atentia administratorului``...Daca te pricepi, nu imi puteai spune simplu ca nu se poate?Trebuia sa ma ataci?Intreb, care e problema?Sau daca nu sunt omniprezent pe forum, trebuie sa imi sugrumi tu propunerile?

#86 serhente Garcia

Devotat

• +Members
  • PipPipPipPip
  • 650 posts
  • Locationbucuresti

Posted 21 January 2012 - 07:30 AM

ciprian, PE TOATE forumurile apare la un moment dat aceasta propunere/solicitare si .... PE TOATE forumurile, involuntar, raspunsul este acelas. in plus de asta, daca s-ar fi considerat necesar/viabil, crezi ca dezvoltatorii nenumaratelor softuri pentru forum (php BB, v buletin, etc) nu ar fi implementat in acesta un plug in care sa multumeasca si aceasta solicitare?

#87 Marius

poliția română

• +Members
  • PipPipPipPipPip
  • 4,154 posts

Posted 21 January 2012 - 08:27 AM

ciprian6891 a mai existat aceasta propunere. Poti vedea aici raspunsul administratorului.

#88 ciprian6891

Forumist

• +Members
  • PipPip
  • 65 posts
  • Locationdraganesti-olt

Posted 21 January 2012 - 04:25 PM

Am inteles!Multumesc pentru raspunsuri

#89 Marinescu

Devotat

• +Members
  • PipPipPipPip
  • 591 posts
  • LocationBucuresti

Posted 14 February 2012 - 05:44 PM

Am si eu o propunere.....sa initiem un fel de campanie de promovare pe facebook/ forum pentru ca cetatenii sa faca distinctia clara intre un politist adevarat cu scoala din cadrul politiei romane si un comunitaur....

#90 arcan

Senior

• +Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1,092 posts
  • LocationWild West

Posted 15 February 2012 - 09:20 PM

Buna ideea.Am putea face lobby si pe wikipedia, unde s-au infiltrat cocalarii, dar in urma sesizarilor repetate, au fost scosi.

#91 Catalin

1*

• +Moderators
  • PipPipPipPipPip
  • 5,409 posts

Posted 15 February 2012 - 09:24 PM

Ideea e foarte bună, dar haideți să venim cu propuneri concrete. Ce anume și cum să facem?

#92 DarkSide

Loial

• +Members
  • PipPipPip
  • 341 posts

Posted 15 February 2012 - 09:37 PM

*
POPULAR

Iete o idee: peste tot unde apar stiri cu "politistii au facut si au dres..." si de fapt e vorba de politia comunitara, intrati si faceti precizarea asta, acolo unde site-ul permite comentarii. Si incheiati, eventual, cu "manca-mi-ar curu onoratul birou de presa al politiei romane, care nu va da in judecata pentru modul tendentios in care prezentati stirile astea, si, daca mai ramane ceva din cur, sa ia o gura si sefii de sus, care se tem sa va dea peste nas, din motive de tinut de scaun".
Dupa care trimiteti link catre Birou' asta de presa. al MAI, al IGPR, al cui dracu va mai taie capul... Poate pana la urma se plictiseste cineva si ia vreo masura.

Edited by DarkSide, 15 February 2012 - 09:37 PM.

#93 Marinescu

Devotat

• +Members
  • PipPipPipPip
  • 591 posts
  • LocationBucuresti

Posted 16 February 2012 - 09:30 AM

De ex prin aplicatia "Causes" de pe facebook....

insa trebuie un titlu potrivit si cineva sa se ocupe de asta postand clipuri si informatii acolo....iar toti care au dat join vor primii mail-uri

#94 serhente Garcia

Devotat

• +Members
  • PipPipPipPip
  • 650 posts
  • Locationbucuresti

Posted 16 February 2012 - 02:18 PM

"manca-mi-ar curu onoratul birou de presa al politiei romane, care nu va da in judecata pentru modul tendentios in care prezentati stirile astea, si, daca mai ramane ceva din cur, sa ia o gura si sefii de sus, care se tem sa va dea peste nas, din motive de tinut de scaun".

1000 de bile verzi!

#95 Jaguarul13

Junior

• +Members
  • Pip
  • 31 posts
  • LocationMun. Piatra-Neamt Jud. NEAMT

Posted 16 February 2012 - 05:57 PM

... si de la mine inca 1000 de bile verzi ... !!!

#96 teolucian63

Loial

• +Members
  • PipPipPip
  • 273 posts
  • LocationBucuresti-sector 4

Posted 20 February 2012 - 03:57 PM

Fratilor, mai subtire cu bilele verzi....lui DarkSide nu-i place decat culoarea rosie!!! Adica se chinuie omu' sa fie pe rosu si tot ii dam inainte cu bile verzi :ner: ( de ce sa vorbesc prostii, si eu i-am dat bile verzi cat am putut, dar numai cand a avut dreptate sau cand a scos o vorba de spirit sau expresie cum a fost cea anterioara) :clip:

#97 Ben

Devotat

• +Members
  • PipPipPipPip
  • 533 posts

Posted 22 April 2012 - 10:27 AM

N-am mai deschis inca un topic pt a nu supraincarca forumul. Se poate o modificare, un upgrade (ca sa ma dau gongoi) la soft-ul forumului, in sensul ca pozele de la avatar sa poata sa aiba o rezolutie mai mare decat cea de acum, fara ca imaginile sa fie decupate?
Multam

#98 Kayne

Devotat

• Members
  • PipPipPipPip
  • 684 posts
  • LocationBUH

Posted 22 April 2012 - 11:36 AM

in contextul asta as intreba daca se poate ca avatarul sa fie avatar, poza de profil, poza de profil...

#99 Administrator

Administrator

• Administrators
  • PipPipPip
  • 396 posts

Posted 26 April 2012 - 12:06 AM

Ben,
Se poate modifica dimensiunea avatarului, dar in anumite limite. In prezent sunt afisate la o dimensiune de 100px -100px.
E dimensiunea optima avand in vedere viteza de incarcare a paginilor. Avatarele mai mari atrag si o incarcare mai lenta a paginilor.

Kayne,
Din pacate, nu se poate. Producatorul softului a eliminat fotografia din profil, optand doar pentru folosirea avatarului.

#100 Administrator

Administrator

• Administrators
  • PipPipPip
  • 396 posts

Posted 28 April 2012 - 06:06 PM

View PostBen, on 22 April 2012 - 10:27 AM, said:

pozele de la avatar sa poata sa aiba o rezolutie mai mare decat cea de acum

Acum sunt mai mari. (120px)

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users