Clasament


Popular Content

Se afişează conţinutul cu cea mai bună reputaţie din 24.04.2017 în toate secţiunile

 1. 16 points
  Din cauza asta sunt impotriva angajarilor directe, iar chestorii care ne conduc parca au rahat in loc de creier. IonutPa esti exemplul perfect. Sau antiexemplu perfect, ca tot exista o melodie la moda, cantata de unul ,,canit" pe fata. Esti ,,chintesenta" angajatului direct. Un Dinu Paturica modern ! Nu ai facut o zi de scoala dar vrei sa te ,,muti" in localitatea de domiciliu. Nu ai tremurat ca nu prinzi judetul, nu ai facut cunostinta cu profesorii din scoala, nu stii ce este aia solda lunara , bine solda lunara, o suma care nu iti ajunge sa iti cumperi tigari sau bilet de tren sa ajungi acasa, nu stii cum este sa stai noptile sa inveti, nu cunosti,,caldura" de prin scolile de politie etc. Pot continua o zi .....dar oricum pentru tine este pierdere de vreme. Ai sarit gardul in curtea politiei si nici macar nu ai bunul simt sa taci ! Colegii mei au incercat sa fie elegati pentru ca acum cu ,,totii" suntem colegi ! Ca este drept sau moral nu mai conteaza. Suntem colegi ! Vrei sa te muti pentru ca nu iti plac conservele la post ? Sau pentru ca este praf ? La cati kilometrii departare de mami esti ? Elevii de prin scolile de politie dupa doi anisori de invatat carte poate nu au sansa sa prinda judetul unde domiciliaza si prind un post la 350 de km de casa ! Sau mai mult ! Poate la Covasna, poate la Harghita, poate la Iasi, poate la Tulcea, poate la Giurgiu, poate la Calarasi, poate la Vaslui. Judete nu orase ca poate te-ai dus dupa fenta. La posturi de politie in judetele respective ! Si nu ti le-am spus intamplator, judetele ! Cei care au ales calea dreapta, aia grea, aia corecta, sunt considerati ,,fraieri " de cei ca tine care au ales sa fenteze sistemul. In timp ce tu faceai plaja la Vama Veche ei invatau sau faceau practica la + 40 de grade. Au existat cazuri de angajati direct care ar fi trebuit sa stea 3 ani la posturile de politie si nu au stat, deci au incalcat legea, tu le cunosti si nu te-ai dus la parchet ? Interesant ce sa zic ! Noi suntem politisti si nu cunoastem asemenea cazuri ! Sfatul meu, unul prietenos, este nici macar sa nu incerci sa te muti pana nu faci 3 ani la post asa cum scrie in dispozitia de numire in functie ! Ca cine stie unde poti sa ajungi ! In niciun caz in localitatea de domiciliu.....sau exista si posibilitatea asta, daca arestul I.P.J. este in localitatea unde domiciliezi ! Ps. ,,Gradele" ai invatat sa le pui la tinuta ?
 2. 16 points
  Salut .Am deschis acest topic in primul rand pentru a cere un sfat ,ajutor din partea unor politisti cu experienta,ceea ce nu ma indoiesc ca exista pe acest forum.Sunt elev al Scolii de Agenti de Politie "Vasile Lascar" Campina in anul II.Stiu ca pe aici sunt si colegi care sunt la curent permanent cu noutatile/stirile care se publica aici . Ca se incadreaza direct 2500 de epave ,toata lumea a aflat .Dragi colegi ai SAPVLC ,stiti foarte bine eforturile pe care le-ati depus pentru a ajunge elevi ai acestei scoli .Si nu in ultimul rand,noptile pierdute invatand in spalator si pe holuri pentru evaluari si examene,sperand la o medie buna ca la absolvire sa nu prinzi un judet unde se agata harta-n cui . Ce aveti de gand sa faceti ?O sa stati si o sa asteptati sa vina repartitia,ca apoi sa plangeti ca nu ati prins judetul,pentru ca un om imbracat in uniforma v-a luat locul ,si o sa faceti dupa 154839 rapoarte de mutare ,si acelea neaprobate? Eu propun urmatorul lucru.Sa ne mobilizam,sa vorbim cu sefii de clasa si sa facem un raport/petitie comuna si sa sesizam seful Politiei Romane,ministrul MAI ,Presedintele tarii cu privire la acest aspect,al incadrarilor directe .Nu e corect sa muncesti 2 ani,iar in final sa isi bata joc de tine . Va rog mult,daca vedeti acest topic acest semnal de alarma care il trag,nu ramaneti indiferenti.Noi sunt adevaratii viitori politisti!
 3. 10 points
  Bai oameni buni, toti va vedeti rutieristi si mascati ! ... pe la OP ( ordine publica ) cine mai lucreaza ? Ce are biroul asta ? Un agent de siguranta face de toate , circulatie, prinde hoti, aresteaza, ajuta batrani si copii la nevoie etc.( munca complexa, le vezi pe toate ), eu unu am 15 ani de OP si inca imi place ceea ce fac. Nici nu stiti cat este de frumos pe la OP ! Incercati, poate o sa va placa !
 4. 7 points
  Găseşti răspunsul mai sus, speţa respectivă se încadrează aici: Renunţă în a mai da indicaţii despre cum trebuie să fie răspunsurile noastre. Nu-ţi convin, plăteşte un avocat să te consilieze cu răspunsuri măgulitoare. Faptul că primeşti răspunsuri aici, nu este vreun drept, ci e un favor de care beneficiezi. De asemenea te rog renunţă la poveştile despre alte ţări. Nu ne interesează, aici trebuie să respecţi legile date de cei pe care românii i-au trimis să legifereze. Bune sau rele, ele trebuie respectate. Şi nu în ultimul rând, acest stereotip cu poveştile din alte ţări, e perimat şi penibil. Dacă trăieşti cu impresia că eşti singurul ce a fost prin alte ţări sau că poliţiştilor le este interzis să iasă din ţară şi este necesar să le povesteşti cum stă treaba prin alte state, te asigur că te înşeli. Foarte mulţi poliţişti vizitează alte ţări, merg acolo pentru schimb de experienţă chiar, nu în trecere pe autostrăzi să ajungă la vreo căpşunărie ori azil de bătrâni. Deci ştiu mult mai bine decât turiştii sau cei plecaţi la muncă acolo, cum stă treaba d.p.d.v. al acestui domeniu al aplicării legii. În concluzie, renunţă la acest stereotip al poveştilor despre cum e prin alte ţări. Aici trebuie respectată legea românescă. Există şi o astfel de situaţie prevăzută de lege, este atunci când cel din faţă frânează intenţionat, acele şcane în trafic pe care şi le mai fac românii, cea mai deşteşteaptă şi civilizată naţie de pe pământ.
 5. 6 points
  Daca ar fi dupa mine, nu v-as mai lasa sa va intoarceti in sistem. Ai plecat cand iti era greu si acum ca ai vazut ca se indreapta cat de cat lucrurile vrei sa te intorci. Trebuia sa plecam toti in 2012 cand aveam 1300 lei salariu, nu?
 6. 6 points
  E păcat că nişte minţi bolnave din conducere încadrează activitatea structurilor de resurse umane ca domenu specific al muncii de poliţie. Fără intenţia de a minimiza importanţa activităţilor de resurse umane, dar pentru orice om normal din lumea asta e clar că această activitate nu este una specifică a muncii de poliţie. Mă întreb dacă vom ajunge vreodată la normalitate?
 7. 5 points
 8. 4 points
  INFORMAŢII PRIVIND ADMITEREA 2017 în ACADEMIA DE POLIŢIE şi ŞCOLILE POSTLICEALE DE POLIŢIE Pentru a evita împrăştierea pe forum a informaţiilor utile despre admiterea din 2017 la Academie şi scolile de poliţie postăm aici informaţiile şi noutăţile referitoare la acest subiect, astfel încât cei interesaţi să le poată găsi uşor. Cei intresesaţi de subiect se pot abona la acest topic (subiect de discuţie) accesând butonul "Urmăreşte" aflat în partea superioară a fiecărei pagini, iar astfel vor primi notificări când sunt adăugate postări noi. ATENŢIE! - Pe acest website sunt publicate doar informaţii despre recrutarea candidaţilor care se realizează pentru locurile Poliţiei Române şi ale Poliţiei de Frontieră Română din cadrul: Academia de Poliţie "Alexandru Ioan Cuza" - Facultatea de Poliţie - Bucureşti str. Aleea Privighetorilor, Nr. 1-3, Sector 1. telefon: 021.317.55.23 Şcoala de Agenţi de Poliţie "Vasile Lascăr" - Câmpina, B-dul Carol I nr. 145, judeţul Prahova, telefon 0244/33.62.51 Şcoala de Agenti de Politie "Septimiu Muresan" - Cluj-Napoca, Str. Corneliu Coposu nr. 89-91, judeţul Cluj, telefon 0264/43.97.72 Şcoala de Pregătire a Agenţilor Poliţiei de Frontieră "Avram Iancu" - Oradea, Calea Aradului nr. 2, judeţul Bihor, telefon 0259419520 Pentru informaţiile referitoare la alte instituţii de învăţământ aparţinând altor categorii profesionale, trebuie să cautaţi site-urile dedicate acestora. NUMĂRUL DE LOCURI LA INSTITUŢIILE DE ÎNVĂŢĂMÂNT PENTRU FORMAREA POLIŢIŞTILOR sesiunea de admitere 2017 ACADEMIA DE POLIŢIE Specializare Durată Formă Locuri OBS. - Din care Poliţie - OSP 3 ani frecvenţă 270 8 romi, 6 maghiari, 4 alte minorităţi 3 ani frecvenţă redusă 38 doar pt. agenţi de poliţie Poliţie Frontieră - OSP 3 ani frecvenţă 50 2 romi, 2 maghiari, 2 alte minorităţi 3 ani frecvenţă redusă 7 pt. agenţi poliţie de frontieră Drept 4 ani frecvenţă 115 85 IGPR, 10 IGPF, 5 IGI, 5 IGJR, 5 SPP, 5 MApN 4 ani distanţă 100 Taxă - pt. ofiţeri poliţie Ştinţe Administrative 3 ani frecvenţă 100 Taxă - pt. personal civil ŞCOLILE POSTLICEALE DE POLIŢIE Specializare Unitatea de Învăţământ Durată Locuri OBS. - Din care Agent de poliţie ŞCOALA DE AGENŢI DE POLIŢIE "VASILE LASCĂR" CÂMPINA 2 ani 500 14 romi, 8 alte minorităţi ŞCOALA DE AGENŢI DE POLIŢIE "SEPTIMIU MUREŞAN" CLUJ-NAPOCA 2 ani 150 6 romi, 3 alte minorităţi Agent poliţie de frontieră ŞCOALA DE PREGĂTIRE A AGENŢILOR POLIŢIEI DE FRONTIERĂ "AVRAM IANCU" ORADEA 2 ani 120 3 romi, 2 alte minorităţi NOTĂ - În funcţie de cererile de înmatriculare aprobate potrivit prevederilor Ordinului MAI nr. 35/2014 privind măsurile de sprijin acordate poliţiştilor încadraţi într-un grad de invaliditate şi familiilor acestora, precum şi familiilor poliţiştilor decedaţi, pot surveni modificări ale locurilor scoase la concursul de admitere. Locurile sunt comune pentru femei şi bărbaţi.
 9. 4 points
  Unii sunt doar purtatori de uniforma de politist. Din pacate, din ce in ce mai multi. Asta inseamna PR, domna ministru? Sa o imbraci pe una in uniforma de politist? De ce nu prezentati imagini cu politisti adevarati, cu cei care sunt in strada zi de zi? Nu sunt sportivi, nu sunt fotogenici sau sunt doar niste politisti? Avem cu cine sa ne mandrim in Politia Romana, nu avem nevoie de alte persoane care sa imbrace uniforma noastra! Sunt mandru ca sunt politist, sunt mandru ca port aceasta uniforma, si asa voi fi toata viata!
 10. 4 points
  In ce hal isi bat joc de o uniforma ,pe care eu o port cu demnitate si mandrie ! Ei,(M.A.I.) nu mai au bun simt si respect !; trist,foarte trist !
 11. 4 points
  Se intampla pentru ca MAI este plin de cocalari care au intrat in sistem ca la garderoba. Aici si-au lasat hainele civile si pe usa urmatoare au imbracat tinuta. Din cauza asta suntem unde suntem.
 12. 4 points
  Sincer, mi se pare curios ca dupa doi ani de scoala sa demisionezi dupa un an de activitate, doar nu credeai ca o sa fie totul roz. Ai plecat prin demisie, o sa fie foarte greu sa te reincadrezi solicitand audiente.
 13. 3 points
  Va salut! Daca anul trecut nu am reusit sa ne intalnim, poate reusim sa o facem anul acesta. Ce spuneti? Ne mobilizam un pic? Chiar as vrea sa ne intalnim, sa mai stam de vorba. Propun ca locatie municipiul Brasov.
 14. 3 points
  Nu trebuie sa scrie in dispozitia de mutare. Scrie in Statut ca cei incadrati direct nu se pot muta, decat dupa 3 ani.
 15. 3 points
  Nu e vina ei, cei de la MAI au imbracat-o. Asa vad ei PR-ul. Comaneci nu e cadru, a plecat de mult din Romania.
 16. 3 points
  RECRUTAREA ŞI SELECŢIA CANDIDAŢILOR Condiţii şi criterii specifice privind recrutarea candidaţilor Pentru a participa la concursurile de admitere la instituţiile de învăţământ pentru formarea poliţiştilor, candidaţii trebuie să îndeplinească, conform Ordinului MAI nr. 140/2016 privind activitatea de management resurse umane în unităţile de poliţie ale Ministerului Afacerilor Interne, cu modificările și completările ulterioare, următoarele condiţii şi criterii specifice: să aibă cetăţenia română şi domiciliul în România; să cunoască limba română scris şi vorbit; să aibă capacitate deplină de exerciţiu; să fie declaraţi "apt" din punct de vedere medical, fizic şi psihic; să aibă vârsta de minimum 18 ani împliniţi în cursul anului în care participă la concurs; să fie absolvenţi de liceu, cu diplomă de bacalaureat; să aibă un comportament corespunzător cerinţelor de conduită admise şi practicate în societate; să nu aibă antecedente penale sau să nu fie în curs de urmărire penală ori de judecată pentru săvârşirea de infracţiuni, cu excepţia situaţiei în care a intervenit reabilitarea; să nu fi fost destituiţi dintr-o funcţie publică sau să nu le fi încetat contractul individual de muncă pentru motive disciplinare, în ultimii 7 ani; să nu fi desfăşurat activităţi de poliţie politică, astfel cum sunt definite prin lege; să fi obţinut la purtare, în perioada studiilor liceale, media de cel puţin 9,00, cu excepţia candidaţilor care au absolvit instituţii de învăţământ de nivel liceal în state membre ale Uniunii Europene în care nu se evaluează prin notă/punctaj/calificativ purtarea elevului; să nu fi fost exmatriculaţi, pentru abateri disciplinare, dintr-o instituţie de învăţământ; să aibă înălţimea de minimum 1,70 m bărbaţii şi 1,65 m femeile; candidaţii pentru instituţiile de formare a ofiţerilor şi agenţilor de poliţie de frontieră pentru specializarea marină trebuie să aibă înălţimea de minimum 1,60 m; să nu aibă semne particulare evidente sau tatuaje neacoperite de vestimentaţie, în ţinuta de vară;
 17. 3 points
  Nu te judec. sunt doar frustrat, dandu-mi seama cat ai lipsit Politiei Romane. Imi cer scuze, esti salvarea noastra. Acum stim exact de ce avem nevoie. Trebuie sa te clonam!
 18. 3 points
 19. 3 points
  O cheama Aurora, a navigat sub pavilion spaniol, chitul il am din Spania din 2008, nu ma intrebati cat am dat pe el, daca va intereseaza intrati pe Oc cre. com (ocio creativo). Lucrez la ea din septembrie 2010 si mai am circa doua trei luni. Ce parere aveti?
 20. 2 points
  Din punctul meu de vedere mai stai 1 an, daca tot ai stat 3 (ultimul si asa e mai lejer din punct de vedere al traiului in cazarma) si iesi licentiat in drept, nu in stiinte militare, informatii si OP (sau cum s o numi acum) cu diploma de la Academie. Sigur, se poate spune ca nimeni nu te intreaba unde ti ai luat diploma, important e ca o ai, dar daca ai un pic de mandrie in tine si tii la titulatura opteaza pt 4 ani daca ai posibilitatea asta. Plus ca la o facultate civila vei plati niste sume consistente pt acele diferente pe care trebuie sa le dai si va trebui sa suporti si basinile si frustrarile profesorilor de acolo care constant incearca sa-ti demonstreze ca nu e Academia asa cum se vorbeste si nu esti asa destept ca ai terminat acolo. O singura problema (depinde) - daca esti admis la Facultatea de Drept din cadrul Academiei, exista sansa sa fii repartizat si la pompieri, jandarmi, etc, nu neaparat la politie. Daca vrei neaparat sa fii politist si esti sigur ca asta vrei - opteaza pt Facultatea de Politie.
 21. 2 points
 22. 2 points
  Art. 51 Conducătorul unui vehicul care circulă în spatele altuia are obligaţia de a păstra o distanţă suficientă faţă de acesta, pentru evitarea coliziunii.
 23. 2 points
  In cazul de fata s-a intocmit un dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii de conducerea unui auto cu nr. false de inmatriculare art. 334 alin. 2 din Codul penal iar daca auto era si neinmatriculat (art. 334 alin. 1 Cod penal) avem un concurs. Dosarul se inregistreaza la Politie dupa care se inregistreaza si la Parchetul competent teritorial (i se atribuie nr. unic) dupa care se reintoarce la Politie pentru continuarea cercetarilor. Cu siguranta vei fi chemat la declaratii. Sfatul meu pe viitor inainte de a conduce un auto pe drumurile publice, pe care l-ai cumparat si mai ales cu nr. eliberate de alt stat, solicita efectuarea de verificari la Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere si Inmatriculare a Vehiculelor din cadrul Institutiei Prefectului din judetul unde domiciliezi cu privire la situatia juridica a acestui autovehicul. In ceea ce priveste o eventuala solutie, e prematur la acest moment sa te gandesti, atat timp cat cercetarile sunt in curs. Poti primi de la o banala clasare la o trimitere in judecata. Daca primesti clasare/renuntare la urmarirea penala, vei avea permisul suspendat 103. alin. 1, lit. c din OUG 195/20002 rep. (in acest moment el este suspendat intrucat dovada este fara drept de circulatie), daca vei fi trimis in judecata, permisul se va anula si nu pe 5 ani cum ai scris. Poti primi o interdictie de a nu conduce autovehicule pe o perioada de incercare (ex. 2 ani) sau daca va fi anulat poti da din nou examen pentru redobandire. Multa bafta!
 24. 2 points
  Nu sunt adeptul pedepselor, de obicei stau pe partea cealalta a mesei, nu unde stau cei care aplica pedepse. Poti sa stai si in cap, sa mananci morun, berbeci la protap sau cap de vitel in foi de varza, dar cat de prost trebuie sa fii sa te filmezi in tinuta cand faci asa ceva? aVlad tu de cate ori mananci dansezi? Felicitari, esti cel mai vesel om de pe pamant !
 25. 2 points
  Pentru ca au platit taxa pe prostie acum sunt vedete. Tu spui ca este normal ce au facut ? Nu te pot suspecta de inteligenta. Eu unul chiar nu eram curios sa vad ca au facut ei gratar in timpul serviciului. Poate au facut si alti politisti gratar in timpul serviciului dar nu au fost idioti sa se filmeze si sa puna filmarile pe facebook ! Au mancat si gata, nu au considerat ca trebuie sa stie toata tara ! In oala acoperita nu intra muste ! Asta este parerea mea !
 26. 2 points
  Mai mult, scrie in Statutul Politistului, asa cum ti-am scris mai sus. Dar tu ( @IonutPa), in loc sa cauti legalitatea, vrei sa crezi ce te avantajeaza. Legea 360/2002 (lege pe care ar fi trebuit sa o citesti si sa ti-o insușești ...) ... Articolul 9 (2^1) În raport cu nevoile operative ale structurilor Ministerului Afacerilor Interne, pentru ocuparea funcţiilor de execuţie vacante pot fi reîncadrate ca poliţişti persoane cărora le-au încetat raporturile de serviciu în condiţiile art. 69 alin. (1) lit. b), d)-f) şi j), care au studii corespunzătoare cerinţelor postului şi îndeplinesc condiţiile legale, potrivit categoriei din care au făcut parte. (2^2) Prin excepţie de la prevederile alin. (1) şi (2), pentru reducerea deficitului de poliţişti în structurile Ministerului Afacerilor Interne, pot fi încadrate direct sau transferate din instituţiile din sistemul de apărare, ordine publică şi securitate naţională, pe funcţii de execuţie vacante de poliţist, persoane cu studii corespunzătoare cerinţelor postului şi care îndeplinesc condiţiile legale. .... Articolul 21 (7^1) Poliţiştilor prevăzuţi la art. 9 alin. (2^1) şi (2^2) nu le pot fi modificate raporturile de serviciu prin delegare, detaşare, mutare şi transfer timp de cel puţin trei ani de la numirea în prima funcţie, cu excepţia situaţiei în care intervine reorganizarea unităţii. Daca nici acum nu esti convins, fa-le plangere celor care ti-au impus asta, prin dispozitia de numire in functie!
 27. 2 points
  În 2017 sărbători legale sunt: 1 ianuarie, 2 ianuarie — Anul Nou 24 ianuarie — Ziua Unirii Principatelor Române 16 aprilie 2017 (duminică), 17 aprilie (luni) — Paştele 1 mai — Ziua Muncii 1 iunie – Ziua Copilului 4 iunie, 5 iunie — Rusalii 15 august — Adormirea Maicii Domnului 30 noiembrie — Sfântul Andrei 1 decembrie — Ziua Naţională a României 25 decembrie, 26 decembrie — Crăciunul
 28. 2 points
  Raspunsul nu este deloc la misto sau cum mai crezi tu. Am spus sa mergi la politie, fiindca in functie de incadrarea juridica poti sau nu sa iti retragi plangerea si doar cei de acolo stiu cum aiu incadrat fapta fata de care se efectueaza cercetari. Nu pentru orice infractiune retragerea plangerii inlatura raspunderea penala. Si, in cazul in care se poate, plangerea prealabila se depune si se retrage PERSONAL sau prin mandatar, cu procura speciala. Tu informeaza-te unde vrei si, pana una alta, multumeste-te cu raspunsurile noastre asa cum sunt ele. Daca nu consulta un avocat. El sigur te va invata mai bine, dar nu in timpul liber, asa cum o facem noi si nu gratuit.
 29. 2 points
  E posibil să nu fie secțiunea potrivită pentru un astfel de articol, dar chiar nu am mai avut răbdare. Ştim că de nenumărate ori s-a pus problema că mulți indivizi, cu adevărate rezultate în domeniile lor, au fost făcuți general/chestori. Şi totuşi acum s-a ajuns prea de tot ca pe pagina de fb a MAI să fie postate astfel de imagini cu Nadia Comăneci purtănd cascheta şi sacoul de reprezentare în stilul ăsta peste hainele civile, exact ca pe salopeta sau halatul baie. Dezgustat...
 30. 2 points
  Du-te la politie, unde ai depus plangerea, si cei de acolo iti vor spune ce ai de facut, in functie de incadrarea juridica a celor sesizate.
 31. 2 points
  Politia Română îi ajută pe cei care chiar au nevoie, aplicând legea. Tu nu de ajutorul poliției ai nevoie...
 32. 2 points
  Indiferent ce liceu o sa urmeze fata dvs trebuie sa invete foarte bine. Liceul trebuie sa fie cat mai bun si cu profesori exigenti. La Academie este concurenta foarte mare.
 33. 2 points
  Scrisoare medicala de la medicul stomatolog , in care sa specifice fiecare lucrare ( atentie ! sa-i spui medicului sa treaca in descriere , ma refer la scrisoarea medicala , cat mai amanuntit lucrarile efectuate ) . Chitanta si factura ( obligatoriu , amndoua ) . Aceste documente se depun la cabinetul medical din judetul tau impreuna cu o cerere ( eu am luat formularul de la cabinetul medical , mi-a dat-o contabila medicala ) .
 34. 2 points
 35. 2 points
  De ce nu-l înţelegeţi? Omul s-a obişnuit să nu respecte regulile, ci doar să le ocolească. Aşa a intrat şi în poliţie. De ce să facă o şcoală când se poate angaja direct?! Aşa şi aici, de ce să caute el un coleg ce are acces acolo, care să confirme că este poliţist?! El vrea doar să trimită un mesaj şi să fie crezut pe cuvânt. Regulile sunt pentru fraieri, el e unsul lui Dumnezeu ... nu ca toată "prostimea".
 36. 2 points
  Pentru mine, un incadrat direct e ca un muc din nas: Incomod; Enervant; Insistent. Tu indeplinesti toate conditiile.
 37. 2 points
  EI hai sandokane safarist ca mi-a dat lacrima de mila ta... E rai politistii astia nu-i asa?
 38. 2 points
  LANCELOT cine iti spune ca numai alergatul te ajuta sa slabesti minte! Sau ca exista anumite suplimente minune! Sportul combinat cu dieta. Renunta la paine, paste fainoase, dulciuri, mancatul dupa 7 seara si vei obtine rezultate vizibile intr-o luna. Dar trebuie sa pastrezi ritmul, adica sa se transforme intr-un stil de viata! Restul e vrajeala!
 39. 2 points
  era interesant daca aveai 12 incarcatoare :ner: PS:dorian sper sa nu te superi ne mai amuzam si noi
 40. 1 point
  Ce putem să-i cerem acestei domnişoare, aşa-zisă "colegă" cu noi?! după cum s-a implicat, mai lipsea să-şi facă un selfie în timp ce colegii încercau să-l încătuşeze. De remarcat este şi clasicul public din România, care s-ar fi aşteptat ca polițiştii să-i pună cătuşele cu puterea minții, nu cumva să-l atingă în vreun fel pe ordinar, deşi tot oamenii au sunat la 112, sesizând că acesta merge pe mijlocul străzii şi amenință pe toată lumea.
 41. 1 point
  OFF TOPIC. Altfel, te crezi mult mai bun decat cei care au ajuns politisti odata cu tine si prin acelasi concurs, de incadrare din sursa externa.
 42. 1 point
  OMAI 665 a fost abrogat şi înlocuit de OMAI 140/2016, imediat după ce a fost modificată Legea 360 privind Statutul poliţistului.
 43. 1 point
  Pentru amenintare ori lovire sau alte violente trebuie sa depui plangere in termen de trei luni.
 44. 1 point
  In mod normal nefiind definitivat, practic esti lucrezi pe o perioada determinata, urmand ca dupa definitivare sa treci pe periada nedeterminata. Nu cred ca-ti va aproba o banca solicitarea unui credit daca este pe o perioada determinata. Mai ai putina rabdare, sau ai gasit o pisicuta pe Bulgaria la un pret bun? Glumesc cu ultima fraza. Sau poate nu.
 45. 1 point
  Alex, Discutam despre doua lucruri diferite: 1. permisul de conducere iti confera dreptul (eu l-as denumi "privilegiu") de pune in circulatie pe drumurile publice un autovehicul corespunzator categoriei si nu are legatura cu forma de proprietate a acestuia 2. nu exista inca "permis european" ci documente care au niste caracteristici standard, recunoscute reciproc de catre statele UE (RO si GR sunt ambele in UE, adica reciproc recunosc aceste documente) si nu mai este nevoie de "permis international de conducere" ori vreun document suplimentare (traducere legalizata, apostila etc.) In concluzie, daca veniti cu o masina din Grecia, este bine sa aveti o procura din partea proprietarului (in caz de accident, furt etc), iar in Romania puteti conduce orice autovehicul corespunzator categoriei pe care o aveti. De altfel, in oricare din cele 28 de state membre UE puteti sa conduceti, nu doar in Romania! Vacanta placuta!
 46. 1 point
  Îţi este lene să cauţi şi să citeşti singur? E mai uşor aşa, să primeşti mură-n gură.
 47. 1 point
  Poți să trimiți și o sută de mesaje, dacă nu găsești un polițist membru al acestui forum, care să confirme că ești polițist, nu poți intra în aria dedicată polițiștilor.
 48. 1 point
  În România consumul de droguri nu se pedepseşte. În schimb deţinerea de droguri în vederea consumului se pedepseşte. Detaliat găseşti în Legea 143 / 2000: Art. 2 - (1) Cultivarea, producerea, fabricarea, experimentarea, extragerea, prepararea, transformarea, oferirea, punerea in vanzare, distribuirea, livrarea cu orice titlu, trimiterea, transportul, procurarea, cumpararea, detinerea ori alte operatiuni privind circulatia drogurilor de risc, fara drept, se pedepsesc cu inchisoare de la 3 la 15 ani si interzicerea unor drepturi. (2) daca faptele prevazute la alin. (1) au ca obiect droguri de mare risc, pedeapsa este inchisoarea de la 10 la 20 de ani si interzicerea unor drepturi.
 49. 1 point
  Pasiunea mea sunt armele, iar hobby-ul meu airsoftul, cele doua se imbina intr-un sport recunoscut de curand in Romania, denumit AIRSOFT. Pentru cei care nu au auzit de el se folosesc replici fidele ale armelor reale iar ca munitie bile de plastic de calibrul 6mm. Este un joc bazat pe onoare si bun simt intrucat trebuie sa ai puterea morala de a recunoaste atunci cand esti lovit de bile, acestea nelasand urme de vopsea pe haine (spre deosebire de paintball). Se joaca in multe orase din tara iar pentru cei din Constanta cu spirit de razboinic in ei va stau la dispozitie daca vreti sa simtiti pe pielea voastra acest sport. Pentru mai multe detalii intrebati cu incredere. Numai bine!
 50. 1 point
  Calculatorul cred ca este pasiunea multora dintre noi. Mai ales ca avem nevoie de el ca sa intram pe Forumul politistilor.
Acest clasament este setat la Bucharest/GMT+03:00