• 0
Mihaicrt

Prelungire termen de 48 de ore

Întrebare

Buna ziua,

Am primit o amenda de circulatie pentru nexonformitate tehnica a automobilului la inceputul acestei saptamani,in valoare de 1305 RON(9 puncte de amenda).A doua zi,m-am prezentat la un oficiu postal pentru a plati jumatate din suma.Ulterior am observat ca doamna de la ghiseul oficiului postal a citit si incasat 632,5 RON,in loc de 652,5 pentru ca suma putea fi citita cu greu pe Procesul-verbal.Intrebarea este urmatoarea:Pot cumva sa prelungesc termenul in care pot plati doar jumatate,avand in vedere ca diferenta reprezinta 3% din suma,iar eu am fost de buna-credinta si am urmarit sa achit toate datoriile fiscale la termen.

Va multumesc!

0

Distribuie această postare


Link către postare
Distribuie pe alte siteuri

1 răspuns la această întrebare

 • 0

Intrebarea asta o adresati la impozite si taxe la Primarie, unde va va veni amenda in debit daca nu inaintati chitanta cu plata efectuata in termenul de 48 de ore la organul constatator.

0

Distribuie această postare


Link către postare
Distribuie pe alte siteuri

Această publicitate este afişată doar vizitatorilor. - Click aici pentru înregistrare

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!


Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.


Autentificare în cont

 • Conţinut similar

  • ganton
   de ganton
   Buna ziua,
   Am luat o amenda pt. depasire viteza pe A2 in jurul KM 160. Am incercat sa o platesc la un OMV insa persoana de la casa m-a intrebat in ce localitate s-a intamplat ca cica ar trebui asta. Ori nu stia ea ori trebuie o localitate? 
   Ce intrebari am eu:
   Unde o pot plati si unde trimit dovada? Eu sunt din Bucuresti, sector 5. Pe procesul verbal scrie 
    
   Incheiat azi zi | luna | an | ora | localitatea A2 KM 160
   Agent constatator bla bla din IGPR BAMS Br. A2 (unitatea).
    
   Presupun ca inseamna IGPR Brigada Autostrazi si Misiuni Special Biroul A2. Deci la ce adresa trimit si sub forma de ce? Scrisoare?
    
   E prima amenda la mine, deci de aia nu stiu prea multe.
   Multumesc.
  • Tournique
   de Tournique
   Buna ziua,
   Dupa cat timp se inregistreaza in sistem o amenda? 
   In cazul meu, am parcat masina la 1m de stalpul unde se termina, legal, parcarea (mai erau masini multe parcate dupa semn). Nu am incurcat trotuarul sau traficul, doar acolo am avut ghinionul sa gasesc loc.
   Am plecat din Bucuresti sambata, intre timp am fost sunat de cineva care mi-a spus ca sunt niste politisti ce se uita (sau fac poze?) masinilor parcate acolo. 
   Nu am gasit un fluturat in geam si din pacate nu am acces la cutia postala prea curand. Am dat un telefon la taxe si impozite si mi s-a comunicat ca nu este o amenda pe CNP-ul meu.

   In cat timp se inregistreaza in sistem amenzile? 
   Multumesc,
  • Catalin
   de Catalin
   În şedința de azi, 30 ianuarie 2017, Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie – Completul pentru dezlegarea unor chestiuni de drept, prin decizia nr. 4, a decis că poliţistul rutier poate încheia procesul-verbal de contravenţie pe baza informaţiilor comunicate prin radio de către operatorul radar. 
   Cu alte cuvinte sau într-o exprimare mai populară: NU este obligatoriu ca sancţiunea să o aplice poliţistul ce operează aparatul radar.
    
 • Activi pe această pagină   0 membri

  Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.