Conţinut nou

Afişează tot conţinutul posted in the last 365 days.

Acest flux se actualizează automat   

 1. Astăzi
 2. Am și eu nevoie de acest ordin. Unde se găsește pe intrapol?
 3. Dacă nu știți, astăzi SNPPC-ul pichetează în fața ministerului. E vorba de cei 10.000 de polițiști pe care s-a lăudat Goarnă că îi scoate în stradă. M-am uitat atent la foto, iar de la stânga spre dreapta sunt 10000, dar dacă îi numărăm de la dreapta spre stânga nu ies la număr doi și sunt doar 9998.
 4. "fara sa fie dus", adica nu i s-a spus sa se duca mearga la recoltare, nu ca a refuzat. Nu am intrat sa pun pe acest forum sa intreb ceva bazat pe minciuni, la ce ar ajuta?
 5. Buna ziua, Pentru o concentratie de 0.46mg/in aer expirat, fara sa fie dus la spital pentru recoltare de probe biologice. Exista vreo posibilitate sa scape doar cu suspendarea, sau orice varianta care nu inseamna condamnare? Stiu ca peste 0.8g in sange este considerat infractiune. Iar concentratia de 0,46 in aer expirat, dupa calcul, depaseste 0,8g. Se poate face calculul asa doar matematic fara recoltarea de probe?
 6. Nu, denunţul trebuie să cuprindă datele de identificare şi să fie semnat.
 7. Ieri
 8. Buna ziua , de curand am achizitionat o masina inmatriculata in Bulgaria , cu gandul de a o inmatricula la noi. Am verificat asigurarea si itp-ul , ambele sunt valabile , dar am ceva dubii asupra certificatului . Exista vreo modalitate prin care se poate verifica ? Multumesc frumos .
 9. Da, eu sunt de la Dolj.
 10. 1. Nu. 2. Da, daca urmeaza sa patrunda pe sensul tau de mers. Sfatul meu: schimba instructorul auto cu unul mai din timpurile noastre. Ce iti spune actualul tau instructor nu mai este de actualitate de prin anul 2006. Cel care te-a examinat nu este politist, ci este examinator si face parte din Serviciul Regim Permise de Conducere si Inmatriculare a Vehiculelor din cadrul prefecturii. Nu are nicio legatura cu meseria de politist sau cu Politia Romana, ci are grad profesional asemanator celor ale politistilor.
 11. Mltumesc. Denuntul anonim este valabil?
 12. Cineva de la ipj dolj ?
 13. Multumesc de raspuns si pentru timpul acordat.
 14. Buna ziua, am o nelamurile legata de trecerile de pietoni. Deci, eu fac ore de conducere, si domnul instructor imi spune sa opresc atunci cand pe trotuar (in dreapta mea) se afla cineva, care doreste sa treaca strada, eu i-am spus ca pana pietonul, nu este pe trecere , pe sensul meu de mers, eu nu trebuie sa opresc. Mi-a pus frana Al 2-lea exemplu: inca o trecere de pietoni (drum cu 1 banda pe sens) se angajeaza o persoana in trecere din sensul opus, eu am vrut sa imi continui drumul , dar el mi-a franat (persoana era la inceput, mai avea pana sa ajunga axul drumului). Cand i-am spus acestuia ca eu trebuie sa nu dau prioritate celor de pe sens opus, si celor care se afla pe trotuar ( pe sensul meu) el mi-a spus ca in lege scrie altfel... insa eu gasesc ca prioritatea se acorda celor ce se afla pe sensul tau de mers. Asa am picat prima data la examen. Am franat brusc la o trecere, la care se afla un pieton pe TROTUAR, in dorinta de-a trece. Domnul politist mi-a pus 16 puncte + inca 6 puncte la o alta trecere la care s-a angajat un pieton in trecere , acesta fiind pe sensul opus mie, eu am franat ( asa m-a invatat domnul instructor). Deci, va rog sa imi spuneti , trebuie sa opresc cand se afla pietonul pe trotuar, langa trecere, daca acesta nu a calcat pe ea?(sensul meu de mers) Trebuie sa dau prioritate celor angajati in trecere din sensul opus?
 15. genessys30 permite-mi sa fac o completare la raspunsul tau. Apelul se face in termen de 30 zile de la comunicarea deciziei Instantei si de aici incolo curge raspunsul tau. multumesc
 16. Am o mica mare dilema . Am avut permis in Germania am fost prins cu o alcolemie de 2.19 si mi s.a suspendat permisu pe loc am primit 11 luni de a nu conduce nici un fel de autovehicol . Acceste 11 luni au trecut ceva gen de suspendare sa ii spunem . Dar ca sa primesc inapoi permisu trebuie sa fac un test MPU este un test phsihologic care este foarte grwu si foarte scump. Intrebare: am voie sa cer sa mi se anuleze cel din germania si sa fac o noua scoala in Romania?? Astept raspunsuri . Va multumesc
 17. Buna ziua, As avea nevoie de putin ajutor din partea dumneavoastra: as dori sa aflu de ce sectie de politie apartine o anumita strada. Este vorba de Strada Petricani, din pacate google maps nu ma ajuta sa aflu numarul strazii - de aceea adaug print screen-ul de mai jos, in aproprierea intersectiei cu Bulevardul Lacul Tei. Apartine de Sectia 7 (Teiul Doamnei 3) sau de IPJ Bucuresti Ilfov (Fabrica de Glucoza 5-7) ?
 18. Azi un ou...maine un bou!...asa incep toti infractorii:)
 19. Săptămâna trecută
 20. Exact! De la Serviciul Poliției Rutiere de pe raza căreia domiciliezi și care te are în evidență. În cazul tău, Brigada Rutieră, Logofăt Udriște nr 9-15, sector 3, pentru că permisul este eliberat de București.
 21. buna seara, va rog spuneti-mi si mie daca trebuie platita o taxa de drum in Ungaria pe drumuri nationale pe ruta Petea->Nyiregyhaza, va multumesc
 22. Daca am inmatriculat un autoturism in octombrie 2016 si n-am primit certificatul de inmatriculare prin posta si nici nu l-am ridicat de la posta, de unde ar trebui sa-l ridic acum? Multumesc anticipat!
 23. Infracţiuni de serviciu Art. 295 - Delapidarea (1) Însuşirea, folosirea sau traficarea de către un funcţionar public, în interesul său ori pentru altul, de bani, valori sau alte bunuri pe care le gestionează sau le administrează se pedepseşte cu închisoarea de la 2 la 7 ani şi interzicerea exercitării dreptului de a ocupa o funcţie publică. PS: Am modificat titlul topicului din "Abuz în serviciu" în cel actual, pentru că în Codul penal există şi alte infracţiuni, dar din păcate cetăţeanul român care se informează doar de la TV, e obesdat de acest abuz în serviciu şi îl invocă pentru orice.
 24. Buna ziua. Cunosc o situație destul de stranie. O directoare de cămin pentru copii folosește personalul și logistica instituției (bucătăria, spălătoria ...) pentru interese proprii. Ea deține o pensiune. Tot ce se prepara și se curata pentru pensiune se face în grădinița, cu ajutorul personalului personalul . Unde trebuie sa ne adresam? | Multumesc!!!!
 25. Nu mai predai nimic. Mergi la Poliția Rutieră care te are în evidență să iți clarifici situația pentru că altfel riști să fii prins conducând, să nu ai acest drept, și să-ți fie întocmit dosar penal. Dacă ai pierdut procesul și nu ai predat permisul în cele 45 de zile de la pronunțare (cele 30 de zile în care ai dreptul la apel, dacă nu faci se consideră că nu mai continui și de atunci ai 15 zile să predai permisul), mai stai o lună. Cu cele 30 de zile de la neacordare, sunt 90. Deci... Mergi la poliție și interesează-te că e groasă.
 26. Da. Confirm. Dacă aveau motiv să te sancționeze, o făceau atunci.
 27. Dacă lucrurile stau aşa cum povesteşti tu, nu văd niciun motiv să primeşti vreo sancţiune.
 1. Afişează mai mult
 • Activi pe această pagină   0 membri

  Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.