Conţinut nou

Afişează tot conţinutul publicat în ultimele 365 zile.

Acest flux se actualizează automat   

 1. Astăzi
 2. Da, necesita permis, dulap, tot tacamul. Destinatia trecuta e tir sportiv.
 3. Bănuiesc că arma necesită permis. Care este destinaţia armei trecută în permisul de armă?
 4. Arma e o pusca pcp Hatsan. Dar cred ca n-are importanta daca e pcp sau pe arc, range-ul e tot undeva pana intr-o suta de metri. Oricum in capatul terenului n-am vecini ca e o rapa
 5. Serios? Vrei "clarificări concrete", dar fără să spui despre ce armă discutăm.
 6. Ieri
 7. Cumva tu nu ai asigurare de Germania si incerci sa afli cum te poti eschiva ? Mi se pare ca insisti. e simplu... nu poti face dovada unei asigurari, esti pasibil de amenda, si masura complementara a reitnerii certificatului si placutelor cu numarul de inmatriculare... sau daca gasesti un politist mai bland, si tu sustii in ruptul capului ca ai asigurare, intocmeste un proces-verbal ca te-a depistat conducand, iti inmaneaza o citatie pt o data ulterioara la care tu trebuie sa te prezinti cu asigurarea... o ai, iei amenda pt lipsa documentelor (la momentul cand ai fost depistat conducand) nu o ai...... am scris mai sus, ce masura sa ia Deci, daca stii ca nu ai masina asigurata, nu circula cu ea !
 8. Buna ziua, As avea o intrebare referitor la utilizarea armelor neletale destinate agrementului si tirului sportiv. Singurul loc unde am gasit explicat in lege unde si in ce conditii poti folosi armele cu aer comprimat este in legea nr. 265, art. 65, alineatul 4, unde zice asa: " (4) Armele sau dispozitivele neletale destinate agrementului şi tirului sportiv pot fi folosite în spatii delimitate care nu sunt accesibile publicului sau în spatii special amenajate sau semnalizate, în astfel de conditii încât să nu pună în pericol integritatea corporală sau viata persoanelor." Personal mi se pare putin interpretabil acest aliniat si as vrea sa ma ajutati cu niste clarificari pe cazuri concrete pentru conditiile de utilizare a unei arme cu aer comprimat. De exemplu detin un teren de 260m lungime pe 50m latime pe un deal. Recent a mai inceput sa rasara cate o casa de o parte si alta a terenului. Avand in vedere ca terenul este privat, fiecare vecin stie care sunt limitele terenurilor, spatiu ar fi suficient, iar traiectoria tragerii n-ar fi indreptata spre nici un vecin incat sa puna pe cineva in pericol, ar mai trebui sa iau si alte masuri extra de semnalizare/amenajare, sau ar fi suficient faptul ca nu e nimeni pus in pericol sa pot trage pe teren? Si un teren privat daca nu este ingradit, se considera ca este accesibil publicului? Si cum ar trebui amenajat/semnalizat un teren privat astfel incat sa se incadreze in aliniatul de mai sus? Este suficient o placuta pozitionat undeva vizibil, sau este necesar banda reflectorizanta? Daca este necesar. Multumesc anticipat pentru timpul si informatiile voastre.
 9. Cât valorează viața unui polițist? Pentru familie, este incomensurabilă, pentru judecători fix 220 000 lei. Atât au hotărât judecătorii Curții de Apel Galați că valorează viața colegului nostru Ionel Baben. Cine a fost Ionel Baben?! A fost un polițist, care în data de 21/22.11.2015 patrula împreună cu un alt coleg cu autospeciala din dotare pe DN 26, în localitatea Tulucești, jud. Galați, când un idiot, pe nmele său Lepădat Claudiu Stelian, care venea din sens opus, de beat ce era, a pierdut controlul volanului, a pătruns pe contrasens și a lovit autospeciala. În urma coliziunii Ionel Baben a decedat, iar colegul său Dorin Chiper a fost grav rănit. Ei bine, deși a fost trimis în judecată pentru trei infracțiuni, respectiv, ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă și conducere a unui autovehicul sub influenţa băuturilor alcoolice, lepădătura a scăpat cu trei ani cu suspendare. Ionel Baben avea 46 de ani. http://miscareaderezistenta.ro/actualitate/justitie-un-sofer-beat-care-a-omorat-un-politist-si-a-ranit-altul-nu-va-face-nicio-zi-de-inchisoare-42167.html
 10. Săptămâna trecută
 11. Spune-mi ce limbi străine cunoști, ca să te fac să înțelegi, că „după câte bag samă” cu româna nu o scoatem la capăt.
 12. Acei termeni sunt oarecum inselatori, chiar daca au fost la vedere. Nu poate fi tras la raspundere cumva ? Lucrare oricum o fac singura acum, nu am ce sa fac.
 13. Nimic, nu este înșelăciune, pune burta pe carte și fă-ți singură lucrarea, poate mai ai timp, dacă nu până la anu sigur o să ai destul.
 14. @Ionel31 NU.
 15. E posibil ca un agent de penitenciar sa sustina examenul din sursa internă de la politie ? Multumesc...
 16. @HrAhmad, NU, nu ai dreptul. Conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere se pedepseşte cu închisoarea de la unu la 5 ani.
 17. Insişti să te faci de râs! Scrie mai sus şi este explicat destul de clar în primele postări ale acestui topic, dar mă faceţi să cred că nu aveţi capacitatea să pricepeţi. O astfel de înţelegere/învoială etc. dintre un vânzător şi un cumpărător are valoare contractuală conform Codul Civil, iar nerespectarea prevederilor contractuale este un litigiu civil care se află în competenţa instantei civile (altfel spus pentru cei care înţeleg mai greu, cumpărătorul trebuie să-l acţioneze în instanţă pe vânzător când apare o neînţelegere/nemulţumire în legătură raportul comercial convenit). De ce nu vă adresaţi ANPC-ului - Autoritatea pentru protecţia consumatorului? După mintea voastră, cu siguranţă sunteţi în stare, pentru că trăiţi cu impresia că autorităţile statului trebuie să stea după fundul fiecărui naiv şi căscat din ţara asta şi trebuie să le recupereze prejudiciile suferite.
 18. De curand am absolvit proba teoretica pentru categoria B dar am ramas uimit cand am inteles ca voi putea da proba practica abea in August. Am inteles ca pentru mopede(masini pentru categoria AM) este nevoie doar de o proba teoretica si se elibereaza un atestat prin care se poate conduce. Eu cu scoala de soferi terminata si proba teoretica absolvita pana voi putea sustine proba practica si sa imi iau permisul pentru categoria B se poate sa conduc masini pentru categoria AM avand acea foaie care dovedeste ca am promovat proba teoretica si ca am absolvit scoala de soferi? Daca da ce masini sunt mai exact?
 19. Sunt la ASE, dar nu are importanta asta. Eu vreau doar sa stiu ce rezolv cu o pangere penala pentru inselaciune. Termenii si conditiile site-ului suna cam asa: Folosirea site-ului ......... presupune acceptarea in totalitate a Termenilor si Conditiilor de Utilizare ale acestui site. Lucrarile postate pe acest site trebuiesc utilizate doar in scop de informare/documentare. Materialele sunt adaugate de studenti absolventi, si sunt protejate de legea privind dreptul de autor 8/1996. Toate drepturile asupra materialelor apartin autorilor acestora. Nu ne asumam raspunderea pentru actiunile utilizatorilor care incalca drepturile de autor sau normele de sustinere a examenelor. Acest site nu incurajeaza plagiatul. Aveti permisiunea de a utiliza lucrarile de licenta de pe acest site pentru urmatoarele scopuri: sursa de documentare, bibliografie, consultanta, suport logistic. Nu permitem sustinerea lucrarilor de licenta de pe acest site in fata unei comisii de examinare ca fiind lucrari proprii. Utilizatorii sunt de acord sa distruga materialele puse la dispozitie imediat dupa finalizarea documentarii. Nu ne asumam raspunderea in cazul in care lucrarile oferite de catre noi clientilor, se gasesc pe alte site-uri. Nu ne asumam raspunderea in cazul in care lucrarile oferite de catre noi sunt descarcate de pe alte site-uri Comandand o lucrare de licenta luati la cunostinta de faptul ca lucrarile realizate de catre noi nu respecta intocmai regulile de redactare a unei lucrari, ci pot contine parti copiate din surse online
 20. Din moment ce spune că profesorul acceptă o asemenea mizerie, înseamnă că e studentă la vreo fabrică de diplome pentru imbecili, de genul Şpilu Haret.
 21. Eu nu pot sa imi dau seama cum ai ajuns pana in anul IV. Ai incheiat astfel de intelegeri si pentru fiecare examen sau colocviu?
 22. Ultima fotografie, cu pretul de 0.99 $ e de pe aliexpress. Transport gratuit. Pentru comenzi de maxim 10 € nu se platesc taxe vamale. Eu solicit prin mesaj vanzatorului sa imi trimita ca scrisoare si ultimile comenzi mi-au ajuns la oficiul postalpostal de cartier, nu mai vin la vama. Reducerea aceea e valabila daca ai pe mobil instalata aplicatia lor, si comanda se efectueaza direct din aplicație. Am observat pe aliexpress mai multe tipuri de asemenea dispozitive tip breloc.
 23. Sper că nu ești la drept!
 24. Ma refeream cand am incheiat intelegerea, daca nu ma inducea in eroare ca va respecta cerintele mele, eu nu mai eram de acord. Fapta aceasta nu reprezinta inselaciune ?
 25. „Leneșul mai mult aleargă, iar scumpul mai mult păgubește” spune un vechi proverb. În cazul tău ai și alergat și ai și păgubit. Lăsând gluma la o parte să-ți explic un pic ce este cu inducerea în eroare. Este vorba de art. 268 Cod penal, inducerea în eroare a organelor judiciare, ori tu nu ești organ judiciar (sau poate ești?!) Cât despre înșelăciune „însă Doamne să mă ierți” dar și tu ai încercat să înșeli profesorul, prezentând ca adevărată o faptă mincinoasă sau ca mincinoasă o faptă adevărată, respectiv ai prezentat profesorului acea lucrare, ca fiind rodul muncii tale( ba chiar ți-ai trecut și numele ca autor), în scopul obținerii unei diplome pe care să o folosești ulterior. Așa că „ hoțul strigă hoții”.
 26. E normal să nu pricepi, din moment ce nu ești capabilă să-ți faci singură lucrarea de licență și vrei să obții o diplomă prin astfel de modalități.
 27. Din păcate eu nu pot face comanda, pentru că voi fi plecat din țară în următoarea lună. Sper să se implice unul dintre voi și să facă comanda.
 1. Afişează mai mult
 • Activi pe această pagină   0 membri

  Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.