Toată activitatea

Acest flux se actualizează automat   

 1. Astăzi
 2. Ieri
 3. Mai degraba la aprecierea sefilor as spune. Fiecare interpreteaza cum vrea.
 4. Nici Legea nr.360/2002 și nici Ordinul M.A.I nr.140/2016, nu prevăd exact situațiile în care un polițist poate cere suspendarea, lăsând totul în „coadă de pește”.
 5. Cei din presa spun ca a fost gardian local si astfel ar fi trebuit sa aibe experienta in manuirea armamentului. Ce experienta sa aibe localii in acest domeniu? Experienta?! Nu au pregatire in nici un domeniu! Pentru toti jurnalistii: gardienii locali nu au fost si nu sunt politisti. Sunt doar niste angajati ai primariilor, niste impostori! Nu au nicio legatura cu MAI sau cu Politia Romana. Poarta denumirea de "politie" in mod ilegal, pentru a induce in eroare populatia si pentru a avea orice autoritate pe fondul acestei induceri in eroare.
 6. Din păcate, prin O.G nr.2/2001, s-a scos închisoarea contravențională, care era o măsură foarte bună, în sensul că dacă o persoană nu plătea o amendă ( că nu vroia, sau că nu putea), valoarea amenzii neplătite se transforma în zile de închisoare contravențională. În S.U.A, unde este mama democrației, la mai multe amenzi neplătite se emite mandat de arestare, iar contravenientul poate fi pus în urmărire.
 7. Părerea ta, care este?
 8. La activitati pentru mentinerea ordinii si linistii publice
 9. Săptămâna trecută
 10. Valeu...arata foarte misto honda, sa o stapanesti sanatos si fara evenimente. Doar ce am luat miar-ul si nu pot face o comparatie intre cele doua, dar cum va da caldura iti voi spune. Tot atunci voi pune si poze, caci momentan o am la vopsit si un pic de modificat la cum as vrea eu sa arate. Asfalt uscat si sper ca mai sunt motopolitisti pe aici!! asa arata R6-le..l-am vandut, mi-a parut foarte rau ca l-am dat, dar sper ca gsxr-ul sa il inlocuiasca cu brio.
 11. Bine ca nu si-o facut un "live" pe facebook cu pistolul.
 12. Sunt sigur că a băgat cartuș pe țeavă, întrucât așa a văzut prin filmele polițiste, sau poate că așa se simțea mai polițist.
 13. La ce se refera?
 14. Bine ca nu au fost victime sau pagube.... va scapa usor, din fericire pt el
 15. Nu sunt cu caracter secret. Mersi oricum
 16. de la Hornet am trecut la Honda 929 adica de la 100 de cai la 150 si de la 600 cmc la aproape 1000 sau dupa poze..de la albastru la galben o sa pun mai multe poze separat...ca nu pot aici mai multe #eugencinaru cum ti se pare trecerea de la Yamaha la Suzuki ?
 17. http://presasm.ro/un-politist-debutant-a-tras-cu-pistolul-din-greseala-s-a-inceput-o-ancheta-administrativa/ La Satu Mare, un polițist încadrat din sursă externă a mânuit necorespunzător armamentul din dotare, moment în care arma s-a descărcat accidental. Din fericire nu au fost victime.
 18. Te poate ajuta cel de la documente secrete, dacă cele două dispoziții sunt cu caracter secret și ai acces la acest nivel.
 19. O operatie in strainante a ta ori a unui membru din familie, recuperare medicala, casatorie in alta tara etc.Tu pentru ce vrei sa iti suspenzi raportul de serviciu ?
 20. Ce este ARR-ul.?
 21. belaitalia, stii sa citesti? Citeste postarea mea de mai sus si o sa afli ce trebuie sa faci.
 22. Buna ziua! As vrea sa stiu in ce conditii se aproba suspendarea raportului de serviciu? Din cate stiu, pentru un interes personal legitim politistul isi poate suspenda activitatea pentru o perioada cuprinsa intre o luna si 3 ani. Teoretic legea pare clara, dar practic nu stiu exact la ce se refera acel interes legitim. O mica lamurire ar fi binevenita. Multumesc anticipat!
 23. Îl scoți la o cafea și te rezolvă el!
 24. Conform art.106 din O.U.G nr 195/2002, pentru contravenția săvărșită, nu trebuie să susții examenul pentru verificarea cunoașterii regulilor de circulație. Poți cere însă această verificare și dacă o promovezi ți se reduce perioada de suspendare la 30 de zile, dacă nu o promovezi, sau dacă nu te prezinți, mai „încalți” 30 de zile.
 25. Dacă nu te preocupau atât de mult telefoanele, erai atent la ora de română și aflai că forma corectă este „ de obicei”, dar probabil că ai scris de pe mobil și pe sub bancă ca să nu te prindă profa.
 26. eu am avut un R6 din '99 si acum m-am luat un gsxr 1000 K1
 27. Care rocadă? aia mică sau vrei direct pe cea mare?!
 28. @Rober câți ani ai?
 1. Afişează mai mult
 • Activi pe această pagină   0 membri

  Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.